2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar cok gerginim....dr dan geldim, pazartesi kesin dogum....almam lazim diyor bebegi....gelismiyormus artik karnimda... 2740 cikti ama dr diyor ki bence daha kucuk gelecek diyor dusunebiliyormusunuz daha kucuk diyor.....cunku karnim cok kucukmus gercekten de oyle... sinir oluyorum gorenler 7 aylik mi diyor....kizlar ellerim titriyor yazamiyorum....daha oglumun yatagini bile almadim biliorsunuz esim romanyada ama pazar donuyor...carsamba tekrar gitmek zorunda.... bir de benimki epidural sezeryan.. ama dr diyorki spinal de yapabiliriz diyor aneztezi uzmanina bagliymis....spinal istemiyorumm...nolurr konusun benimlee.....

gamze alemsin tatlım, senle tülay sancı gelince gülermişsiniz herkes bağırırken :)
aynen cnm valla
kızlar oğluşum 09.09.09 saat 12:40 da sezeryanla dünyaya geldi 38 +1 3020 gr 50 cm
maaşallah cnm yavruna
tülaycım yaa p.tesi gün almak istiyomusun azcık daha sabır canım ya hele senın maksımum bekleme süren 1 hafta zati

gülcancım benm gitmemdeki asıl maksat aydır hastaneye gidiyorum ve sadece nst lere girdim tmmyine dr um baktı sonuçlara ama daha detaylı oğlumu göriyim diom ve gerekirse müsaitse oğlum suni sancı versin dr um onu da sölicem artık olmadı öle alsın sezeryana

cnm sakin olllll.başka bi dr a gitme imkanın varsa şansını dene derim bu dr maaşallah herşeye senin adına karar vermiş çatlak adammm:

bak öle dersen küser hiç gelmez nezaman istiyosa ozaman gelsin ben en ters zamanda gelse bile razıyım gelsın de zaman hiç farketmez....

sen dr un manyak canım yaaa ne güzel moral vermiş sana brova valla alla birincisi bebiğin iriliği göbege bakmaz ona kalsa benım 5 kılo dogurmam lazım bu koca göbege...ya bebek sadece kılo almak için içerde kalmıyokı bu geri dr bunu bılmıyomu almaya acele edıyo parası bıttı glaıba bence başka dr şansın varsa başka dr da git öznurcum

sakin ol tatlım.. önce doktoruna güven sağ salim doğsunda kilosunun önemi yok.. sen onu besler büyütürsün merak etme..

hayırlısı tatlım yaa nedesek boş artık kısmette ne varsa o olcak nasılsa

öznurcum lütfen sakin ol bencede imkan varsa hemen başka doktora git dosyanla birlikte birde bi başkası değerlendirsin bebeğin durumunu.. hemen kendini koyverme lütfen şuan hem yalnızsın hemde stresin bebeğine zarar verebilir.. ayrıca bebeğin küçük olması seni korkutmasın lütfen herkesin bebeği 5 kilo doğacak diye bir kanun olmadığı gibi bebekler çok hızlı gelişip büyüyolar... hiç endişe etme önce biraz sakinlkeş sonrada ne yapacağına sakin kafayla karar vermeye çalış lütfen.... canın sıkıldıkçada kafana takılan ne varsa yaz kendi kendine kurup çözüp delirme tatlım... :1hug:

slm kızlar nabersiniz... biz oğluşumla hamdolsun çok iyyiz.. darısı sizlere kızlar biara resim yüklerim... varmı başka doğuran.. kızlar 09.09.patlaması oldu bizim hastanede....:) ameliyathaneden giren çıkan çok kalabalıktı...

