- 13 Mayıs 2009
- 484
- 0
- 41
baharcım gördüm seni...
tülaycım dua ederiz tatlım... ama soğru ıkınmayı unutma, derin nefes al ağzını sıkıca kapa ve tüm gücünü makatına ver.... bir de eğer çabuk açılmazsan epidurali iste tatlım...
alttan aynayla dikişlerime baktım sadece 5 tane dikişim var dışarıda. ama iç kısma da dikiş atıyolar tabi onlar hariç... kanamam bitti sayılır, hatta bugün bebeğin yanında annem durdu, eşimle oto koltuğu ve dönence almaya gittik...
tubacım evet tatlım maşallah bize, ben deağustos annelerini okumuştum sanırım, kaynanası yüzünden genelde depresyona girmişler, ama bizlere maşallah...
ayfercim benimkinin gaz sorunu yok şimdilik maşallah, kendiliğinden çıkıveriyo gazı....ama çok hıçkırıyo....
öznurcum yatağı inan hiç sorun değil benimki birhafta karyolamda yattı,tık dese uyandım, bir de uykuda hiç hareket etmem o yüzden yanımda yattı... ama şimdi uyku düzeni iyi maşallah yatağında yatıyo... en azından kaynar malzemelerini al canım, ben kaynar içiyorum sürekli, o yüzden süt durumum iyi.
kaynar malzemelerini aldimm canim...mersinde kaynarsiz olurmuu?? yakin bir arkadasim var. saolsun gelip yapacak bol bol icreim artik....bu arada sen nezaman gelecen mersine?? hatirladigim kadariyla gelecektin yaylaya falan gidecektiniz.... bakk eger gelirsen mutlaka bekliyorum canim...ben dogumdan sonra 1 ay mersindeyim....sonra kismetse ist geciyoruz...sonra romanya....sana ozelden numarami verecem, kaydet mersine gelir gelmez beni ara ben hep yanliz olacam genelde