2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabaaaa....ne güzel herkes tek tek alıyo minikleri kucagınaa. hayırlısıyla bende alsaydım... yavas yavas streslnmeye basladımm bileee:KK43: ya hafta olarak sanırım en buyuk benim suan... yarın kontrole gidcem işallah hersey yolundadır.. dua edinde alayım artık oglusu kucagımaaa..........

maşallah canım bekliyor gelmek için yavrun aman sağlıkla gelsinde inşallah.

denizcim sendende iyi haberler bekliyoruz cuma günü inşallahhh.

merhabalar kızlar toplanmaya başlamışız.
yarın çatı muayenem var. umarım iyi çıkar da normal olur oğluşum.
ama çatı darlığı falan derse sezeryan derse en kısa zamanda ertesi gün bile kucağıma alabilirim oğluşumu hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında.

amin canım inşallah dua edin benim için... şimdiden acayip bir heyecan sardı

senin de cuma mı canım doğum. hadi hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana da bebişlerinin yolunu bekleyen diğer annişlere de ben de dahilopuyorumnanaktan

dilekcıgım neden emzik verdın cokmu aglıyor.ben vermedım daha 18gun oldu dunyaya geleli her agladıgında meme verıyorum emzık dahamı iyi olur

Dilek canım nasılsın kızın nasıl nasıl geçiyor günler bene cuma kavuşacağım Allahın izniyle kuzuma

İyiyiz canım benim sağol sen nasılsın? Pek birşey kalmamış seninde hayırlısıyla al inşallah sende minik kuzunu kucağına acayip şeker oluyorlar yaa anlatmam sana . İçerde uyuyor şu an 15 dk sonra beslenme saati tatlı uykusundan uyandırıcaz onu:)))

ah canım çok sağol.ağustos annelerindede onu kullanmışlar.tokken kullanırım alırsa inşallah.açken ne yapsak faydasız hem günah kııız kıyamam.

Yok canım bende öyle açken veripte boş boş emmesine gönlüm razı olmaz ama uyandırdığımızda ilk işimiz altına bakmak oluyor ve aç olduğu içinde bazen çok ağlıyor bu aralarda bizde emzik veriyoruz sonra da beslenmeye geçiyoruz. Ama bazen tok olsada uyumuyor sonuçta günün birkaç saatini uyanık geçirmeye ihtiyaçları var hep uyuyamazlar ki bu arada da emzik veriyoruz ara sıra.

dilekcıgım neden emzik verdın cokmu aglıyor.ben vermedım daha 18gun oldu dunyaya geleli her agladıgında meme verıyorum emzık dahamı iyi olur

Evet canım bazen çok ağlıor özellikle altını değiştirirken , ben sanırım alt değiştime konusunda hala acemiyim biraz uzun sürüyor alt değiştirmelerimiz bu arada da avunsun diye ağzına veriyoruz yoksa sürekli emzik kullanmıyoruz. Bazende mama hazırlarken veriyoruz ama o ara aç olduğu için zaten hemen atıyor.

senin de cuma mı canım doğum. hadi hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana da bebişlerinin yolunu bekleyen diğer annişlere de ben de dahilopuyorumnanaktan

amin canım inşallah bir an önce sende alırsın doktordan sonra haber ver mutlaka opuyorumnanaktan ben eşime yardım edeyim biraz yemek yapıyor kaydirigubbakcemile3 görüşürüz gene öptüm herkesi

herkes burda ne güzel, hadi denizcim senden de güzel haberlerini bekliyoruz....

fatoşcum herşey yolundadır inşallah tatlım....

Dilek'ciğim 5 günümüz kaldı heyecan içinde bekliyoruz
kıyamam tatlım benim kim bilir ne güzel uyuyordur :ecrin_bebek:

tubacım geçmiş olsun canım,

meryemcim bebişin çok tatlı kırkbir kere maşallah...

öznurcum herşey çok güzel olacak inşallah ben inanıyorum....

gamze facebooka resimlerini yüklemiş bebişinin çok güzel, bu arada ben yükleyemiyorum hala burada bir sorun var....

merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum yazlıkta olduğum için giremiyordum nete yazlıkta internetimiz yoktu bende 09 09 2009 da oğlumu kucağıma aldım bebeklerine kavuşan annelerin hepsinin gözü aydın olsun kucaklamaya az kalanlarda en kısa zamanda kavuşurlar inşallah bebişlerine

selam millet. meryem, pembe, ffiliz, konserve melekleriniz hayata merhaba demiş hayırlı olsun gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün.
tülaydan ebrudan haber yok dimi kızlar?

geçmiş olsun tubacım.. alalh kızına bağışlamış bir daha böyle bir şey yaşamazsın umarım..
maşşalah hemen hemen herkes sağ salim bebeğini aldı kucağına darısı bekleyenlerin başına inşallah..

yeni doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum
Allahım analı babalı büyütsün
sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah

selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......

41000 kere maşallaahhhhh:nazar::nazar::nazar: kuzunuza sağlıkla büyütün pek tatlıymış fıstıkımkaydirigubbakcemile3

Meryemcimmde kavuşmuş paşasına. 41 kere maşallah çok tatlı ya. Allah analı babalı büyütsün şekerim.

Pembecim kızlar iyimiş çok şükür sevindim. Senin işin bizden 2 kat daha zor.

Tubacım geçmiş olsun cnm. Verilmiş sadakan varmış. Allah yavruna ve eşine bağışlamış seni.

Dilek'ciğim 5 günümüz kaldı heyecan içinde bekliyoruz
kıyamam tatlım benim kim bilir ne güzel uyuyordur :ecrin_bebek:

Doğum öncesi zaman geçmek bilmiyor ama doğum sonrası zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bugün 18. günümüz daha hastaneden dönüşümüz inan dün gibi...

ya hala doğuramayanlardan biri de benim...

yarın doktora gidicem bakalım ne durumdayız...

son 6 günüm...ınş.normal doğurucam...

X