birazdan gidecem canim..birde hemogram yaptiracam dr da unuttu soylemeyi...35. haftada oluyomus normalde....hemegram sirasinda baska bir dr da gormus olacak boylelikle....ama pazartesi kesinlesti sabah 7 30 yatacam....guvenmek istiyorumm sadece guvenmek...
kizlar hepnize cok tesekkur ederim yaa... sayenizde daha sakinim....iyiki varsiniz....simdi biraz kenara cekilip mantikli bir sekilde dusunum bakim....neyi dusunecem artikm bilmiyorum...hast..aneztezi vs... hepsi hazirlanmis...
sağolun kızlar...tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten .... benki uykusuzluğa asla dayanamazdımm.. şu 3 gündür çok az uykuyla ayakta duruyorumm.. nefesini nefesime çekiyorumm...rabbim sizlerede yaşatsın.. biara ayrıntılı yazarımm..duygularımı...kızlar buyrun benim paşamda bu
sağolun kızlar...tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten .... benki uykusuzluğa asla dayanamazdımm.. şu 3 gündür çok az uykuyla ayakta duruyorumm.. nefesini nefesime çekiyorumm...rabbim sizlerede yaşatsın.. biara ayrıntılı yazarımm..duygularımı...kızlar buyrun benim paşamda bu
maşallah canm allahım analı babalı büytsün o top gibi göbekten bı yumurcak çıktı dımı:))))çok tatlı yaaaa
canımmm amin mis kokuların en güzelini duyucaksın hemde gözlerini açıp tatlı tatlı bakacak miniğin bizde burda hikayenizi okuyacağız keyifle inşallahcanımm çok tatlı maşallah yaa Allah sağlıkla güzelliklerle büyütmek kısmet etsin size....
darısı başımıza yarabbim o mis kokuları bizede duyur Allahım artık..... :Saruboceq:
teşşekkürler cnmmm biz sıramızı savdık resmimizi hikayemizide gönderdik şimdi sizin pamuklarda sıra kolay güzel doğumlarla sağlıkla gelirler inşallah bekliyoruz yavrularıkaydirigubbakcemilecanım maşallah oğluşuna. melek gibi pamuk gibi ne güzel. allah analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah yavruşun. darısı başımıza bu aradakaydirigubbakcemile3
aynen cnm valla
maaşallah cnm yavruna
gülcancım benm gitmemdeki asıl maksat aydır hastaneye gidiyorum ve sadece nst lere girdim tmmyine dr um baktı sonuçlara ama daha detaylı oğlumu göriyim diom ve gerekirse müsaitse oğlum suni sancı versin dr um onu da sölicem artık olmadı öle alsın sezeryana
kizlar cok gerginim....dr dan geldim, pazartesi kesin dogum....almam lazim diyor bebegi....gelismiyormus artik karnimda... 2740 cikti ama dr diyor ki bence daha kucuk gelecek diyor dusunebiliyormusunuz daha kucuk diyor.....cunku karnim cok kucukmus gercekten de oyle... sinir oluyorum gorenler 7 aylik mi diyor....kizlar ellerim titriyor yazamiyorum....daha oglumun yatagini bile almadim biliorsunuz esim romanyada ama pazar donuyor...carsamba tekrar gitmek zorunda.... bir de benimki epidural sezeryan.. ama dr diyorki spinal de yapabiliriz diyor aneztezi uzmanina bagliymis....spinal istemiyorumm...nolurr konusun benimlee.....
bende bi duş yapıyım.....ya ben hala kararsızım şimdi nette okudum 41.hafta sonuna kadar beklenebilir diyo normal doğum için acelemi ediyorum ben yaaa uufff ne zor karasızlıkkk
bak öle dersen küser hiç gelmez nezaman istiyosa ozaman gelsin ben en ters zamanda gelse bile razıyım gelsın de zaman hiç farketmez....
teşşekkürler cnm valla harfiyen yazdım abartı yada kesinti yok gerçektende bazı şeyleri biz büyütüyoruz galiba çoook rahat olmak lazımmışakannehircanım maşallah ama çok tatlı buuuuuuuuuuuuuuuu kokla onu boll boll yaa süper bişiyy :))))
bu arada kardelencim şekerim doğum hikayen ne güzel ve cesaret verici seni tekrar tekrar tebrik ederim canım hem atlattığın hemde meleğine kavuştuğun için...
cnm maşallah oğluşuna güle güle büyür inşallaahsağolun kızlar...tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten .... benki uykusuzluğa asla dayanamazdımm.. şu 3 gündür çok az uykuyla ayakta duruyorumm.. nefesini nefesime çekiyorumm...rabbim sizlerede yaşatsın.. biara ayrıntılı yazarımm..duygularımı...kızlar buyrun benim paşamda bu
amin cnmmm inşallahkardelencim maaşallah doğum hikayen çok güzeellll...sağ salim kurtudunuz yaa darısı başımıza cnm inş.
teşşekkürler cnmmm aminkardelen gözün aydın canım.. allah analı babalı büyütsün..
aysecım maşallah prensıne
kızlar ben çıkıyorum kaynana aradı moralim bozuldu yatıp uyumak istiyorum....sanki ben onlra çocuk doguruyorum yaa sinir oluyorum ben cefasını cekeyım onlar sefanı sürsün gerizekalı ınsanlarrr
bende bi duş yapıyım.....ya ben hala kararsızım şimdi nette okudum 41.hafta sonuna kadar beklenebilir diyo normal doğum için acelemi ediyorum ben yaaa uufff ne zor karasızlıkkk
canım telaş yapmaaa canım benimm. önemli olan bebeğinin kaç kg doğmu olması değil sağlıklı doğması böyle düşün kaç kg olursa olsun sağlıklı doğsun. benim doğumumda eşim yanımda olamayacak. ne güzel eşin yanında olacak yatak mevzusunu da sakın dert etme o tür şeyler 5 dk.lık işler eşin gider ve alır. canım biraz doktoruna da güvenmen lazım. neyi uygun görürse bence uygun olanı budur.
evet canım sabırsızlık huzursuzluk sıkıntı öffff bayılcam ya iğrenç bi his.. bide evet normal bekliyorum yarın gene usg nst ve açılma varmı diye muayene var... daha fazla içim deşilmeden normal yollardan bitsin bu iş yaaaaaaaaaaaaaa sadece onu istiyorummmmm... :Saruboceq:
kızlar oğluşum 09.09.09 saat 12:40 da sezeryanla dünyaya geldi 38 +1 3020 gr 50 cm
kizlar cok gerginim....dr dan geldim, pazartesi kesin dogum....almam lazim diyor bebegi....gelismiyormus artik karnimda... 2740 cikti ama dr diyor ki bence daha kucuk gelecek diyor dusunebiliyormusunuz daha kucuk diyor.....cunku karnim cok kucukmus gercekten de oyle... sinir oluyorum gorenler 7 aylik mi diyor....kizlar ellerim titriyor yazamiyorum....daha oglumun yatagini bile almadim biliorsunuz esim romanyada ama pazar donuyor...carsamba tekrar gitmek zorunda.... bir de benimki epidural sezeryan.. ama dr diyorki spinal de yapabiliriz diyor aneztezi uzmanina bagliymis....spinal istemiyorumm...nolurr konusun benimlee.....