evet baharcim grdi
normal olsaydi da girecekti ama kismet degilmis
sezeryandan sonra ilk 2 gun cok zorlandim ben hastanede her yanim agridi gaz problemim oldu
neyseki 3. gunden itibaren iyilesmeye basladim hizlica
doktorum korse onerdi ve verdirdi hastanede bana, onu takiyorum simdi
dogumda da 7 kilom gitmis sasirdim tartilinca cogu gitti azikaldi
zaten alis beni bu hizla emmeye devam ederse kuruyup kalirim :)
senin oglan nasil alistiniz mi iyice birbirinize, cok guzel birsey di mi baharcim
canım sen bilirsin tabi. benim psikolojim kaldırmazdı ve daha önce narkoz aldım kolay olmuştu ondan genel istedim.
herkesde farklı oluyor tabi kimie biri iyi gelirken diğerine iyi gelmiyor bakalım umarım tercihimde yanılmam dediğim gibi anne olmak zor bir süreç eğer acı da varsa çekilcek ne derler akacak kan damarda durmaz annlerimizi düşünüyorumda bizden çok daha zor zamanlarda anne olmuşlar düşünsenize şimdiki gibi hazır bez yok doktora gitme takip edilme yok şimdi bir sürü kolaylıklar var biz daha şanslıyız diye düşünüyorum ...
Denizcim dualarımız seninle, sende katıl artık bölünmüşler grubuna, darısı biz bekleyenlere..günaydın kızlar
şafak doğan güneş yarın doğuma gircem benim için dua edin çok heyecanlıyım heyecandan kaç akşamdır uyuyamıyorum çok az kişi kaldık Allah bir an önce bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin yarın Allahım nasip etsin bu saatlerde bebeğimi kucağıma almış olacağım dün doktor kontrolümüz vardı kızım bana gülerek poz verdi oda anladı heralde kavuşacağımızı sizler nasılsınız
Beklemedeyim....
galiba 3 kişi kaldık...
ben yani feyza25
gülüncanı
hko_8[/B]
gülcan canım ben de aynı durumdayım inanır mısın yalancı sancılarım bile yok artık. sadece bebeğim 5-6 aylıkkenki gibi harket ediyor bol bol. ben de bugün gireceğim nst ye. üzülme bende de var o hergün dua ediyorum doğsun allahım göreyim artık inşallah diye ama içerisi rahat galiba canım. sağlıkla doğsunlar da varsın geç gelsinler. çok da üzülme bence rahat tut içini. bana doktor en son bekleme tarihi 4 ekim dedi. hani +10 gün daha bekletiyorlar ya erkek bebekler için. onu bekleyeceğiz dedi eğer 23 e kadar doğum olmazsa diye.akannehir
denizcim yarın sende zuzunu kucagına alıyorsun hadi hayırlı olsun allahım yardımcı olsun sag selım kucagına al sende güzel haberlerini beklıyoruz...hiç korkma canım yatıp kalkıp yavrunu görceksin bundan güzeli varmı kuzunu görcegını hayal et su gibi geçer herşey öpüyoruz seni
kızlar SAKURA arkadaşımız uzun süredir girmemiş, en son ağustos ayında girmiş... artık gece rüyalarıma bile giriyo, son mesajını okudum, herşey yolundaymış, acaba bişey mi geldi başına ya((((((