Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bende daha doğurmadım...Doktor bayrama kadar bekleyelim olmazsa bayram ertesi suni sancı ile doğurtalım dedi...
Beklemedeyim....
galiba 3 kişi kaldık...
ben yani feyza25
gülüncanı
hko_8
feyzacım sorma canım parmakla sayılı kaldık valla. nolcek bizim bu bekler halimizkaydirigubbakcemile3 yarım saate nst ye gircem bütün evi süpürdüm gel sancı gelkaydirigubbakcemile3
bende şimdi evi iyice topladım süpürdüm sildim her an doğum olur diye...
içimden bi ses de bayram da olcak diyor...
bakalım artık hayırlısı olsun...
Sezeryan olmak istemiyorum....
günaydın kızlar
şafak doğan güneş yarın doğuma gircem benim için dua edin çok heyecanlıyım heyecandan kaç akşamdır uyuyamıyorum çok az kişi kaldık Allah bir an önce bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin yarın Allahım nasip etsin bu saatlerde bebeğimi kucağıma almış olacağım dün doktor kontrolümüz vardı kızım bana gülerek poz verdi oda anladı heralde kavuşacağımızı sizler nasılsınız
diken üstündeyiz valla.
ben de hep bayramda olcak diye bekliyorum ama bayramı da çıkaracağız galiba.
canım bu göbek düşme olayı sende oldu mu? benim göbüş hala mideme yaslı.
canımmm Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah.
haberli doğum beklemek zor olsa gerek canım ben hamile kaldığımdan beri
inşallah süpriz bir şekilde doğum yaparım beklemek istemiyorum diye
tabi bunda iğne ve kan tutma durumunun etkisi de var ama maksat yavrularımıza kavuşmaksa
çekilen çile kutsal:))
denizcim canım benim allah bi çırpıda kurtarsın canım. içini ferah tut. ameliyathaneye girdiğinde ne olacağını değil sonucunu düşün meleğini kucağına alacağını düşün canım daha kolay oluyor. resimlerinizi de bekleyeceğiz.
canım planlı olduğunda beklemek zor olacaktır eminim. benim acil olduğundan neye uğradığımı anlamadan ameliyata gitdim. aa o yeşil perde örtüldüğünde biran şimdi beni kesecekler diye bir düşünce geldi delircek gibi oldum sonra derin bir nefes alıp çevremdekilerle muhabbet etmeye devam ettim. ve inan canım pozitif yaklaşırsan herşey yolunda gidiyor. 12 saat içinde kendi kendime yürüyordum ve ciddi bir ağrım hiç olmadı canım. inan korkulacak büyütülecek bişi değil.Allah razı olsun... Bahar'cığım öyle düşünüyorum zaten acıda çeksem sonuçta bir mucizem olcak o yüzden dert etmiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun bu gece hiç uyuyamayacağımdan eminim :ecrin_bebek:
canım planlı olduğunda beklemek zor olacaktır eminim. benim acil olduğundan neye uğradığımı anlamadan ameliyata gitdim. aa o yeşil perde örtüldüğünde biran şimdi beni kesecekler diye bir düşünce geldi delircek gibi oldum sonra derin bir nefes alıp çevremdekilerle muhabbet etmeye devam ettim. ve inan canım pozitif yaklaşırsan herşey yolunda gidiyor. 12 saat içinde kendi kendime yürüyordum ve ciddi bir ağrım hiç olmadı canım. inan korkulacak büyütülecek bişi değil.
canım epidural mi olmuştun
yok tatlım genel anestezi oldum. ama narkoz alana kadar baya bi zaman geçti tabi .)
denizcim bende spinal epidural kombin oldum
hic korkacak birsey yok endise etme
hic bas agrisi cekmedim, dogumdan sonrada epidural pompasi elinde oluyor canin acidikca veriyorsun agri kesiciyi kendine :)
ama sana tavsiyem esinde doguma girsin ben ilk bir heyecan yaptim endise ettim ama onun olmasi guc verdi cok
anladım canım bende genel istiyordum ama doktorum spinali tavsiye etti araştırdım epey bir sanırım fikrimi değiştireceğim bebeğimi görmeyi çok istiyorum