2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet baharcim grdi
normal olsaydi da girecekti ama kismet degilmis
sezeryandan sonra ilk 2 gun cok zorlandim ben hastanede her yanim agridi gaz problemim oldu
neyseki 3. gunden itibaren iyilesmeye basladim hizlica

doktorum korse onerdi ve verdirdi hastanede bana, onu takiyorum simdi
dogumda da 7 kilom gitmis sasirdim tartilinca cogu gitti azikaldi
zaten alis beni bu hizla emmeye devam ederse kuruyup kalirim :)

senin oglan nasil alistiniz mi iyice birbirinize, cok guzel birsey di mi baharcim

canım ya ali efe uyandı emzirdim yazamadım kusura bakma. alıştık tatlım tabi birbirimize. koklaşıyoruz bolbol. çok bambaşka bişey bu hiçbirşeye benzemiyor. bu arada ben hala tartılmadım :)))

canım sen bilirsin tabi. benim psikolojim kaldırmazdı ve daha önce narkoz aldım kolay olmuştu ondan genel istedim.

herkesde farklı oluyor tabi kimie biri iyi gelirken diğerine iyi gelmiyor bakalım umarım tercihimde yanılmam dediğim gibi anne olmak zor bir süreç eğer acı da varsa çekilcek ne derler akacak kan damarda durmaz annlerimizi düşünüyorumda bizden çok daha zor zamanlarda anne olmuşlar düşünsenize şimdiki gibi hazır bez yok doktora gitme takip edilme yok şimdi bir sürü kolaylıklar var biz daha şanslıyız diye düşünüyorum ...

herkesde farklı oluyor tabi kimie biri iyi gelirken diğerine iyi gelmiyor bakalım umarım tercihimde yanılmam dediğim gibi anne olmak zor bir süreç eğer acı da varsa çekilcek ne derler akacak kan damarda durmaz annlerimizi düşünüyorumda bizden çok daha zor zamanlarda anne olmuşlar düşünsenize şimdiki gibi hazır bez yok doktora gitme takip edilme yok şimdi bir sürü kolaylıklar var biz daha şanslıyız diye düşünüyorum ...

ya canım bu zamanda bile kimi yerlerde kadınlar ne şartlarda büyütüyorlar bebeklerini. bizim her imkanımız var, eşlerimiz etrafımızda deli divane, sağlık olanaklarımız var şükür. dediğin gibi şikayet etmek nankörlük gibi geliyor bana. sonuçta anne oluyoruz tabi ki o kadar acı olcak.

Beklemedeyim....

galiba 3 kişi kaldık...

ben yani feyza25

gülüncanı

hko_8[/B][/QUOTE]

Bir de ben varım, 25 cuma saat 8de.Bebişin suyu ve keyfi yerinde olunca beklicez artık..

günaydın kızlar
şafak doğan güneş yarın doğuma gircem benim için dua edin çok heyecanlıyım heyecandan kaç akşamdır uyuyamıyorum çok az kişi kaldık Allah bir an önce bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin yarın Allahım nasip etsin bu saatlerde bebeğimi kucağıma almış olacağım dün doktor kontrolümüz vardı kızım bana gülerek poz verdi oda anladı heralde kavuşacağımızı sizler nasılsınız
Denizcim dualarımız seninle, sende katıl artık bölünmüşler grubuna, darısı biz bekleyenlere..
Umarım dogumun çoook rahat geçer, hiç gazın olamaz ve pırt diye doğurursun.

Beklemedeyim....

galiba 3 kişi kaldık...

ben yani feyza25

gülüncanı

hko_8[/B]

Bir de ben varım, 25 cuma saat 8de.Bebişin suyu ve keyfi yerinde olunca beklicez artık..