hoşgeldn cnm ...ayy negüzel darısı başımıza cnmcım.evet resim istiyozzzzz

08.09.09 gün boyu ve bi gece öncesi bebeğimin hareketlerini hissedemedim gündüz hastaneye gidip ntsye bağlandım sancım çıktı doktor açılmam varmı diye bakmak istedi baktırmadım doğumu tetiklemesin diye :kedi:gece gelirim sancım olursa dedim geceye kadar geçiştirdik oğlumun hareketsizliğini uyuyordur diye en son gece 11 gibi eşimle acile gittik annemlerde geldiler doktor bi ultrason bakalım dedi ve bebeğimin suyunun çok azalmış olduğunu acil hemen sezeryana alacağını söyledi rüyada gibiydim bi yandan şükrediyordum iiiki gelmişim diye eşim eşyalarımızı getirdi annem benimle birlikte sonda yapılacak odaya girdi ben hemşireye sürekli soruyorum acıtıyomu diye o da olacak okadar sen anne olacaksın filan diyo ben o kadar hazırlıksızım ki geriye dönüp baktığımda rüya görmüşüm gibi tüm yaşananlar konuşulanlar anneme elimi sıkı sıkı tut dedim hemşire incecik bi hortumu 3 saniye gibi bi sürede hiç acıtmadan takıverdi ben bile inanamadım kendimi şartlamıştım çünkü sonra nts ye bağladılar daha sonra yeşil önlüğüm geldi:gitme: işte başlıyorduk hadi oğlum az kaldı dedim içimden önlüğümü giydim hemşire geldi ve gidiyoruz dedi annemi öptim sarıldım sonra tekrar döndüm ve öptüm ama hiiiç ağlamadım sondanın acıtmayışından kuvvet almış gibi içime herşey çok güzel olacak gibi bi his doğdu ve kendimi çoook güçlü hissettim hemşireyle yanyana girdik ameliyat odasına ilk dikkatimi çeken şey müzik oldu türk pop çalıyordu hem de hareketli biraz daha rahatladım biraz da şaşırdım ortada bir masa yanında da aletler vardı hemşire masaya yatırdı oturtu ve önlüğümü arkadan çözüp üzerimi örttü işte bu iii olmuştu çıplak yatmak istemiodum hiç olmazsa bayılana kadar sonra ekipte sarışın bi bayan güzel bi tarih bilerek mi seçtin dedi bende bebeğim beklemedi suyu azalmış dedim sonra tarihi saati yazdı arkada bi yerlere daha genç bi bayan koluma serum taktı diğeride diğer elimi çok hafif bağladı sonra hazırız dediler doktorum geldi kızlar doktorumu planlanan doktorum değildi ama çok enerjik çok pozitifti kaydirigubbakcemile2 üzerimi açtılar aynı anda anestezist seruma bişiii şırıngaladı önce etraf bulanıklaştı sonrasını hatırlamıyorum gözlerimi ilk açtığımda sedyede ameliyathane kapısının önünde hertarafı bulanık görüyordum annemler eşim hemen yanıma geldiler oğlumu gördüm opuyorumnanaktan gözlerimi sabitlemeye çalışırak kokladım mis tenini sonra titremeye başladım çokk üşüyordum yatağıma yatırdılar anneme üzerimi örtün dedim buarada ayılırken de daha sonrada hiç sancı çekmedim sadece eve geldiğim gün biraz sancım vardı ağrı kesici alınca o da geçio zaten yani üşütmek gibi bişiiii dünyanın en acı eşiği düşük insanı ben çocukken geçirdiğim bademcik ameliyatından bile hafif atlattım o nedenle sezeryan olacak arkadaşlar gerçektende hiç ama hiç korkmasın yatağıma yattıktan bi süre sonra üşümem geçti oğlumu kokladım Allahım binlerce şükürler olsun dünyanın en büyük mutluluğunu yaşattığın için dedim ve kuzumu kokladım gözlerini açıp baktı bana ve hafif gülümsedi bebeğim darısı tüm dileyenlerin başına inşallah dedim ve oğlumu anneme verdim sonra biraz uyumuşum ertesi gün koridorlarda yürüyüşe çıktık eşimle buarada sonda çok büyük bi rahatlıkmış hiç çıkmasın istedimkaydirigubbakcemile3 neyse ikinci günümün sabahı doktorum taburcu edelim gazın çıktıysa dedi ve evimize geldik bence hayat 3 perde doğdukta evlendikten ve anne olduktan sonra Allahım meleklerimizi korusun:Saruboceq:

kusura bakmayın kızlar uzun oldu biraz ama paylaşmak istedim herkesi öpüyorum:1hug:

beynim durmus durumda gulcancim ya saglikli dusenemiyorum...bu dr bizim bir yakinimiz ama simdi dr daha yakin biri onu aradi esim de aradi ayni seyleri onlara da soylemis....ve hatta fazlasini soylemis ben fazla korkutmak istemedim oznuru demis....yarin tam 38.haftamdayim....birde dr demiski suyunda cok fazla kirenclenme var demis....ne bilim ama ben cok korkuyorum bu arada epidurali kesinlestirmis dr...bugun baska bir dr gidiyorum hemde birazdan

Ayşecimn hoşgeldin... Allahım size bebeğinizi sağlıkla hayırla güzel günlerde büyütmek nasip etsin evladınız uzun ömürlü hayırlı olsun işallah....
nasılsınız keyfiniz yerindemi nasıl bi duyguymuş kucaklaşmakkkkkk???

birazdan gidecem canim..birde hemogram yaptiracam dr da unuttu soylemeyi...35. haftada oluyomus normalde....hemegram sirasinda baska bir dr da gormus olacak boylelikle....ama pazartesi kesinlesti sabah 7 30 yatacam....guvenmek istiyorumm sadece guvenmek...

kizlar hepnize cok tesekkur ederim yaa... sayenizde daha sakinim....iyiki varsiniz....simdi biraz kenara cekilip mantikli bir sekilde dusunum bakim....neyi dusunecem artikm bilmiyorum...hast..aneztezi vs... hepsi hazirlanmis...

kardelencim maaşallah doğum hikayen çok güzeellll...sağ salim kurtudunuz yaa darısı başımıza cnm inş.

gözün aydın canım.. seninde koşturmaların başladı demek.. darısı sağ salim diğerlerine

sağolun kızlar...tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten .... benki uykusuzluğa asla dayanamazdımm.. şu 3 gündür çok az uykuyla ayakta duruyorumm.. nefesini nefesime çekiyorumm...rabbim sizlerede yaşatsın.. biara ayrıntılı yazarımm..duygularımı...kızlar buyrun benim paşamda bu

Eklentiler

• $8111.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 34

canım hiç korkma doktorlara güvenmekten başka hiçbirimizin hiçbi çaresi yok lütfen unutma.. hepimiz aynı durumdayız.... ordan çıkınca hemen bebeğinin beşiği eksiği neyi varsa al bence vede yarını dinlenerek ve eşini bekleyerek geçir.. Allahtan herşeyin hayırlısı nasılsa doğacaktı sadece bikaç gün erken olacak hiç endişe etme bak burda doğuramıyoruz diye böğürenlerin halini görde teselli ol hadi azcık.. bebeğin iyi olsun doğsunda yediğine içtiğine dikkat edersen sütten tosun oluro 1 ayda tosunn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…