2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...

çok yorgun ve uykusuzum...Sabaha kadar bel ve kasık ağrısından uyuyamadım...Bebeğim çıkmak için uğraşıyor ama çıkmadı hala...Gece doğuracak gibi bir his olduğu için banyomu yaptım ve sabaha kadar kıvrandım ama bişey yok hala..Şuanda da oturup kalkarken çok fena ağrılar var....

selam kızlar, a.s.

minicik kızımı, Defne'mi kollarıma aldım, 2 gündür birlikteyiz.. 3250 gr ve 50 cm dogdu kızımız.
harika bir duygu, bir mucize.. allah bekleyenleri, hepinizi saglıkla kurtarsın, kavuştursun inşallah.

sezeryan oldum biliyorsunuz, hiç heyecan, stres yapmadım ve herşeyin çok güzel olacagını düşündüm.
hep sohbet ettik dogum ekibiyle, bu yuzden her anın tadını çıkardım.
tabi ki agrılarım oluyor, neticede bu bir ameliyat ancak asla dayanılmayacak agrılar degil.
ilk gecemiz zaten hastanede rahat geçti. ertesi gün hastaneden akşam üstü çıktım.
2.geceyi de rahat geçirebilmek için agrı kesiciler falan yaptırdım ve rahat da geçirdim.
bu gün 3.günümüz ve herşey yolunda. bebegim uslu maşallah deyin kızlar :nazar:
zaten emiyorsa, gazı çıkmışsa ve altı temizse sorun olmuyor bizim için ama tabi şimdilik..
belli olmaz bebişlere.
uyku durumları anne açısından çok zor, bu yuzden fırsat buldukça uyumak lazım.
emzirme veya sarılık sıkıntımız şu an yok allahıma şükür ama takip edicez.
ilk 24 saatte olan sarılık daha tehlikeliymiş, 3. veya 5. günde de görülebilirmiş. kontrollere gidicez.
az sonra da eşim ve annem saglık ocagına gidecekler, topuk kanı alınacakmış :bbo:
kıyamam kuzumaaa :KK43:(

size bir de resmini gönderiyorum. maşallah demeyi unutmayın ama :))

gözün aydın maşallah çok tatlı...Darısı bize inşallah...

dilekcim geldi kızım ağlamış kan alınırken ama simdi uyuyor bakalım gecemiz nasıl gececek.senin kız senin kokuna cok alışmışn demkki.o yüzden annem cok kucaguna alma alışır diyo .o kadar kanın gelmesi normalmi canım.

tuba maşaallah kuzuna canım.benim kız 9 eylülü bekle medi.6 eylülde geldi.

bende spinal anesteziyle oldum sezeryanı yan etkilerini yasamadım .simdilik cok büyük agrılarında olmadı.ilk gece agrı kesici iğn yapıldı.daha sonraki gün parol verdiler.evede parol yazdılar günde 3 ama ben o kadarına ihtiyac duymuyorum.sarılık için hastaneye gittik dün ve baya yürüdük.o yüzden agrım coktu.ama bugün daha iyiyim.

günaydın kızlar...

çok yorgun ve uykusuzum...Sabaha kadar bel ve kasık ağrısından uyuyamadım...Bebeğim çıkmak için uğraşıyor ama çıkmadı hala...Gece doğuracak gibi bir his olduğu için banyomu yaptım ve sabaha kadar kıvrandım ama bişey yok hala..Şuanda da oturup kalkarken çok fena ağrılar var....

ah canım geçmiş olsun ya bende de var o ağrılar 2 gündür ama hastaneye gidecek kadar da değil 2 arada bi dere de ağrı çekiyom bende sormaaa

tülay ve ece darısı başınıza, tşk. ederiz.

salihacım senin bebişin erken geldigini tahmin ettim aslında. soruyordum nerelerde acaba dogurdumu diye. allah bagışlasın canım benim.

benim çıkmam lazım. bu arada dogum yapan herkesi tebrik ediyorum. kolaylıklar diliyorum.

optum kızlar yine gorusuruz.

bende öyleyim eşim hastaneye gidelim dedi ama hastanelik durum değil dim...

aynen ya dün akşam yürüyüş yaptık ağlıcaktım karın ağrısından ama kasık ağrısından ama ne bilem anam anlıyamdımki doğum sancısımı sonra hafifledi biras uffff kafayı yicem artık

ya bide göğüslerim sızladı akşam çok ağrı oldukça....uçları böle koptu sanki neden oluyoki normal bişimi bu?????*

aynen ya dün akşam yürüyüş yaptık ağlıcaktım karın ağrısından ama kasık ağrısından ama ne bilem anam anlıyamdımki doğum sancısımı sonra hafifledi biras uffff kafayı yicem artık

canım doğum olmadığı kesin doğum sancısında geçmiyor hatta hızlanıyor sancı...

Bende bekliyorum bakalım bugün 39 haftalık oluyorum kalıyor 1 hafta....

bekliyelim ne zaman gelicekler....

Uykusuz geçen bir geceden sonra herkese günaydın...

Nasılsınız kızlar... Doğum yapan arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin...Bircanda bugün doğum yapıyormuş galiba allah yardımcısı olsun sağlıkla alsın inş kucağına... bekleyenler içinde zaman çabucak geçsin inş..

