2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcancım ay evet doğum yapmış ebru, mesaj atmıştım ama cevap gelmemişti. olmazsa tekrar mesaj -atayım canım. sen olmazsan ytine bizim aklımıza gelip bakmıcaz....

sağol tatlım. sen nasılsın bu arada.

kızlar herkese merhaba yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki sürekli takipteydim ama..
yarın sabah saat 8:00 de bende minik kızıma kavusacağım hayırlısıyla...
herkesten dua istiyorum...

kocişim maalesef işe gitmek zorunda kaldı. anneminde işleri var. evde heyecandan stresten mahvoldum sabah beri...
doğuran annelerin hepsinide canıyürekten kutluyorum....

rica ederim gülaycım nidemek ınş. cvp gelır çok merak edıyorum

bende napıyım tatlım beklemedeyiz siz erkenden dogurdunuz bizede sıkıntılar basıyo doguramıcakmısım gibi gelıyo bakalım keyfı nezaman yeterse artık sen nasılsın tatlım hiç denk gelemedık zuzun nasıl???

merhb kızlar dogum yapanları tebrık edıyorum
hala dogumu bekleyenlerı de allah kurtarsı ıns
bebsı kucagında olanların gunlerı nsıl gecıo

kırmızı evet hatırlıyorum bi ara yazmıştın ama bi daha yazmadın memnun oldum aadaşım
ay senınde az kalmış yarın yavrun kucagında olcak ne güzel allahım yardımcın olsun güzel haberler ile gelırsın ınş..bol sütlü gunler dılerım

elacım hoşgeldın canım çok özledık seni eymenımız nasıl fotolarını gördüm canım çok tatlı maşallah valla büyüynce kızların canını yakacak
bizde gördügün gibi beklmedeyız herkes dogurdu nerdeyse kımse kalmadı

kızlar ben çok heyecanlıyım ya ...
yarın napcam bilemiyorum.
şaşaıyorum kendime. hiç doğmucak hep karnımda kalcak zannettiydim galiba.

gülcancım:))))relax canım yaaa sakın ol bukadar stres yapma ınan hepimize öle gelıyor aslında hep orda kalcakmış gibi ama onun yüzünü görünce kokusunuu hıssedınce gerçegın farkına varırsın...

ebrudan mesaj geldi, 22 saat sancı sonucu açılma olmayınca cumartesi sezeryan olmuş, 3150 gram ve 49 cm doğmuş....

ebrucuma geçmiş olsun, alişini sağlıkla büyütsün....

ah şükür ebrucumda kavuştu yavrusuna maşallah alişe
darısı başımıza saol gülaycım tşk.ederiz haber verdıgın için

slm kıslar bende sancının s si bile hala yok ...o kadar kötü son 1 hafta geçirdim ki.her günüm ağlıyarak geçiyo... sizler iiki varsınız bana tek destek olan sizlersiniz ve de eşim...eşimin ve bnm ailemde ya kızım gel şunu yapalım ama sezeryan ama normal doğum önemli olan sen ve bebeğin sağlığı diyebilecek bi destekçim olmadı...9 aydırmafoldumben....Tamam normal doğumu kendim istedim ama sadece bi istekti bu ...son kontrolden beri içim çok huzursuz ama kimse ne fark eder mühim olan sağlıklı doğumun deyip sezeryan a da sıcak bakmadı...çok zormuş yanlız beklemek,zor kararları yanlız vermek ve en önemlisi en kıymetlini kucağına almak için kalabalıkta iki kişi yanlız çırpınmak...yarın nasipse dr umuza gidip durumumuz netleştirmek istiyorum hayırlısıyla...benim için dua eden ve arayan arkadaşlarım Allah sizden razı olsun hakkınızı helal edin...inş. sizinde herşey gönlünüzce olur..:Saruboceq:..İYİKİ SİZLERİ TANIDIM VE İYİKİ VARSINIZ
Canım kıyamam sana ..Ben 40. haftamın dolduğu gün muayeneye gittim doktorum bu gece bu çocuk gelir suni sancı verelim dedi koşa koşa kaçtım biliyorum derdi sezaryana sokmaktı beni.Şu an ben de 41.haftanın içindeyim vee hiç ama hiç sancım yok .Kaç gündür üst üste nst giriyorum doktora gidiyorum içimde bi huzursuzluk vardı sebebide bebeğimin dışkısını yemesinden korkmamdı en son bunu doktora ilettiğimde bebk sıkıntıda olursa dışkısını yer senin durumun da söz konusu değil dedi bende suni sancı istedim red etti hem de defalarca .3 gün daha bekleyip suni sancı alıcam gelmezse. Tabi acılarım dayanılmaz olursada epidural alıcam.Hem senin nişanın falan da gelmişti sabır canım ...:teselli:

arkadaşlar tülayımız 16:30 itibari ile paşası halıl ıbrahımı kucagına almıştır

sezeryan olmuş ıkısıde gayet ıyıymış msj geldi

biraz toparlansın ararım çok yenı oldugu için raahtsız etmek ıstemedım

slm kızlar bende dogurduuummm daha dogrusu doguramadım sezeryan oldum celal paşam geldı sonunda :KK70:
:nazar::nazar:12.09.09 da 10.30 dogum saati 3335 dogum kılosu fıstıgımın:nazar::nazar::asigim:

Maşallah cnm bebişine. Çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.

007 gülcan yıne iş başında ebrucumda dogum yapmış ali paşamız gelmiş allahım analı babalı büyütsün

burda Acıbadem Hastanesi

tlf onlan kızlar görüşebilirmi durumları nasıl acaba?????

Anam çok tatlı Aliş yaaaa. Ebrucumda kurtulmuş. Allah nazarlardan saklasın. Geçmiş olsun. Konuşursanız selam söleyin kızlar.

kızlar herkese merhaba yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki sürekli takipteydim ama..
yarın sabah saat 8:00 de bende minik kızıma kavusacağım hayırlısıyla...
herkesten dua istiyorum...

Allah yardımcın olsun cnm. Şimdiden geçmiş olsun.

Oyyy Tülayımda kavuşmuş bebesine. Çok şükür. Allah analı babalı büyütsün.

oooo maşallah bugünde güzel haberler aldık çok şükür... darısı bekleyenlerin başına onlarda sağ salim kurtulur inşallah.. yeni anneciklerede hayırlı olsun.. allah ayırmasın kimseyi yavrusundan

ebrudan mesaj geldi, 22 saat sancı sonucu açılma olmayınca cumartesi sezeryan olmuş, 3150 gram ve 49 cm doğmuş....

ebrucuma geçmiş olsun, alişini sağlıkla büyütsün....

vay be ebruda dogurdu sonunda ne guzel ....o kadar sıkıntı çekti yazık keske acılması olsaymıs hayırlısı artık ........Allah analı babalı buyutsun ebrucum gozunuz aydın

haber verdiğin için sağol gülcanım, çok merak etmiştim tülayımızı, kavuştu yavrusuna ,ebruyuda tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün. tebrik edemediğim diğer arkadaşlarada sağlıkla büyütmelerini diliyorum, doğum yapmayan az kişi kaldı onlarda sağlıkla alsın kucaklarına yavrularını.:nazar:

X