Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın lar
heycanlanmayınnnn daha doğurmadım bekliyoruz hayırlısı bakalım nişan sonrası 24 yada 48 saat sürebiliyormuşşş....sancılarım çok hafif..hakkımda hayırlısı
gamze yi tebrik ediyorum darısı başımaa
ece günaydın ben de varım...
ebruya mesaj attım ama hala dönmedi, demekki sancı çekiyo hala....
selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......
valla canım ya iyiyce sabırsızlandık hayırlısıyla gelsin bizim bebişlerimizdecanım inşallah bir haftaya kadar bizde bebişlere kavuşacağız doğum yapanları gördükçe sabırsızlandık iyice dimi:bbo:
günaydın lar
heycanlanmayınnnn daha doğurmadım bekliyoruz hayırlısı bakalım nişan sonrası 24 yada 48 saat sürebiliyormuşşş....sancılarım çok hafif..hakkımda hayırlısı
gamze yi tebrik ediyorum darısı başımaa
selam kızlar. pembecim merhaba. sana ulaşmaya calıstım haber vermek için senınle aynı gun değil ama ertesi gunu bende oğlumu aldım kucagıma
resmımızı yukleyemıyorum ama hastanenın koydugu resmı koyuyorum
http://www.hizmethastanesi.com/admin/Resimler/Ali Tuna Tirnavali.jpg