hayırlsı gamzem bekliceğimiz kadar bekledik ama dimi daha da koskoca 2 gün var....
ahh bacım çok haklısın valla. Son günler zor geçiyor. Sabırsızlıkta bir taraftan tabi. Sen normal bekliyorsun dimi hala????
selam kızlar,
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun, sağlıkla güzellilkle büyütelim hep beraber, doğum yapacak arkadaşlarada kolay doğum diliyorum.
topuk kanından bizde iki defa aldırdık, ama bizi içeri almadılar, ağladığını görmedik yani. kızlar, meme uçları acıyor ama doktorum biraz daha dayan inan sonra acı hissetmeyeceksin diyor, yani yapacak bişey yok, krem sadece bir alternatif. bazen emzik niyetine kullanıyor memeyi:)) emzik vermeyeceğim yinede çünkü zaten zayıf boş boş emmesinden daha kötü bişey yok, acısada memeyi kullansın ne yapayım. bu arada ben açık çay içiyorum pötibör bisküviyle birlikte inanılmaz sütü artırıyor haberiniz olsun kızlar..
dilekcim,.hakketen pompa berbat bişey ya.
kızlar,kaç saate bir emziriyosunuz, doktor bana 2-3 saatte bir 20dakika dedi.
bekledin tatlım vallaha için çok rahat olsun son 48 saati ya güzellikle gelsin yada onu ordan almayıda biliriz yanii :))) kaydirigubbakcemile3
evet canım sabırsızlık huzursuzluk sıkıntı öffff bayılcam ya iğrenç bi his.. bide evet normal bekliyorum yarın gene usg nst ve açılma varmı diye muayene var... daha fazla içim deşilmeden normal yollardan bitsin bu iş yaaaaaaaaaaaaaa sadece onu istiyorummmmm... :Saruboceq:
inş. haticecim yaaaamerhaba herkese kızlar
tülay canım son günler zor ama o geleceği zamanı bilir bebişin bir bakmışın doğuma gidiyorsun inşallah.
ecem84 de doğum yapmış yavrucuğu çok güzelmiş maşallah.
slm annişler ve yavrularını bekleyen hamıişler
hoşbulduk tülaycım neler kaynatmısınız baktım geldim çogumuz hala tek parçayız...
Evet canım yaa ne sürersen sür sanırım işe yaramıyor ne yapalım yine de devam ediyorum... Ben emzik verdim çünkü ağlamasına dayanamadım artık yani karnı tok ama yine uyumayıp ağlıyordu verdim aldı aslında emziği ama ağzı o kadar küçükki miniğimin tutmamıyor ki ağzında:) Çay sütü azaltır derler ama bu arada gaz olmaması için nelere dikkat etmek lazım acaba? Ben en geç 2,5 - 3saatte bir emziriyorum ama bazen durmayınca 15 dk sonra bile emzirebiliyorum süresini ise hiç söylemeyeyim bazen 20 dk, bazen 1 saat bazende dün geceki gibi 8 saat mafoldumben
İnşallah öyledir canım yaa moralim bozuluyor onu öyle rahatsız gördükçe....
Teşekkürler canım benim doğru söylüyorsun...
slm annişler ve yavrularını bekleyen hamıişler
hoşbulduk tülaycım neler kaynatmısınız baktım geldim çogumuz hala tek parçayız...
gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini
hayırlısı olsun cnmmmmm
Ayyy hayatım gözünaydın. Güle güle büyüt bebişini..Çok sevindim.
canım yaa benim telefon zaten yanımda olmuyor bebekle aynı odaya sokmuyorum .mesaj çağrıyı saatler sonra görüyorum ya cevap yazıcam ha bebiş ağlıyo ha altı değişiyor fırsat geç oluyor.şuraya girdimya ona şükrediyoms.önemli bişi miydi canıms ya?
sağolasın canımsss.seninde yavrun sağlıkla büyüsün inşallah analı babalı.maşallah onaa.
ya sorma ıııhh ıhh diyor dimi durmadan.ama o olmasa daha beter mi olurdu acaba.günde 4-5 damla veriyorum normal dimi?
hadi Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu sağlıklaaa.maşallah onada.
hadi Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin ve sende.bana yaz numaranı eklerim buradan resim gönderirsen.bende sana yazayım.
hayırlısı cnm ben de öle düşünüyorum içim rahat....ama öhh yani ne sancıymış be kardeşim bekle bekle gelmedi valla gelse göbek atcem aaaa....inş.Allah ım seninde gönlüne göre verisn cnmmm
sorma gülcanım hoşgeldin
tek parça devam ama 2 gündür hafif sancılarım oluyor sonra geçiyor sende de var mı? böyle gaz sancısı adet sancısı gibi bişey???
çok özledim oğluşumu pazartesi bir aksilik olmazsa kontrol var göreceğim inşallah.
inş. haticecim yaaaa
evet cnm aynen tek devam
gamze alemsin tatlım, senle tülay sancı gelince gülermişsiniz herkes bağırırken :)
kızlar oğluşum 09.09.09 saat 12:40 da sezeryanla dünyaya geldi 38 +1 3020 gr 50 cm
sende hoşgeldın hatıcecım benım karsıklarım falan agrıyor bazen belime falan bi agrıyo giriyo ahaaa diyorum başlıyoruz galıba ama devamı yok öle çok kaydedeger agrılar degıl aslında ben dogum agrıları olmasını ümit ediyorum sadece...hehe ultarsonda görmeden belkı kendı gelir hiç belli olmaz artık:))))))))
kızlar oğluşum 09.09.09 saat 12:40 da sezeryanla dünyaya geldi 38 +1 3020 gr 50 cm