Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ne güzel yavaş yavaş sıra bizlere geliyor öyküyü ve resimleri bekliyoruz...günaydın kızlar... 11-09-09 da oğlum DORUK 2950 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.. hala bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum... en kısa zamanda doğum öykümü ve fotoğrafı eklerim...
slm kızlar
bugün 12 gibi nişan gibi bişi geldi benden hastaneye gittik geldik daha açılmam 1 cmmiş dr yatış ta yapabilirz ama evinde bekle kanamn artarsa yada sancın çoğalırsa gel dedi dua edin bana kolaycacık doğumum olur inş.
çok ihtiyacım dualarınıza var en kısa zamanda olsun bekletmeden bende yavrumu kucağıma alıyım
denizcim senın 18 eylül dü dimi tarıhın seninde bişey kalmadı
tubacım dogamız nasıl canım bir ayını dolldurdu ne güzel biz hala dogurcaz
denizcim herkesin durumu aynı galıba evin içinde agır vasıta oldum tısıl tısıl geçiyo sende sanlı eşlerdensın canım
artık son 6 gün senın için bayramda mis kokulun kucagında olcakopuyorumnanaktan
ay tülayda doğuruyo, tülaycım iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzz...
carpaccio canım öznurdu di mi ismin... canım küçük değil 2,5 kilo bence, yani ben elime kolaylıkla alıyorum... ve ben de ilk defa anne oldum , bebek doğduğundan beri eşimle ikimiz baktık bebeğe, annem gidip geldi, yemeği falan halletti o kadar... onun dışında bence biraz cesaretli ol, yani bebeği eline almaktan korkma, ilk günler bi tarafına bişey mi olur falan diye panik yapıyo biraz insan ama bu sadece iki gün... ondan sonrası inan çok rahat....
evet oznur.....zaten simdi sizlerin sayesinde daha da bir rahatladim yaa canim benim....zaten bu annelik icgudusel olarak birden geliyor degilmi? Artik korkmuyorum vereliniortak bu arada sen yikamaya basladinmi....ilk banyosu falan nasildi??? :bbo: