Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, şu tickershack.com sitesinden bende takvim yaptım ama bunu nereye ekleyeceğim ya da nasıl görüntülenecek bilmiyorum yardım edermisiniz
cnm kullanıcı panelinde, profil düzenlenin içine gir. en altta kilo takip.. yazan yere yapıştır.
teşekkür ederim canım, deniyorum
amanın olmuş bile, teşekkür ederim
Kızlar, takvimlerde kafamı karıştıran bir şey var,
benim sat tarihim 1 aralık ama gebelik takvimine bunu girdiğimizde o günden itibaren gebeliği hesapliyor, doğru olan bu mu
ben yumurtlama günü 14 ü olduğu için 14 ünden itibaren haftaları sayıyorum ben mi yanlış biliyorum, takvimde 5 hafta 4 gün dyor
cnm hamilelik haftan reglinin son gününe göre hesaplanıyor. Yani sen şuan 5 hafta 4 günlük hamilesin :CüvCüv:
hımm,anladım teşekkürler,bilmiyordum,
ultrasonda görünmemesi normal mi, doktor erken olduğu için görünmüyor 10 gün sonra gel dedi, ayın 17 si gibi
Hepinize merhaba,
Allahım nasip ederse bende eylül 7 gibi anne olacağım, doktor 3-4 hafta arası dedi, bebişi erken olduğu için ultrasonda göremedik,10 gün sonraya randevu verdi, o kadar mutluyum ki, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
Sizlerden beslenme konusunda yardım isteyeceğim, internetten bulduğum şeyler var sizlerinde önerileri varsa cevaplarınız bekliyorum
slm kızlaar...bende bugün aranıza katılanlardanım. 1.5 senedir bu günü bekliyordum:sm_cool: bugün kan testi yaptırdım ve gebe oldugumu ögrendim o kadar garip bi duyguki.o an gözlerim doldu kalakaldım :) rabbim herkese bu duyguyu nasip eder insallah.ama bi 10 gün sonra kalp atısına bakarız dedi doktorum.ancak o zaman anne olabilecegimi anlarım sanırım.AYYY ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt darısı tüm isteyenlere bu arada şimdilik 13 eylül annesi adayıyım.ARANIZA BENİDE ALIIINNNN kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrrrrrr hepinize hayırlı sabahlar gerçi öğle olmuş ben daha yeni ayakatayım sayılır ben bu halimle nasıl bebek bakıcaksam :) herkese hayırlı cumalar ailemiz gitgid büyüor ne güzel :)
ayyy şükür buldum birini :) iyiim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidio bulantın var mı ben 7 haftalık oldum yani dn 6 hafta bitti yediye başladık kalp atışını haftaya inşallah duyacağız sen naptın ?Merhaba cnm . Nasılsın?
ayyy şükür buldum birini :) iyiim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidio bulantın var mı ben 7 haftalık oldum yani dn 6 hafta bitti yediye başladık kalp atışını haftaya inşallah duyacağız sen naptın ?
teşekkür ederim canım beişimle beni yalnız bırakmasığın için :) nbr nasıl gidio ?ben burdayım canım :))))tek değilsin...