herkese gunaydiin kizlar....birazdan hazirlanip dr gidiyorum....dun nst biraz sancim cikmisti bugun muayene olcam v bakacaz kac kilo olmus....dr cok israrciydi bugunden icin alalim diye...ben de hayir dedim eger ciddi bir sey yoksa....bakalim dua edin bana lutfen....:Saruboceq::Saruboceq: allah hepmizin yardimcisi olsun....gelince haberdar ederim....optum herkezi...:a015::a015::a015:
hadi tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah....hakkında herşeyin hayırlısı olsun...
saol canim benimm insalah.... senin bebiste hayirli olsunn gule gule saglicakla buyut insalah...ve darisi bizlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım benim ne güzel geçmiş....
yarınki kontrolle bizdede inermi çıkarmı belli olur artık...düne göre bugün bizimkininde vücudu daha beyaz...sadece yüzümüz ve gözlerimiz sarı....onlarda 2 aya geçer dediler...
Bu arada bugün doğum yapalı 9 gün oldu ve toplamda 12 kilo vermişim kızlar.bende şaşırdım bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermeme ..ama göbek hala var..oda sanırım kanamayla ya gider ya kalır...Nasıl bu kadar verdiğime gelince özel bişe yapmadım...bol bol emzirdim...ilk günlerde gögüs uçlarım olmamasına rağmen elimle sağdım...yada slikon gögüs ucu kullandım..yani mama vermemek için her türlü direttim...sezeryandan sonra süt biraz geç geliyor....sakın mamayı alışkanlık haline getirmeyin...
bu arada emzirmek hem bebekler için hemde bizim için çok faydalı....emziren anne 2 saat lik spor yapan biriyle aynı kaloriyi yakıyormuş...zayıflamamda bunun etkisi çok sanırım...
yediklerime gelince ekmek yemedim..tatlı falan yemedim..sadece süt yapıcı ve bebeğe faydalı şeyler yedim...
sütlaç komposto muhallebi bol bol su çorba tavuk et pilav meyva süt peynir şeklinde..tabi bebekte sarılık çıkmasından dolayı yaşadığım stres...ve uykusuzluğunda etkisi çoktur...
.
ємєℓ;9032863 .!.:canım benim ben dogum sonrası eve geldigimde 4 kilo vermstim...sislikler bebek falan........su an 23 gunluguz ve ben 60 kılodan 51 kıloya dusmusum....dedigin gibi bunun için ozel bir caba sarfetmedim......gece gunduz bebekle ugrasmak yetiyo........bende surekli ve inatla emzirenlerdenim ilk gunlerde mama kullandık doktorum dedi ama yalnızca ilk uç gun sutun gelene kadar sonra vermedik mama zaten cunku kilo alımı iyimis............bende bol bol su içtim....sutlaç sut yapar dediler evde onu yapıyoruz sıksık....birde ananas sut yaparmıs surekli onu içiyormus....dun esim okumus sarı leblebi sut yapıyormus dun aksam yadim bol bol ondanmıdır olacagımı vardı bilmiyorum ama sabaha kadar doldusutlerim uyanınca baktım yatagı bile ıslatmıs :))
mrb kızlar fırsat bulmuşken gireyim dedim.annemve esim kızımı sağlık ocagına götürdüler topuk kanı için.sarılığımız dün 12 civarıydı.dr sorun yok dedi.süreklide emziriyorum.zaten kaka rengi acılmaya bsladı.bu iyiye işaretmiş iyi beslendiğini gösterirmiş.
bekleyenlerde bir an önce sağlıkla kavuşur inşallah kuzularına .öyle duygu yoğunluğu içindeyimki kelimelerle anlatamıyorum.
mrb kızlar fırsat bulmuşken gireyim dedim.annemve esim kızımı sağlık ocagına götürdüler topuk kanı için.sarılığımız dün 12 civarıydı.dr sorun yok dedi.süreklide emziriyorum.zaten kaka rengi acılmaya bsladı.bu iyiye işaretmiş iyi beslendiğini gösterirmiş.
bekleyenlerde bir an önce sağlıkla kavuşur inşallah kuzularına .öyle duygu yoğunluğu içindeyimki kelimelerle anlatamıyorum.