2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülayım canım arkadaşım nişan geldiyse paşa en kısa zamanda hayırlsııyla kollarında inşallah
Allahım kolay bi doğum nasip etsin sana ve diğer arkadaşlarımıza

günaydın kızlar... 11-09-09 da oğlum DORUK 2950 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.. hala bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum... en kısa zamanda doğum öykümü ve fotoğrafı eklerim...
canım gözün aydın :nazar:Allah analı babalı büyütsün ne güzel yavaş yavaş sıra bizlere geliyor öyküyü ve resimleri bekliyoruz...
slm kızlar
bugün 12 gibi nişan gibi bişi geldi benden hastaneye gittik geldik daha açılmam 1 cmmiş dr yatış ta yapabilirz ama evinde bekle kanamn artarsa yada sancın çoğalırsa gel dedi dua edin bana kolaycacık doğumum olur inş.
çok ihtiyacım dualarınıza var en kısa zamanda olsun bekletmeden bende yavrumu kucağıma alıyım

Tülay'ım hadi Allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım haber ver çatlarız valla hemencecik al bebeğini kucağına :Saruboceq:

bu arada evet Ebru görünmüyor ortalarda bende merak ettim

slm kızlar tülaycımın dogumu başlamış ayyy çok sevındım hayırlı haberlerini alırız inş...

ebru da 2 gündür girmeyınce bende merak etmiştim kontrolden gü<el haberler ile gelır ınş.

Ebru demek kontrole gidecekti meraklandık bakalım ne haberler verecek onun da az kaldı

Yaşasıııın sonunda tülayda doğuruyooooo :) Her gün girip bakıyodu mvalla başlamış mı diye ama bişide demiyodum ona morali bozulmasın diye harika bi haber harikaaaa. Allah yardımcısı olsun ben dua etmeey gidiyorum birazcık tülaya.

denizcim senın 18 eylül dü dimi tarıhın seninde bişey kalmadı

evet canım az kaldı valla... 20 gün önce yakın bir arkadaşım doğum yaptı son haftanı bol bol dinlen uyu dedi... zaten bende başka bir şey yapamıyorum yatağı topluyorum hemen nefes nefese kalıyorum neyse ki kociş bütün işlerin hakkından geliyor opuyorumnanaktan

denizcim herkesin durumu aynı galıba evin içinde agır vasıta oldum tısıl tısıl geçiyo sende sanlı eşlerdensın canım
artık son 6 gün senın için bayramda mis kokulun kucagında olcakopuyorumnanaktan

denizcim herkesin durumu aynı galıba evin içinde agır vasıta oldum tısıl tısıl geçiyo sende sanlı eşlerdensın canım
artık son 6 gün senın için bayramda mis kokulun kucagında olcakopuyorumnanaktan

amin canım ya.. bayram da şeker yerine kuzumu yerim ben .. Allahım hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize :ecrin_bebek:

selam kızlar...

bende sancımı çekiyorum ama hala doğmuyor bebiş...

tülay acaba ne durumda...

kızlar ben biraz kitap okuyacağım sağnak geliyor galiba buralara görüşürüz...

ay tülayda doğuruyo, tülaycım iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzz...

carpaccio canım öznurdu di mi ismin... canım küçük değil 2,5 kilo bence, yani ben elime kolaylıkla alıyorum... ve ben de ilk defa anne oldum , bebek doğduğundan beri eşimle ikimiz baktık bebeğe, annem gidip geldi, yemeği falan halletti o kadar... onun dışında bence biraz cesaretli ol, yani bebeği eline almaktan korkma, ilk günler bi tarafına bişey mi olur falan diye panik yapıyo biraz insan ama bu sadece iki gün... ondan sonrası inan çok rahat....

ay tülayda doğuruyo, tülaycım iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzz...

carpaccio canım öznurdu di mi ismin... canım küçük değil 2,5 kilo bence, yani ben elime kolaylıkla alıyorum... ve ben de ilk defa anne oldum , bebek doğduğundan beri eşimle ikimiz baktık bebeğe, annem gidip geldi, yemeği falan halletti o kadar... onun dışında bence biraz cesaretli ol, yani bebeği eline almaktan korkma, ilk günler bi tarafına bişey mi olur falan diye panik yapıyo biraz insan ama bu sadece iki gün... ondan sonrası inan çok rahat....

evet oznur.....zaten simdi sizlerin sayesinde daha da bir rahatladim yaa canim benim....zaten bu annelik icgudusel olarak birden geliyor degilmi? Artik korkmuyorum vereliniortak bu arada sen yikamaya basladinmi....ilk banyosu falan nasildi??? :bbo:

saka maka yarin degil obur gun bu zamanlar bendeee bir anneyim kizlarr.....alkisalkisalkis garip bir durgunluk coktu bana....korku heyecan falan kalmadi....cok sakinlestim bugun....sanki dogumum pazartesi degilde, daha bir dokuz ay tasicam gibime geliyor kafamçokkarıştı

öznurcum sen şimdiden gidip en küçük kıyafetlerden al tatlım, ama alırken dikkat et küçük diye yine büyükleri satmaya çalışıyorlar... en büyük sorun benim için kıyafet oldu, hepsi büyük geldi ve bebek içinde kayboldu, hareket ettikçe eşofmanı altın düştü, kolları içinde kayboldu... sonra kayınvalidem mersinden alıp gönderdi, çünkü ben çıkıp alamadım, şimdi daha rahatız ama... en azından 5 tane küçük takım al, üstü de yandan bağlamalı olsun, yada yandan çıtçıtlı....

şimdi bizim 1 haftamız dolmak üzere ve bebek de ben de çok mutluyuz, bebeğin kilosu sorun değil, önemli olan sağlığı... hemen kilo alıyolar zaten... şimdiden bizimki kendini toparladı... önemli olan sütün iyi gelmesi, ben hiçbişey kullanmadım özel olarak ama sağolsun hoşaf bana çok yaradı.... sen de hoşaf yap tatlım, özellikle kayısı... hazır dursun buzdolabında... için rahat olsun herşey iyi olacak....

X