aynen cnm vallagamze alemsin tatlım, senle tülay sancı gelince gülermişsiniz herkes bağırırken :)
maaşallah cnm yavrunakızlar oğluşum 09.09.09 saat 12:40 da sezeryanla dünyaya geldi 38 +1 3020 gr 50 cm
tülaycım yaa p.tesi gün almak istiyomusun azcık daha sabır canım ya hele senın maksımum bekleme süren 1 hafta zati
kizlar cok gerginim....dr dan geldim, pazartesi kesin dogum....almam lazim diyor bebegi....gelismiyormus artik karnimda... 2740 cikti ama dr diyor ki bence daha kucuk gelecek diyor dusunebiliyormusunuz daha kucuk diyor.....cunku karnim cok kucukmus gercekten de oyle... sinir oluyorum gorenler 7 aylik mi diyor....kizlar ellerim titriyor yazamiyorum....daha oglumun yatagini bile almadim biliorsunuz esim romanyada ama pazar donuyor...carsamba tekrar gitmek zorunda.... bir de benimki epidural sezeryan.. ama dr diyorki spinal de yapabiliriz diyor aneztezi uzmanina bagliymis....spinal istemiyorumm...nolurr konusun benimlee.....
aynen canım sancılar öyle belli belirsiz ben de senin gibi işte geliyor diyorum kalbim çarpmaya başlıyor ama sonra geçiyor hooopp oturuyorum geri. oğluşun yeri rahat onu anladım ben. delikafadulden doktorum izinde şuan oğlum pazartesine kadar süpriz yapma bana diye dua ediyorum şuan. pazartesiden sonra değişir dualarım kaydirigubbakcemile3
kizlar cok gerginim....dr dan geldim, pazartesi kesin dogum....almam lazim diyor bebegi....gelismiyormus artik karnimda... 2740 cikti ama dr diyor ki bence daha kucuk gelecek diyor dusunebiliyormusunuz daha kucuk diyor.....cunku karnim cok kucukmus gercekten de oyle... sinir oluyorum gorenler 7 aylik mi diyor....kizlar ellerim titriyor yazamiyorum....daha oglumun yatagini bile almadim biliorsunuz esim romanyada ama pazar donuyor...carsamba tekrar gitmek zorunda.... bir de benimki epidural sezeryan.. ama dr diyorki spinal de yapabiliriz diyor aneztezi uzmanina bagliymis....spinal istemiyorumm...nolurr konusun benimlee.....
gülcancım benm gitmemdeki asıl maksat aydır hastaneye gidiyorum ve sadece nst lere girdim tmmyine dr um baktı sonuçlara ama daha detaylı oğlumu göriyim diom ve gerekirse müsaitse oğlum suni sancı versin dr um onu da sölicem artık olmadı öle alsın sezeryana
slm kızlar nabersiniz... biz oğluşumla hamdolsun çok iyyiz.. darısı sizlere kızlar biara resim yüklerim... varmı başka doğuran.. kızlar 09.09.patlaması oldu bizim hastanede....:) ameliyathaneden giren çıkan çok kalabalıktı...
sen dr un manyak canım yaaa ne güzel moral vermiş sana brova valla alla birincisi bebiğin iriliği göbege bakmaz ona kalsa benım 5 kılo dogurmam lazım bu koca göbege...ya bebek sadece kılo almak için içerde kalmıyokı bu geri dr bunu bılmıyomu almaya acele edıyo parası bıttı glaıba bence başka dr şansın varsa başka dr da git öznurcum
slm kızlar nabersiniz... biz oğluşumla hamdolsun çok iyyiz.. darısı sizlere kızlar biara resim yüklerim... varmı başka doğuran.. kızlar 09.09.patlaması oldu bizim hastanede....:) ameliyathaneden giren çıkan çok kalabalıktı...
öznurcum lütfen sakin ol bencede imkan varsa hemen başka doktora git dosyanla birlikte birde bi başkası değerlendirsin bebeğin durumunu.. hemen kendini koyverme lütfen şuan hem yalnızsın hemde stresin bebeğine zarar verebilir.. ayrıca bebeğin küçük olması seni korkutmasın lütfen herkesin bebeği 5 kilo doğacak diye bir kanun olmadığı gibi bebekler çok hızlı gelişip büyüyolar... hiç endişe etme önce biraz sakinlkeş sonrada ne yapacağına sakin kafayla karar vermeye çalış lütfen.... canın sıkıldıkçada kafana takılan ne varsa yaz kendi kendine kurup çözüp delirme tatlım... :1hug:
birazdan gidecem canim..birde hemogram yaptiracam dr da unuttu soylemeyi...35. haftada oluyomus normalde....hemegram sirasinda baska bir dr da gormus olacak boylelikle....ama pazartesi kesinlesti sabah 7 30 yatacam....guvenmek istiyorumm sadece guvenmek...