2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ebruda doğum yapıcakmış sanırım. Allah onunda yardımcısı olsun inş. Sağlıkla alsın oğluşunu kucağına.

Buarada Tülay evdeymiş hala sancı bekliyormuş.

selam arkadaşlar bende sancılarla uğraşıyorum 32. haftamdan itibaren şuanda 38+5 haftalık hastanede yattım çıktım açılmam 1 cmdi dr bebeğin 1 hafta büyük olduğunu bu hafta 4 kiloyu bulursa sezeryan yapacağını söyledi normal doğumdan korkuyorum bu arada bebeklerini kucaklarına alan annelere gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli darısı başımıza

selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......

Eklentiler

• $gamze1.JPG
    $gamze1.JPG
    76,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $gamze2.JPG
    $gamze2.JPG
    78,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $gamze3.JPG
    $gamze3.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......

ay süper bir haber bu ya. maşallah yavru kartala da annesine de... allah nazarlardan saklasın onları. Belizimize de upuzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.

selam arkadaşlar...

Cok guzel haber buuuuuuu gözûnuz aydin !!! Gamze ve Belize kocaman opucukler

Tulay & Ebru size de bol şanslar hayirli agrisiz dogumlar saglikla alin bebisleri kucaginiza
aaaaaaaa bi ben mi kaldim hamiş????

selam arkadaşlar...

çok güzel bir haber maşallah yavru kartala bir beşiktaşlı olarak çok sevdim Su Beliz'i...:nazar: Allah analı babalı büyütsün

Tulay & Ebru size de bol şanslar hayirli agrisiz dogumlar saglikla alin bebisleri kucaginiza
aaaaaaaa bi ben mi kaldim hamiş????

bende varım bebişim...
kaç kişi kaldık sahi
sen
ben
kutu kutu pense
carpaccio
fatoşgül
başka kim var ki

Canım yaaa gamzede doğurmuş çok sevindim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin tülaycım ne yaptı acaba? Arayacaktım misafirlerim geldi bebişimde durmadı bir türlü fırsat bulamadım bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim. Saatde çok geç oldu artık arayamam bu saatten sonra da umarım hep istediği gibi normal yolla ve kolay bir şekilde doğrumuştur canım arkadaşım benim.

selam arkadaşlar...

inanamıyorum resmen agladımm cok duygulandımm maşallah yaaa... gelmicek sonsuzadek gebeşş kalacam diyene bakk allahımm minik yavruyu anne ve babasına bagıslasınn cok sevindimm ben yaa.........

kızlar mrb hemen konuya giricem ama bizde sarılıkla ugrasıyoruz.ilk gün persembe 12 ,5olan deger 15,5 cıktı.ama doğumundan itibaren 3günü gecen bebeklerde sınır 17imiş inşallah sınırı gecmez.bu durumu yasayanlar varmı neler yaptınız.sürekli emziriyorum ama nafile.birde arkadasım serumlu su önedi.bunu kullanan varmı

kızlar cok soru sordum kusuruma bakmayın ama insan telaş yapıyor.fototerapi zor birseymi acaba

salihacım bizim ilk doktor kontrolumuzde sarılıgımız 16.7 cıkmıstı....sınır 17 imis......doktorumuz 17 de yatırıyoruz iki gun sonra tekrar gelin demisti.....bu iki gunde 2 saatte bir hep emzirdim ben . . .ancak bu sekilde atıyor sarılıgını.....tekrar gittigimizde 16.8 idi.......iki gun sonra tekrar gel dediler...........yine aynı sekilde emzirmeye devam ettim sonunda 14 e dusmustu....doktorumuz tamam artık bundan sonra yukselmez gittikce duser dedi ..........tek yapman gereken bebeginin aç kalmaması ve 2 saatte bir emzirmen

