2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hepnize cok tesekkur ederim yaa... sayenizde daha sakinim....iyiki varsiniz....simdi biraz kenara cekilip mantikli bir sekilde dusunum bakim....neyi dusunecem artikm bilmiyorum...hast..aneztezi vs... hepsi hazirlanmis...

hakkında hayırlısı cnm bence düşünmemeye çalışşşş...herşeyde bi hayr vardır unutma

ayyy maaşallah bi fb daha katılmış aramıza Allah nazardan saklasın

canım maşallah ama çok tatlı buuuuuuuuuuuuuuuu kokla onu boll boll yaa süper bişiyy :))))

bu arada kardelencim şekerim doğum hikayen ne güzel ve cesaret verici seni tekrar tekrar tebrik ederim canım hem atlattığın hemde meleğine kavuştuğun için...

maşallah canm allahım analı babalı büytsün o top gibi göbekten bı yumurcak çıktı dımı:))))çok tatlı yaaaa

kaydirigubbakcemile3 sağol canım benim amin darısı başına inşallah az kaldı sağlıkla gelir inşallahhihoyyyt
canımm çok tatlı maşallah yaa Allah sağlıkla güzelliklerle büyütmek kısmet etsin size....
darısı başımıza yarabbim o mis kokuları bizede duyur Allahım artık..... :Saruboceq:
canımmm amin mis kokuların en güzelini duyucaksın hemde gözlerini açıp tatlı tatlı bakacak miniğin bizde burda hikayenizi okuyacağız keyifle inşallah

canım maşallah oğluşuna. melek gibi pamuk gibi ne güzel. allah analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah yavruşun. darısı başımıza bu aradakaydirigubbakcemile3
teşşekkürler cnmmm biz sıramızı savdık resmimizi hikayemizide gönderdik şimdi sizin pamuklarda sıra kolay güzel doğumlarla sağlıkla gelirler inşallah bekliyoruz yavrularıkaydirigubbakcemile

teşşekkürler teyzesi darısı başınıza inşallah:Saruboceq:

canım telaş yapmaaa canım benimm. önemli olan bebeğinin kaç kg doğmu olması değil sağlıklı doğması böyle düşün kaç kg olursa olsun sağlıklı doğsun. benim doğumumda eşim yanımda olamayacak. ne güzel eşin yanında olacak yatak mevzusunu da sakın dert etme o tür şeyler 5 dk.lık işler eşin gider ve alır. canım biraz doktoruna da güvenmen lazım. neyi uygun görürse bence uygun olanı budur.

aysecım maşallah prensıne

kızlar ben çıkıyorum kaynana aradı moralim bozuldu yatıp uyumak istiyorum....sanki ben onlra çocuk doguruyorum yaa sinir oluyorum ben cefasını cekeyım onlar sefanı sürsün gerizekalı ınsanlarrr

oyy oyy maşallah allah bağışlasın..

bende bi duş yapıyım.....ya ben hala kararsızım şimdi nette okudum 41.hafta sonuna kadar beklenebilir diyo normal doğum için acelemi ediyorum ben yaaa uufff ne zor karasızlıkkk

canım gözün aydın bebişi alan buraya koşuyor ne kadar güzel arkadaşlıklar kurduk biz burada. maşallah fb li oğluşa. allah nazarlardan saklasın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.

bende bi duş yapıyım.....ya ben hala kararsızım şimdi nette okudum 41.hafta sonuna kadar beklenebilir diyo normal doğum için acelemi ediyorum ben yaaa uufff ne zor karasızlıkkk

sabret canım az kaldı buraya kadar bekledin.. bir hafta daha bekle bakalım olmazsa gereğini doktorun yapar zaten.. senin elinde olan birşey değil ki..

bak öle dersen küser hiç gelmez nezaman istiyosa ozaman gelsin ben en ters zamanda gelse bile razıyım gelsın de zaman hiç farketmez....

canım doktorun yerine bıraktığı diğer doktor burada sezeryan çoklu doğuma almasıyla ünlü bebeğin başı büyük kıçı büyük bilmem ne deyip milleti sezeryana alıyor o yüzden kendi doktorumu beklemek istiyorum pazartesi gelecek inşallah. küsmesin kuzusu annesine ama durum böyle yanikaydirigubbakcemile

teşşekkürler cnm valla harfiyen yazdım abartı yada kesinti yok gerçektende bazı şeyleri biz büyütüyoruz galiba çoook rahat olmak lazımmışakannehir

cnm maşallah oğluşuna güle güle büyür inşallaah

kardelencim maaşallah doğum hikayen çok güzeellll...sağ salim kurtudunuz yaa darısı başımıza cnm inş.
amin cnmmm inşallah

kardelen gözün aydın canım.. allah analı babalı büyütsün..
teşşekkürler cnmmm amin

amaaan canım takma kaynanayı valla ben öğrendim artık hiiiç umursamıyorum. bazen aklıma geliyor Allah muhtaç etmesin diyorum bırakıyorum seninki fazla ilgili bizde de yüzümüze bakan yok. hangisi daha iyi bilemem ama üzülme bebeklerimiz büyüdü artık herşeyin daha çok farkında onlar üzülmesin yeter.

canım bizim pushing imiz 41. haftada yaptı doğumunu. hem benim eşimin amcasının gelini de 42. hafta başında yaptı doğumu hiçbir sorun olmuyor şükür. taş gibi doğuyorlar maşallah tülaycım hayırlısı de içini rahatlat biraz nasıl olsa doktor kontrolünde herşey.

kızlar ben çıkıyorum oğlum gelmek üzeredir meme ucum yok gidip süt sağayım göğüslerim acıo hepinizi öptümopuyorumnanaktan

Cok saol canimm gercekten artik daha iyiyim....bir sey itiraf etmem gerekirse, esim yanimda olmus yada olmamis hic onemi yok....yeterki saglikli bir bebek olarak gelsin dunyaya....nolur dua edin....cok ihtiyacim var.... varsin dogumda zor olsun canim yansin...gec iyilesim onemli degil....sadeece ama sadece saglikli olsun bebegim.....dualarinizi esirgemeyin arkadaslar....bende surekli hepmizi iciin dua ediyorum

Ahhh Gamzem sabret bacım azıcık daha. İnş. herşey istediğin gibi olsun. Herşeyin hayırlısı tatlım.

kızlar oğluşum 09.09.09 saat 12:40 da sezeryanla dünyaya geldi 38 +1 3020 gr 50 cm

Onurcum maşallah oğluşuna çok tatlı cnm bnm. Allah nazarlardan saklasın.

Hayatım başka doktorada gidicekmişsin okudum şimdi. Lütfen stres yapma. Herşeyin hayırlısı için dua et. Bende spinal olucaktım sözde çok istiyordum bebeğimi ilk ben göreyim. Ama spinal tutmadı hemen genel anesteziye aldılar beni. O yüzden lütfen şartlandırma kendini. Önemli olan bebeğinin sağlığı. Kilosuda iyi merak etme. Dışarı çıkınca daha iyi besleniyorlar.

Cnm maşallah oğluna. Ben sana benzettim. Allah nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…