2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ece günaydın ben de varım...

ebruya mesaj attım ama hala dönmedi, demekki sancı çekiyo hala....

süperrrrrrrrr gamze de doğurmuş,

bayıldım resimlerine gamzecim süper görünüyorsun, bebek de maşallah çok tatlı.........

bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip etsin....

ebru ve tülaydan haber yok sanırım, merakla onlardan da güzel haberler bekliyorum....

günaydın lar
heycanlanmayınnnn daha doğurmadım bekliyoruz hayırlısı bakalım nişan sonrası 24 yada 48 saat sürebiliyormuşşş....sancılarım çok hafif..hakkımda hayırlısı
gamze yi tebrik ediyorum darısı başımaa

günaydın lar
heycanlanmayınnnn daha doğurmadım bekliyoruz hayırlısı bakalım nişan sonrası 24 yada 48 saat sürebiliyormuşşş....sancılarım çok hafif..hakkımda hayırlısı

canım bugün gelir senin bebiş heralde bizi habersiz bırakmayın heyecanlımısın hadi hayırlısı birer birer doğuruyoz darısı isteyen herkesin başına diyimalkisalkisalkis

ece günaydın ben de varım...

ebruya mesaj attım ama hala dönmedi, demekki sancı çekiyo hala....

günaydın canım yakalayamıyom sizi ben girdiğimde kimsecikler olmuyo ama geçmişten okuyom herkes iyi anlaşılan bebiş nasıl rahatmı gazlımı canım

tulaycım valla heyecan ile actım sayfayı dogurmussundur diye ama bekliyormussunuz canım hadi bakalım az kaldı biraz daha sabır .....dua ediyorum sana canım

selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......

gamzemiz doğurdu, Allah analı babalı büyütsün, maşallah bebeğine, sıra tülay da, kolay doğum olur inşallah.

canım inşallah bir haftaya kadar bizde bebişlere kavuşacağız doğum yapanları gördükçe sabırsızlandık iyice dimi:bbo:
valla canım ya iyiyce sabırsızlandık hayırlısıyla gelsin bizim bebişlerimizde
günaydın lar

Tülay'cığım az kaldı dişini sık inşallah bir an önce gelsin kuzun

günaydın bu arada bana göre günaydınn bir saat önce kalktım gece çok ağrım vardı sancımı ağrımı anlamadım pek bölük pörçük uyuyudm wc ye kalktım sürekli şimdi iyiyim çok şükür korktum bir ara sancılarım başladı diye ama sanırım sancı değil normal ağrıydı çünkü sürekli ağrıdı cahiliz işte bilmiyoruz ki kaydirigubbakcemile3

günaydın çoğu kişi doğum yaptı az kişi kaldı bunlardan biride benim bende cuma günü kavuşuyorum bebebğime nasipse

selam kızlar. Tülaycım sen doğurmuşsundur diye girdim ama gamze doğum yapmış. Çok sevindim ya nasılda güzeller. Maşallah ikisinede. Allah analı babalı büyütsün.

slm kızlar nasılsınız

yeni doğan tüm bebişlere allah sağlık mutluluk uzun ömür versin inş.
bende kızım zeynep eylüle 01,09,09 da kavuştum doğum hikayemi yazdım kızlar ama gelen giden derken ancak fırsat bulup girtebildim
hemen hemen herkez doğurmuş galiba çok az kişi kalmış

selam kızlar. pembecim merhaba. sana ulaşmaya calıstım haber vermek için senınle aynı gun değil ama ertesi gunu bende oğlumu aldım kucagıma

resmımızı yukleyemıyorum ama hastanenın koydugu resmı koyuyorum

http://www.hizmethastanesi.com/admin/Resimler/Ali Tuna Tirnavali.jpg

canımm hoşgeldn gözün aydın tebrik ederim maşallah oğluşuna. ne zaman oldu canım doğumun???? normal mi oldu habersiz mi geldi tatlı oğluşkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba,

meryem haberi vermiş zaten. 8 eylül de bebeklerim sorunsuz bir şekilde alındı. zeyneple birlikte taburcu olduk, elifimiz ise bugün çıktı hastaneden. ikisi de sağlıklılar çok şükür.

yeni doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum. allah bebeciklerimizin hepsini analı babalı büyütsün.

bakmam gereken iki bebek olduğundan kaçıyorum. herkese sevgiler .... :)

Herkese merhaba sabahleyin korkunç bi trafik kazası yaptım kızlar evde eşimle kızımı bırakıp alışverişe çıkmıştım gerizekalının biri yandan arabama girdi sonra döndük döndük ben ona yandan vurdum falan yağış vardı çok kötüydü... Eve geldim kızımı gördüm hüngür hüngür ağladım annesiz kalıyodun diye :KK43: Of ya verilmiş sadakam varmış Allahıma şükürler olsun...

X