Denizcim dualarımız seninle, sende katıl artık bölünmüşler grubuna, darısı biz bekleyenlere..
Umarım dogumun çoook rahat geçer, hiç gazın olamaz ve pırt diye doğurursun.[/QUOTE]

amin canım inşallah sizde tez vakitte bebişlerinize kavuşursunuz. bende doğumda size dua edeceğim... :Saruboceq: Allah hepimize yardımcı olsun

gülcan canım ben de aynı durumdayım inanır mısın yalancı sancılarım bile yok artık. sadece bebeğim 5-6 aylıkkenki gibi harket ediyor bol bol. ben de bugün gireceğim nst ye. üzülme bende de var o hergün dua ediyorum doğsun allahım göreyim artık inşallah diye ama içerisi rahat galiba canım. sağlıkla doğsunlar da varsın geç gelsinler. çok da üzülme bence rahat tut içini. bana doktor en son bekleme tarihi 4 ekim dedi. hani +10 gün daha bekletiyorlar ya erkek bebekler için. onu bekleyeceğiz dedi eğer 23 e kadar doğum olmazsa diye.akannehir

haticecim hadi güzel haberler ile gel umarın herşey yolundadır...aynı tatlım hareketleri iyi azalma eksılme bişey yok kıpır kıpır ohhh tarlada bostan yan gel osman keyfı yerınde tabi çıkarmı???banada dr ay sonuna kadar beklerız dedi ek 1 hafta daha da gelmedi sezeryan yolları gözüküyor valla bu kadar beklemekten sonra sezeryan olursam zoruma gider neyse herşeyin hayırlısı dogumdan korkuyordum ama şimdi hiç korku falan bişey kalmadı bır an önce kurtulmak istiyorum hakkımızda hayırlısı

denizcim yarın sende zuzunu kucagına alıyorsun hadi hayırlı olsun allahım yardımcı olsun sag selım kucagına al sende güzel haberlerini beklıyoruz...hiç korkma canım yatıp kalkıp yavrunu görceksin bundan güzeli varmı kuzunu görcegını hayal et su gibi geçer herşey öpüyoruz seni

denizcim yarın sende zuzunu kucagına alıyorsun hadi hayırlı olsun allahım yardımcı olsun sag selım kucagına al sende güzel haberlerini beklıyoruz...hiç korkma canım yatıp kalkıp yavrunu görceksin bundan güzeli varmı kuzunu görcegını hayal et su gibi geçer herşey öpüyoruz seni

Alla razı olsun canım... bende sizi öpüyorum iyi varsınız opuyorumnanaktan

Kızlar sancısız bir nst sonucuyla koca göbüşümle geldim yinezemuszemus
sancının s si yok valla. şükür güzel çıktı herşeyimizde oğluşu da hıçkırık tuttu nst de hehe pıt pıt attı yavrukuşum benim.

slm kızlar...bugun kontrol için doktoruma gittigimde suyumun çok az kaldıgını ögrendim :KK43: bi hafta zor idare eder dedi doktorum..yarın sabah sezeryanla alalım bebegi dedi...normal dogurmayı çok istiyordum ama kısmet böyleymiş...hayırlısı olsun...bana dua edin kızlar...darısı tüm bekleyenlerin başına...

bebeişleri gelen herkesin gözü aydın darısı başımıza ben artık bilgisayarda oturuken bile yoruluyorum belimin ağrısından ölüyorum dün bende nst ye girdim sancı mancı yok bugün on yedisi bir haftata öle uzatıyolar 23 son sancı gelmezzse suni sancı verecekler onunda nasıl bişey olduğunu biliyorum allah yardımcım olsun ne diyeyim sonra görüşürüz hepiniz allaha emenet olun

bugün doktora gittim hiç bişey çıkmadı sancı filan 4 gün kaldı hemde sabırsızlanıyorum çok

kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz...

denizcim bebişin kollarında olacak yarın, bizi habersiz bırakma...

gülcancım son günler tatlım, eminim artık beklemek çok zordur, ama sonucu o kadar güzel ki, bu günlerini hiç hatırlayamayacaksın, bebeğin sana herşeyi unutturacak....

kızlar SAKURA arkadaşımız uzun süredir girmemiş, en son ağustos ayında girmiş... artık gece rüyalarıma bile giriyo, son mesajını okudum, herşey yolundaymış, acaba bişey mi geldi başına ya:KK43:((((((

kızlar SAKURA arkadaşımız uzun süredir girmemiş, en son ağustos ayında girmiş... artık gece rüyalarıma bile giriyo, son mesajını okudum, herşey yolundaymış, acaba bişey mi geldi başına ya:KK43:((((((

evet benimde dikkatimi çekiyo birkaç gündür umarım iyidir.. demet de son zamanlarda hiç girmedi...

X