2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr bende doğurdum, suni sancıylanormal doğum derken dr.um yapamadım...15 eylül günü sabah 06.30 da suni sancı verilmeye başlandı ama açılma olmadığından öğlen 11 de sezeryana alındım ve 11.35 te oğluşum dünyaya geldi. çok güzel bir duyguymuş... herkes doğum yapmış sanırım herkese hayırlısı olsun... öpüyorummm

Doğurmayan ve bekleyen....
4 kişi kaldık...

feyza25

gülüncanı

hko_8

Aussie

eğer başka doğurmayan varsa bildirsin kızlar en azından kaç kişi olduğumuzu bilelim...

4 kişi kaldık...

feyza25

gülüncanı

hko_8

Aussie

eğer başka doğurmayan varsa bildirsin kızlar en azından kaç kişi olduğumuzu bilelim...

slm nekadar size yazmasamda hergun sizleri takip ediyorum bende doguramiyanlar arasindayim oglum naz yapiyor burda sezeryan sansimda yok oglumun keyfi nezaman gelirse ozaman gelece insallah.Dr um erken dogum olacak derken simdide gelmiyor yaramaz :gitme:

kızzzlar slm hadi çok güzel haberlerle gelin ve sizd ekavuşun meleklerinize inş.en kısa zamanda

beklemede olan arkadaşlarım
az kaldı, en kısa zmanada sizlerde alacaksınız yavrularınızı kucağınıza
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim alın kucağınıza inşallah

Selam fıstıklar.

Yarın sabah yola çıkıyoruz ızmire doğru. ınş. güzel geçer yolculuğumuz. Bende cesaretlimiyim neyim küçücük bebekle yola gidiyoruz. Gerçi kendi arabamızla gidicez ama yinede insanın içinde tedirginlik olmuyor değil.

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar. Güzel ve mutlu bir bayram geçirelim inş. Hepinizi teker teker öpüyorum. Kızımda ellerinizden öpüyor teyzeleri...

kızlar doğum yapmayan arkadaşlarında güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısı ileee.

bende doğurmayanlardanım kızlar 17 sinde bitti 23 üne kadar bekleyip sancılanmazsam 24 ünde gidecem hepinizi öpüyorum

kızımın hareketleri tamamen yavaşladı korkuyorum açıkçası kötü bişey olacak diye

6 kişi kaldık...

feyza25

gülüncanı

hko_8

Aussie

Kamille

emircan

benimde son gün bayramın ilk günü...eğer doğmazsa 23 eylülde zorla doğurucaz....

Allah hepinizi hayırla kurtarsın...sağlıkla bebelerinizi kucağınıza alın...anneliği tadın..

iyi akşamlar hanımlar ben yine tek beden 2 can burdayım

gülaycım çok tşk.ederim canım filmin sonu güzel olmasa zaten dayanılcak gibi degıl

eser canım sanada hayırlı olsun yavruna kavuşmuşsun gözün aydın allah analı babalı büyütsün

herkeze gunaydin,hayirli bayramlar diliyorum simdiden hepinize...insallah bizde bebeklerimiz kucamiza aliriz en kisa zamanda

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

kızlar ya öznur pazartesi meleğini alacaktt kucağına. haber alamadık yazmadı buraya sanırım. telefonu falan alan var mı ya? çok merak ettim...

tülaycım, iyiyim ehh:))sen nasılsın inşallah iyisindir. biz gaz problemi yaşıyoz bu aralar.
bu arada herkesin bayramını kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…