Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......
selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......
selam arkadaşlar...
Tulay & Ebru size de bol şanslar hayirli agrisiz dogumlar saglikla alin bebisleri kucaginiza
aaaaaaaa bi ben mi kaldim hamiş????
selam arkadaşlar...
kızlar mrb hemen konuya giricem ama bizde sarılıkla ugrasıyoruz.ilk gün persembe 12 ,5olan deger 15,5 cıktı.ama doğumundan itibaren 3günü gecen bebeklerde sınır 17imiş inşallah sınırı gecmez.bu durumu yasayanlar varmı neler yaptınız.sürekli emziriyorum ama nafile.birde arkadasım serumlu su önedi.bunu kullanan varmı
kızlar cok soru sordum kusuruma bakmayın ama insan telaş yapıyor.fototerapi zor birseymi acaba
hadi inşallah canım senin ki gibi rahat ve kolayca doğuracaklar inşallah.
canım bizim bugün 1 haftamız ooldu bile. ticker bakıyom tatlım beğenemedim henüz bişi :) kıyamam canım bizim de maşallah pek sancımız olmuyor. hatta oğlum tüm gaz çıkarma işlerini ağzıma ağzıma yapıyo . özellikle alt değiştirirken temizlemeye konsantre olmuşken :) sen yediklerini denesene tatlım belki bişiler yapıyordur. sende gaz sorunu varmı?
ємєℓ;9071680 .!.:salihacım bizim ilk doktor kontrolumuzde sarılıgımız 16.7 cıkmıstı....sınır 17 imis......doktorumuz 17 de yatırıyoruz iki gun sonra tekrar gelin demisti.....bu iki gunde 2 saatte bir hep emzirdim ben . . .ancak bu sekilde atıyor sarılıgını.....tekrar gittigimizde 16.8 idi.......iki gun sonra tekrar gel dediler...........yine aynı sekilde emzirmeye devam ettim sonunda 14 e dusmustu....doktorumuz tamam artık bundan sonra yukselmez gittikce duser dedi ..........tek yapman gereken bebeginin aç kalmaması ve 2 saatte bir emzirmen
........biz kızımda fototerapi almıstık senlik bisey olmuyor aslında.....yenidogan unitesinde hemsire denetimde oluyor onlar...seni içeriye almıyorlar...belli saatleri var iki saatte bir sagdıgın sutu veriyorlar.....bebeginin gozleri bantlı ısık veriyorlar....onemli olan o bandın acılmaması
selam arkadaşlar...
selam arkadaşlar...
bende varım bebişim...
kaç kişi kaldık sahi
sen
ben
kutu kutu pense
carpaccio
fatoşgül
başka kim var ki