- 1 Haziran 2009
- 3.695
- 0
Canım kıyamam sana ..Ben 40. haftamın dolduğu gün muayeneye gittim doktorum bu gece bu çocuk gelir suni sancı verelim dedi koşa koşa kaçtım biliyorum derdi sezaryana sokmaktı beni.Şu an ben de 41.haftanın içindeyim vee hiç ama hiç sancım yok .Kaç gündür üst üste nst giriyorum doktora gidiyorum içimde bi huzursuzluk vardı sebebide bebeğimin dışkısını yemesinden korkmamdı en son bunu doktora ilettiğimde bebk sıkıntıda olursa dışkısını yer senin durumun da söz konusu değil dedi bende suni sancı istedim red etti hem de defalarca .3 gün daha bekleyip suni sancı alıcam gelmezse. Tabi acılarım dayanılmaz olursada epidural alıcam.Hem senin nişanın falan da gelmişti sabır canım ...:teselli:slm kıslar bende sancının s si bile hala yok ...o kadar kötü son 1 hafta geçirdim ki.her günüm ağlıyarak geçiyo... sizler iiki varsınız bana tek destek olan sizlersiniz ve de eşim...eşimin ve bnm ailemde ya kızım gel şunu yapalım ama sezeryan ama normal doğum önemli olan sen ve bebeğin sağlığı diyebilecek bi destekçim olmadı...9 aydırmafoldumben....Tamam normal doğumu kendim istedim ama sadece bi istekti bu ...son kontrolden beri içim çok huzursuz ama kimse ne fark eder mühim olan sağlıklı doğumun deyip sezeryan a da sıcak bakmadı...çok zormuş yanlız beklemek,zor kararları yanlız vermek ve en önemlisi en kıymetlini kucağına almak için kalabalıkta iki kişi yanlız çırpınmak...yarın nasipse dr umuza gidip durumumuz netleştirmek istiyorum hayırlısıyla...benim için dua eden ve arayan arkadaşlarım Allah sizden razı olsun hakkınızı helal edin...inş. sizinde herşey gönlünüzce olur..:Saruboceq:..İYİKİ SİZLERİ TANIDIM VE İYİKİ VARSINIZ
slm kızlar bende dogurduuummm daha dogrusu doguramadım sezeryan oldum celal paşam geldı sonunda
12.09.09 da 10.30 dogum saati 3335 dogum kılosu fıstıgımın :asigim:
007 gülcan yıne iş başında ebrucumda dogum yapmış ali paşamız gelmiş allahım analı babalı büyütsün
burda Acıbadem Hastanesi
tlf onlan kızlar görüşebilirmi durumları nasıl acaba?????
kızlar herkese merhaba yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki sürekli takipteydim ama..
yarın sabah saat 8:00 de bende minik kızıma kavusacağım hayırlısıyla...
herkesten dua istiyorum...
arkadaşlar tülayımız 16:30 itibari ile paşası halıl ıbrahımı kucagına almıştır
sezeryan olmuş ıkısıde gayet ıyıymış msj geldi
biraz toparlansın ararım çok yenı oldugu için raahtsız etmek ıstemedım
slm kızlar bende dogurduuummm daha dogrusu doguramadım sezeryan oldum celal paşam geldı sonunda
12.09.09 da 10.30 dogum saati 3335 dogum kılosu fıstıgımın :asigim:
ebrudan mesaj geldi, 22 saat sancı sonucu açılma olmayınca cumartesi sezeryan olmuş, 3150 gram ve 49 cm doğmuş....
ebrucuma geçmiş olsun, alişini sağlıkla büyütsün....
arkadaşlar tülayımız 16:30 itibari ile paşası halıl ıbrahımı kucagına almıştır
sezeryan olmuş ıkısıde gayet ıyıymış msj geldi
biraz toparlansın ararım çok yenı oldugu için raahtsız etmek ıstemedım