Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Imageshack - sdc11056
KIZIM EYLÜL:)
hoşgeldin fatoşçum oda oğluna 12 sine kadar geldi geldi yoksa sezer.filan diodu ama
canım maşallahh yaaaa çok tatlı ömürlü hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün işallahh...
bu arada bodozlama daldım herkese merhaba kızlar nasılız bakalımmmmmmmmmm??
hoşgeldin gamze,gülay,özgeee
hoşbulduk canımmm... kız rüyalarıma girer oldun artıkkk rüyamda suyun gelmişti:) ay sen dogursan inan bende rahatlıcam:)
Hoşgeldin canikom. Biz iyiyiz emişme alt değiştirme uyutma fasılları işte :)))) senden nbr??
Hoşbulduk cnm. Nabersin? Bebişkon nasıl?
ii canım rahatı pek ii halaaaaaaaa çıkası yok yavrumun:ecrin_bebek:
Aaaaaaaa buda ne rahat adam çıktı yahu kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canikom. Biz iyiyiz emişme alt değiştirme uyutma fasılları işte :)))) senden nbr??
Hoşbulduk cnm. Nabersin? Bebişkon nasıl?
hoşgeldin gamze,gülay,özgeee
sorma cnm yaaaaaaaaaaa..inş. doğduktan sonrada böle gazsız rahat relax bi evlat olur banakaydirigubbakcemile3
hoşbuduk tatlım valla ben iyiyim sizin gibide emişme koklaşma gazlaşma genleşme sorunlarım yok yatıyom tek pareee kalkıyom tek pare :)))))))
ama artık çıksın istiyorum ağrılarım çok arttı inlemekten uyuyamadım offf....
hoşbulduk canım nasılsınn... demek pts sezeryan günü alıcaksın.. hayırlısı olsun mühim olan inatçıda olsa o keçinin bi şekilde ordan çıkması değilmi ama :))
hoşbuduk tatlım valla ben iyiyim sizin gibide emişme koklaşma gazlaşma genleşme sorunlarım yok yatıyom tek pareee kalkıyom tek pare :)))))))
ama artık çıksın istiyorum ağrılarım çok arttı inlemekten uyuyamadım offf....
İnş. cnm ya edilecek en güzel dualardan biri hakkaten. Şu mübarek cuma günü. Yavrularımız gazsız olsun,bol bol uyusunlar, kilocuklar alsınlar aminnnnnnn :Saruboceq:
dilekcim göğüs uçları yaralarını nasıl iyi ediyorsun çok acıyor yaa.