2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, şu tickershack.com sitesinden bende takvim yaptım ama bunu nereye ekleyeceğim ya da nasıl görüntülenecek bilmiyorum yardım edermisiniz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, şu tickershack.com sitesinden bende takvim yaptım ama bunu nereye ekleyeceğim ya da nasıl görüntülenecek bilmiyorum yardım edermisiniz

cnm kullanıcı panelinde, profil düzenlenin içine gir. en altta kilo takip.. yazan yere yapıştır.

teşekkür ederim canım, deniyorum

canım son bir soru daha,
hangisini yapıştıracağım, html olanımı,PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode olanımı,Ezcode used on Ezboards.. olanmı yoksa,Image URL bunun altında yazanlarımı kusura bakma ilk defa yapıyorum işin içinden çıkamadım

Kızlar, takvimlerde kafamı karıştıran bir şey var,
benim sat tarihim 1 aralık ama gebelik takvimine bunu girdiğimizde o günden itibaren gebeliği hesapliyor, doğru olan bu mu
ben yumurtlama günü 14 ü olduğu için 14 ünden itibaren haftaları sayıyorum ben mi yanlış biliyorum, takvimde 5 hafta 4 gün dyor

Kızlar, takvimlerde kafamı karıştıran bir şey var,
benim sat tarihim 1 aralık ama gebelik takvimine bunu girdiğimizde o günden itibaren gebeliği hesapliyor, doğru olan bu mu
ben yumurtlama günü 14 ü olduğu için 14 ünden itibaren haftaları sayıyorum ben mi yanlış biliyorum, takvimde 5 hafta 4 gün dyor

cnm hamilelik haftan reglinin son gününe göre hesaplanıyor. Yani sen şuan 5 hafta 4 günlük hamilesin :CüvCüv:

cnm hamilelik haftan reglinin son gününe göre hesaplanıyor. Yani sen şuan 5 hafta 4 günlük hamilesin :CüvCüv:

hımm,anladım teşekkürler,bilmiyordum,
ultrasonda görünmemesi normal mi, doktor erken olduğu için görünmüyor 10 gün sonra gel dedi, ayın 17 si gibi:emir_bebek:

hımm,anladım teşekkürler,bilmiyordum,
ultrasonda görünmemesi normal mi, doktor erken olduğu için görünmüyor 10 gün sonra gel dedi, ayın 17 si gibi:emir_bebek:

valla benimkisini geçen hafta cuma günü görmüştük. 17 sindede kalp atışlarını dinlemeye gidicez. Ama herkesin farklı olabilir tabi. Çünkü 7. haftada bile keseyi görenler var. O yüzden kafanı takma cnm.

Hepinize merhaba,
Allahım nasip ederse bende eylül 7 gibi anne olacağım, doktor 3-4 hafta arası dedi, bebişi erken olduğu için ultrasonda göremedik,10 gün sonraya randevu verdi, o kadar mutluyum ki, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
Sizlerden beslenme konusunda yardım isteyeceğim, internetten bulduğum şeyler var sizlerinde önerileri varsa cevaplarınız bekliyorum

hoşgeldin şekerim :) allah tamamına erdirsin :CüvCüv: beslenme konusunda şekerim günde en az iki bardak süt iç yalnız lıght süt iç çünkü gaz yapıo diğerleri kalsiyum değeri daha yüksek yine hergün iyi pişmiş bir yumurta bol yeşillik et fındık fıstık baklagil işte diğerlerini biliosundur zaten düzenli ye 3ara 3 ana öğün ye ama düzenli olsun kilo almamak için bu arada elma bebeğin bağışıklık sistemine çok faydalıymış hergün 1yada 2 tane elma ye hem anneyi güzelleştirir hemde bebişlerimiz için sağlıklı canım bildiğim ne varsa yazdım alurda benim bilmediğim önemli bişi varsa sölesen sevinirim :)

slm kızlaar...bende bugün aranıza katılanlardanım. 1.5 senedir bu günü bekliyordum:sm_cool: bugün kan testi yaptırdım ve gebe oldugumu ögrendim o kadar garip bi duyguki.o an gözlerim doldu kalakaldım :) rabbim herkese bu duyguyu nasip eder insallah.ama bi 10 gün sonra kalp atısına bakarız dedi doktorum.ancak o zaman anne olabilecegimi anlarım sanırım.AYYY ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt darısı tüm isteyenlere bu arada şimdilik 13 eylül annesi adayıyım.ARANIZA BENİDE ALIIINNNN kaydirigubbakcemile5

haoşgeldiiiiin güzel eylül annesi aramızdasın artık :) biliorum acaip hissetmiştim hala da hissediorum inanamadım :) bende pazertesi günü gidicem kalp atışını duymak için senin sat kaçtı canım?

kızlarrrrrrrrr hepinize hayırlı sabahlar gerçi öğle olmuş ben daha yeni ayakatayım sayılır ben bu halimle nasıl bebek bakıcaksam :) herkese hayırlı cumalar ailemiz gitgid büyüor ne güzel :)

Merhaba cnm . Nasılsın?
ayyy şükür buldum birini :) iyiim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidio bulantın var mı ben 7 haftalık oldum yani dn 6 hafta bitti yediye başladık kalp atışını haftaya inşallah duyacağız sen naptın ?

ayyy şükür buldum birini :) iyiim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidio bulantın var mı ben 7 haftalık oldum yani dn 6 hafta bitti yediye başladık kalp atışını haftaya inşallah duyacağız sen naptın ?

Cnm benim bulantım falan yok. İnş. hiç başlamaz. Bizde 6. haftanın içindeyiz. 17 ocakta kalp atışlarını dinlemeye gidicez nasipse. Senin varmı bulantın?

X