2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ne güzel geçmiş....

yarınki kontrolle bizdede inermi çıkarmı belli olur artık...düne göre bugün bizimkininde vücudu daha beyaz...sadece yüzümüz ve gözlerimiz sarı....onlarda 2 aya geçer dediler...

Bu arada bugün doğum yapalı 9 gün oldu ve toplamda 12 kilo vermişim kızlar.bende şaşırdım bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermeme ..ama göbek hala var..oda sanırım kanamayla ya gider ya kalır...Nasıl bu kadar verdiğime gelince özel bişe yapmadım...bol bol emzirdim...ilk günlerde gögüs uçlarım olmamasına rağmen elimle sağdım...yada slikon gögüs ucu kullandım..yani mama vermemek için her türlü direttim...sezeryandan sonra süt biraz geç geliyor....sakın mamayı alışkanlık haline getirmeyin...

bu arada emzirmek hem bebekler için hemde bizim için çok faydalı....emziren anne 2 saat lik spor yapan biriyle aynı kaloriyi yakıyormuş...zayıflamamda bunun etkisi çok sanırım...
yediklerime gelince ekmek yemedim..tatlı falan yemedim..sadece süt yapıcı ve bebeğe faydalı şeyler yedim...
sütlaç komposto muhallebi bol bol su çorba tavuk et pilav meyva süt peynir şeklinde..tabi bebekte sarılık çıkmasından dolayı yaşadığım stres...ve uykusuzluğunda etkisi çoktur...
.

ayyyyyyyyyy muhabbete bak negüzelllllllll ya sizinle aynı dili konusmakkkkkkkk istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme: :gitme:

ayy demi yaa fatoşum millet ne güzel bebeklerin gazını pohunu konuşuyo bizde anca çatı muayenesi baca temizliğini ooff off :)))))))))))))))))))
ben çıkıyorum kızlar bugün iftarda misafir vardı hiç oturmadım yemek temizlik derken haşat oldum....
hepinizi öptüm kendinize iyi bakınnnn....

ayy demi yaa fatoşum millet ne güzel bebeklerin gazını pohunu konuşuyo bizde anca çatı muayenesi baca temizliğini ooff off :)))))))))))))))))))
ben çıkıyorum kızlar bugün iftarda misafir vardı hiç oturmadım yemek temizlik derken haşat oldum....
hepinizi öptüm kendinize iyi bakınnnn....

bende senle aynıydım eylül 21 beklenen doğum tarihimdi..hep merak ediyodum acaba hangimiz ilk doğurcaz diye bana kısmet oldu....hatta çevremdekileri bile bayraş şekerim bayramda gelicek diye o kdar alıştırmışım ki kimse inanmadı:KK70: :umursamaz:Kızlar size tek tavsiyem bugünlerinizin kıymetini bilin....rahatınıza bakın bol bol uyuyun.....doğumdan sonra bunları yapamıcaksız....

benimde 23 eylül ama ultroson ölçümlerine göre 20 eylül çıkıyo normal doğum sancımı bekliyorum

selam 2009 eylul anneleri
kiz kardesimde suan dogumda
evde delirmek uzereyim hastaneye tek kisi aliyorlar o yuzden esi yaninda
insallah meryem ranamiz cabucak gelicek

bu sabah beraber alisveris ettik oglen arkadasa gittik aksam baska bi yere gezmeye gittik cay icerken sancisi basladi bes dakika bi arayla sancisi geldi iki saat oncede hastaneye gittik
sancilarin artmasini bekliyorlardi biraktigimda
icim hic rahat degil
geldigimden beri agliyorum ne yapacagimi sasirdim
dogurmaktanda zormus bi dogum haberini beklemek kendi dogum sancilarim dogum anim geliyor aklima ..
Rabbim kardesimle birlikte tum hamis annelere kolaylik versin .. bir an once bebeklerini kucaklarina almak nasip etsin ..

cnm sakin ol bak ne güsek yavrunuz geliyor.sağsalim kucagınıza alacaksınız inşallaaah.bunları düşün ve bol bol dua et Rabbim tasıyamayacagımız yük vermez.

KIZLARRRR YARDIM EDıN LÜTFENNN....Bugün çatı muayenesi yaptı dr. ve çok canım yandı ağlamaktan helak oldum. 1cm.lik açılma varmış ve salıya sabah 06.30a randevu verdi suni sancı verecekmiş normal doğum için, olmazsa sezeryana alacak... ASIL SORUM ŞUUU çatı muayensi olan varmı ağrım var çok fazla ve kanamamda varrrrrr.... LÜTFENNNNN

cnm bnm muayene sonrasında olmustu kanamam dediğin gibi koyu kahverengiydi ama cok fazla deildi.koyu kıvamli geldi.ben o gece hastanede yatıyordum zaten hemşireye sordum sorun olu rmu die olmayacagını söledi.ama yogunsa ve kırmızıysa söle dedi.hiç agrım falan yoktu acıyordu ama biraz.yanlış yönlendirmek istemem en iisni sen bilirsin istersen bi ara dr.unu

Selam kimsecikler yok ama ben uyandım cünkü cok heyecanlı ve telaşlıyım dün gece sahurdan beri benden çok az aaz su geliyo resmen su akıntı değil sabah kalktıgımda iç çamaşırım suydu ve arka kısmıma kadar gelmişti eşimde işe gidiyodu dedi gitmim yok git dedim aşırı bi su gelmedi öğlene kadar bakarım ztn doktora bugun gitcektik şimdi acil gitmemizi gerektiren bişey yok oda işe gitti çok merak ediom suyummu gelio yaa benim yoksa

Selam kimsecikler yok ama ben uyandım cünkü cok heyecanlı ve telaşlıyım dün gece sahurdan beri benden çok az aaz su geliyo resmen su akıntı değil sabah kalktıgımda iç çamaşırım suydu ve arka kısmıma kadar gelmişti eşimde işe gidiyodu dedi gitmim yok git dedim aşırı bi su gelmedi öğlene kadar bakarım ztn doktora bugun gitcektik şimdi acil gitmemizi gerektiren bişey yok oda işe gitti çok merak ediom suyummu gelio yaa benim yoksa

merhaba canım ben şubat annesiyim öyle geziniyordum yazını gördüm
sancın filan varmı su olabilir bence çok fazlada bekleme doktoru ara sor

sancım hiç yok az az su gelio sadece şimdi netten baktgım bende biraz diyoki birden bire suyun gelmesi ile beraber az az da su gelebilir buda bir dogum başlagıcıdır diyo

X