canım benim ne güzel geçmiş....
yarınki kontrolle bizdede inermi çıkarmı belli olur artık...düne göre bugün bizimkininde vücudu daha beyaz...sadece yüzümüz ve gözlerimiz sarı....onlarda 2 aya geçer dediler...
Bu arada bugün doğum yapalı 9 gün oldu ve toplamda 12 kilo vermişim kızlar.bende şaşırdım bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermeme ..ama göbek hala var..oda sanırım kanamayla ya gider ya kalır...Nasıl bu kadar verdiğime gelince özel bişe yapmadım...bol bol emzirdim...ilk günlerde gögüs uçlarım olmamasına rağmen elimle sağdım...yada slikon gögüs ucu kullandım..yani mama vermemek için her türlü direttim...sezeryandan sonra süt biraz geç geliyor....sakın mamayı alışkanlık haline getirmeyin...
bu arada emzirmek hem bebekler için hemde bizim için çok faydalı....emziren anne 2 saat lik spor yapan biriyle aynı kaloriyi yakıyormuş...zayıflamamda bunun etkisi çok sanırım...
yediklerime gelince ekmek yemedim..tatlı falan yemedim..sadece süt yapıcı ve bebeğe faydalı şeyler yedim...
sütlaç komposto muhallebi bol bol su çorba tavuk et pilav meyva süt peynir şeklinde..tabi bebekte sarılık çıkmasından dolayı yaşadığım stres...ve uykusuzluğunda etkisi çoktur...
.