........biz kızımda fototerapi almıstık senlik bisey olmuyor aslında.....yenidogan unitesinde hemsire denetimde oluyor onlar...seni içeriye almıyorlar...belli saatleri var iki saatte bir sagdıgın sutu veriyorlar.....bebeginin gozleri bantlı ısık veriyorlar....onemli olan o bandın acılmaması

hadi inşallah canım senin ki gibi rahat ve kolayca doğuracaklar inşallah.

canım bizim bugün 1 haftamız ooldu bile. ticker bakıyom tatlım beğenemedim henüz bişi :) kıyamam canım bizim de maşallah pek sancımız olmuyor. hatta oğlum tüm gaz çıkarma işlerini ağzıma ağzıma yapıyo . özellikle alt değiştirirken temizlemeye konsantre olmuşken :) sen yediklerini denesene tatlım belki bişiler yapıyordur. sende gaz sorunu varmı?

ne guzel canım ınsallah bundan sonra da olmaz gaz sorununuz çunku genelde 14 haftalıktan sonra gorulmeye baslıyormus ve 3 ay olana kadar devam ediyormus . . . .Allahtan bizim çok siddetli degil . . . .ben yediklerime dikkat ediyorum canım gaz yapmaya musait hiçbirsey yemiyorum oyle gaz problemimde yok benim ama bilmiyorum artık

ємєℓ;9071680 .!.:
salihacım bizim ilk doktor kontrolumuzde sarılıgımız 16.7 cıkmıstı....sınır 17 imis......doktorumuz 17 de yatırıyoruz iki gun sonra tekrar gelin demisti.....bu iki gunde 2 saatte bir hep emzirdim ben . . .ancak bu sekilde atıyor sarılıgını.....tekrar gittigimizde 16.8 idi.......iki gun sonra tekrar gel dediler...........yine aynı sekilde emzirmeye devam ettim sonunda 14 e dusmustu....doktorumuz tamam artık bundan sonra yukselmez gittikce duser dedi ..........tek yapman gereken bebeginin aç kalmaması ve 2 saatte bir emzirmen

........biz kızımda fototerapi almıstık senlik bisey olmuyor aslında.....yenidogan unitesinde hemsire denetimde oluyor onlar...seni içeriye almıyorlar...belli saatleri var iki saatte bir sagdıgın sutu veriyorlar.....bebeginin gozleri bantlı ısık veriyorlar....onemli olan o bandın acılmaması

kızlar ben dogum ebesiyim..
Bi ara çocuk dogum bakıyodum..
Bebekler dogumdan itibaren 6.7. Güne kadar sarılıkları yükselir..
7-10. Günlerde aynı seviyede kalır..
10. Günden itibaren düşer..
Eger 4 günde sarılık 14 olursa bizde uzay tipi fototerapi cihazında 4 saatlik seansta yatırıyoruz..ama 7. Günde 14 de gerek olmuyo çünkü zaten düşüşe geçecek diyo dr...
Ama emzirme çok önemli..çünkü idrarla atıyo bebek

selam arkadaşlar...

ne guzel yaa gamzede yaptı dogumunu opuyorumnanaktan canım çok tatlısınız masallah Allah nazarlardan saklasın

uykusuz geçen bir gecenin sabahında herkese günaydın annecikler
gamzem doğum yapmışşşş çok sevindim yavru kartal dünya tatlısı annemizin de maşallahı var yani süslü kız!!!!! Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin su belizimizi.
tülayım inşallah kurtulmuştur ve sabırsızlıkla beklediği halil ibrahimine inşallah kolaylıkla kavuşmuştur.
ebru da inşallah kolaylıkla doğumunu yapmıştır.
eh ne diyelim darısı doğumu bekleyen annelerimizin başına:Saruboceq:

selam arkadaşlar...

inanmıyorum ne güzel haber bu maşallah :nazar: bebiş çok tatlı allah analı babalı büyütsün inşallah

bende varım bebişim...
kaç kişi kaldık sahi
sen
ben
kutu kutu pense
carpaccio
fatoşgül
başka kim var ki

canım inşallah bir haftaya kadar bizde bebişlere kavuşacağız doğum yapanları gördükçe sabırsızlandık iyice dimi:bbo:

X