Tülaycım sanmıyorum sütümün yetmediğini çünkü emziriyorum memeden çekerken ağzından akıyor ve her beslenmeden sonra bir miktarda kusuyor. Tuvalet durumuda çok iyi bazı günler 5-6 kez kaka yaptığı oluyor.Emziği kabul etmiyor hemen atıyor ağzından.Annem dün gece yanımdaydı eşimde bugün başladı işe o nedenle hiç ihtiyacım olmadı onlara ...
(((
demedi ama pazartesi ne der bilmiyorum..teklif edebilir ama ben tırsıyom artık çünkü oğlumun kilosu arttı muhtemelen bilmiyorum cnm...belki deniyelim der..yada para alsın die direk sezer.tarihi verir..ufff ya bişeyi yönlendirememek çok zor
ayyynen anlattığın gibi dilekcim.fırsat olunca uyuyim diyorumn ama dalana kadar bebiş kalkıyor.1 saat belki uyuyorumdur.ama çok şükür.aptamil yemesine rağmen böyle bitanem.gaz sancılarımız başladııı.ııh ııhh diye diye.
memeyi ağzına verin kan alınırken en iyi yöntem.ana sağlıktan geldiler topuk kanı için ama hastanede 2 defa verdkti ya.
tubacım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallaaahhh.şansı bahtı tahtı güzel olsuunn.
salihacım sarılık için bol bol besle dedi doktor aptamil verdi bide kaşık biberonu medelanın.
dilekcim göğüs uçları yaralarını nasıl iyi ediyorsun çok acıyor yaa.
wwaaawww süper anne ihtiyacın olmadı heee iyi valla maaşallah bizdede korku var hala üstesinden gelebilcezmi die malum bayram geldi muhtemelen ablam 3-4 gün kalabilcek yanımda sonra biz paşamla başbaşa...bişi olrsa seni ararım artıkın
Canım eşim 7\24 yanımdaydı ben sadece emzirmek ve alt almakla uğraştım geri kalan tüm işler onundu bebeğimi kucağıma hep eşim getirdi, uyuduğunda o aldı yatağına yatırdı , gazını hep o çıkardı, durmadığında hep o avuttu , tüm gerekli şeyleri steril işlemlerini o halletti ayrıca kendi ihtiyaçlarım içinde tüm getir götür işleri onundu temizliği de nerdeyse o yaptı...Yoksa nerdeeeeee tek başına yapabilmem mümkün mü bugün o yok diye annem yanımda , kayınvalidemde geldi diğer odadalar bebek ççamaşırlarını falan ütülediler.. İşte böyle canımcım daha öyle tecrubemiz falan yok maalesef(( İyi bir anne olduğumu hiç sanmıyorum mafoldumben
iiyyizzz emelcim ne olsun...bıcırığımı bekliyos son 2 günümüz yoksa pazartesi sezer.günü alıyorum bende nasipse...senin paşa nasıl
ємєℓ;9036466 .!.:40 hafta on gun oldu mu tulaycım? hayırlısı neyse oyle olsun canım sezeryan da olsan sıkma canını olur mu ...bak biz olduk gayette iyi gecti
selam kızlar,
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun, sağlıkla güzellilkle büyütelim hep beraber, doğum yapacak arkadaşlarada kolay doğum diliyorum.
topuk kanından bizde iki defa aldırdık, ama bizi içeri almadılar, ağladığını görmedik yani. kızlar, meme uçları acıyor ama doktorum biraz daha dayan inan sonra acı hissetmeyeceksin diyor, yani yapacak bişey yok, krem sadece bir alternatif. bazen emzik niyetine kullanıyor memeyi:)) emzik vermeyeceğim yinede çünkü zaten zayıf boş boş emmesinden daha kötü bişey yok, acısada memeyi kullansın ne yapayım. bu arada ben açık çay içiyorum pötibör bisküviyle birlikte inanılmaz sütü artırıyor haberiniz olsun kızlar.
dilekcim,.hakketen pompa berbat bişey ya.
kızlar,kaç saate bir emziriyosunuz, doktor bana 2-3 saatte bir 20dakika dedi.
cnm öle demeyaa senin varlığın yeter defnesu için....ama şanslısın bnm eşim o kadar bulunamaz yanımda esnaf olduğu için ben yanlızım her halukarda
dilekcim; neden öyle düşünüyosun arkadaşım, karnımızdayken göremiyoduk hep endişe içindeydik, şimdi yanıbaşımızdalar, uykusuz kalıyoruz, ağladığında biryerimi acıyor diye endişeye kapılıyoz,olumsuz düşünme sütünü etkilemesin, bence sen çok iyi bir annesin.
Imageshack - sdc11056
KIZIM EYLÜL:)
selam kızlar, a.s.
minicik kızımı, Defne'mi kollarıma aldım, 2 gündür birlikteyiz.. 3250 gr ve 50 cm dogdu kızımız.
harika bir duygu, bir mucize.. allah bekleyenleri, hepinizi saglıkla kurtarsın, kavuştursun inşallah.
sezeryan oldum biliyorsunuz, hiç heyecan, stres yapmadım ve herşeyin çok güzel olacagını düşündüm.
hep sohbet ettik dogum ekibiyle, bu yuzden her anın tadını çıkardım.
tabi ki agrılarım oluyor, neticede bu bir ameliyat ancak asla dayanılmayacak agrılar degil.
ilk gecemiz zaten hastanede rahat geçti. ertesi gün hastaneden akşam üstü çıktım.
2.geceyi de rahat geçirebilmek için agrı kesiciler falan yaptırdım ve rahat da geçirdim.
bu gün 3.günümüz ve herşey yolunda. bebegim uslu maşallah deyin kızlar
zaten emiyorsa, gazı çıkmışsa ve altı temizse sorun olmuyor bizim için ama tabi şimdilik..
belli olmaz bebişlere.
uyku durumları anne açısından çok zor, bu yuzden fırsat buldukça uyumak lazım.
emzirme veya sarılık sıkıntımız şu an yok allahıma şükür ama takip edicez.
ilk 24 saatte olan sarılık daha tehlikeliymiş, 3. veya 5. günde de görülebilirmiş. kontrollere gidicez.
az sonra da eşim ve annem saglık ocagına gidecekler, topuk kanı alınacakmış :bbo:
kıyamam kuzumaaa(
size bir de resmini gönderiyorum. maşallah demeyi unutmayın ama :))