Biz dün 17:00 de bir başladık emişmeye gece saat 1de uyuduk 3 saatlik uykudan sonra yine ayaktaydık mememden asla ayrılmak istemiyor basıyor yaygarayı. zaten bir süre sonra sütte bitti göğüslerde bu seferde sanırım emzik niyetine beni kullandı:KK43:( var bir sıkıntısı ama anlayabilmiş değiliz:KK43: şu an hala göğsümde bie yandam emdiriyorum bir yandan sizlere yazıyorum...Geçen gecede aniden aşırı derecede kanamam oldu bebeği yatağımızda emzirirken foşş diye bir ses geldi alttan bir baktım kan yatak çarşafı, altındaki alez tamamen kan olmuş düşünün yatağa bile geçmiş bacaklarımdan aktı ... ertesi gün dr aradım normal dedi mafoldumben oysa benim kanamam 10. günde bitmişti...kilolara da gelince 63 kilo il doğuma girdim şu an 57 kiloyumm ama göbek var biraz...aman sıkamıycam canımı bebeğim ii olsunda ben veririm kiloları...
ayyynen anlattığın gibi dilekcim.fırsat olunca uyuyim diyorumn ama dalana kadar bebiş kalkıyor.1 saat belki uyuyorumdur.ama çok şükür.aptamil yemesine rağmen böyle bitanem.gaz sancılarımız başladııı.ııh ııhh diye diye.
şimdiden geçmiş olsun tatlım, bizimki çok eziyet etmişti topuk kanı alındığı günün gecesinde... umarım siz yaşamazsınız... çok canını yakıyorlar biz eşimle gitmiştik eşim dayanamadı dışarıda bekledi bebeğimin diğer ayağını tutan bendim:KK43:(( içim çok acıdı o ağlarken..
memeyi ağzına verin kan alınırken en iyi yöntem.ana sağlıktan geldiler topuk kanı için ama hastanede 2 defa verdkti ya.
tubacım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallaaahhh.şansı bahtı tahtı güzel olsuunn.

salihacım sarılık için bol bol besle dedi doktor aptamil verdi bide kaşık biberonu medelanın.

canım doğum olmadığı kesin doğum sancısında geçmiyor hatta hızlanıyor sancı...

Bende bekliyorum bakalım bugün 39 haftalık oluyorum kalıyor 1 hafta....

bekliyelim ne zaman gelicekler....

hayırlısı cnm pazartesi bende dr gidicem artık nasipse gün alıcam...bebişime bişi olmasından korkuyorum zaten gelişimi 2 hafta önde bayramda geliyo risk etmek istemiyorum içimde rahat son güne kadar beklemiş olucam.son 2 günü geldi geldi oğlum..hakkımızda hayırlısı inş.

ya bide göğüslerim sızladı akşam çok ağrı oldukça....uçları böle koptu sanki neden oluyoki normal bişimi bu?????*

bende de 1 haftadır dolunluk ve sızı var...Doktora söylemiştim sancılar başlamış ondan dedi...Ama ortada bebek yok hala...kaydirigubbakcemile3

hayırlısı cnm pazartesi bende dr gidicem artık nasipse gün alıcam...bebişime bişi olmasından korkuyorum zaten gelişimi 2 hafta önde bayramda geliyo risk etmek istemiyorum içimde rahat son güne kadar beklemiş olucam.son 2 günü geldi geldi oğlum..hakkımızda hayırlısı inş.

tülaycım her an aklım sende doğurmadı mı daha diye maşallah kısss bebiiş yerinde iyii:)

bende de 1 haftadır dolunluk ve sızı var...Doktora söylemiştim sancılar başlamış ondan dedi...Ama ortada bebek yok hala...kaydirigubbakcemile3

hadi canım dolgunluk bendede var sanki 1 haftada 1 beden büyüdü aayyy hadi inş. yerim ben senin o dr unu

tülaycım her an aklım sende doğurmadı mı daha diye maşallah kısss bebiiş yerinde iyii:)

sorma ayfercim bekliyosss...son 2 gün ...mtd doluyor hayırlısı bakalım

inş. peki doktor suni sancı deneyelim demedi mi?...

Arkadaşım da 41 hafta bekledi doktor suni sancı deneyelim dedi yarım saatte çok kolay bir şekilde oldu...Hayırlısı olsun aslında...

Tubacım kırkbir kere maşallah kuzuna çok tatlı... Ne güzel uslu bir bebekmişte... Aslında benimki de usluydu ama nedense dün geceden beri var bir sıkıntısı ama anlayamadık...

Tülaycım sanmıyorum sütümün yetmediğini çünkü emziriyorum memeden çekerken ağzından akıyor ve her beslenmeden sonra bir miktarda kusuyor. Tuvalet durumuda çok iyi bazı günler 5-6 kez kaka yaptığı oluyor.Emziği kabul etmiyor hemen atıyor ağzından.Annem dün gece yanımdaydı eşimde bugün başladı işe o nedenle hiç ihtiyacım olmadı onlara ...

Ahhh kıyamam ben onlara yaaa kuzum benim... Umarım geceniz rahat geçer canım. Sanırım öyle kokuma alıştı çünkü göğsümde sürekli emmiyor uyukluyor uyukluyor bir süre sonra yine başlıyor emmeye bir iki kez emip yine uyku modu:KK43:(( Bilmiyorum bugün akşama belki bir çocuk doktoruna gideriz. Valla kanı bende anlayamadım doktorum normal dedi ara ara olabilir dedi ama bilmiyorum artık yaaa kendimi bile düşünemiyorum:KK43:((

inş. peki doktor suni sancı deneyelim demedi mi?...

Arkadaşım da 41 hafta bekledi doktor suni sancı deneyelim dedi yarım saatte çok kolay bir şekilde oldu...Hayırlısı olsun aslında...

demedi ama pazartesi ne der bilmiyorum..teklif edebilir ama ben tırsıyom artık çünkü oğlumun kilosu arttı muhtemelen bilmiyorum cnm...belki deniyelim der..yada para alsın die direk sezer.tarihi verir..ufff ya bişeyi yönlendirememek çok zor

X