2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bilen bilir 9.9.09 da sezeryan olacaktım.ama benim kız 3 gün bekleyemedi.6 eylül gece 23.30da doğdu kızım.bir kac gün önceden kasılmalarım vardı.c.tesi dr aradım.15 dk bir kasılma var diye ama dr sorun yaratmaz dedi.pazar günü saat 18 e kadar bekledim dru tekrar aradım ama sadece kasılma var .nstye bağladılar meğerse 5 dkda bir %90ları bulan kasılmalarım oluyormusta benim haberim yok.hic ağrım yoktu ama 1cm acılma vaRmış.malum bilen bilir rahim ağzıma dikiş atılmıştı hamileliğimde dikişlerde gerilmiş rahimi etkilemesin diye sezeryana aldılar hemen.2 gün kaldık hastanede simdi evdeyiz.37+3 günlükken 2910 gram 50cm boyunda dünyaya geldi.

kızlar bu duygu gercekten anlatılamaz olagan üstü bir sey.hayatta tadılan en degerli en anlatılmaz duygu.en kısa zamanda bekleyenlerin basına.sağlıkla sıhatle büyütürüz hepimiz bebeklerimizi inşallah.

kızlar bilen bilir 9.9.09 da sezeryan olacaktım.ama benim kız 3 gün bekleyemedi.6 eylül gece 23.30da doğdu kızım.bir kac gün önceden kasılmalarım vardı.c.tesi dr aradım.15 dk bir kasılma var diye ama dr sorun yaratmaz dedi.pazar günü saat 18 e kadar bekledim dru tekrar aradım ama sadece kasılma var .nstye bağladılar meğerse 5 dkda bir %90ları bulan kasılmalarım oluyormusta benim haberim yok.hic ağrım yoktu ama 1cm acılma vaRmış.malum bilen bilir rahim ağzıma dikiş atılmıştı hamileliğimde dikişlerde gerilmiş rahimi etkilemesin diye sezeryana aldılar hemen.2 gün kaldık hastanede simdi evdeyiz.37+3 günlükken 2910 gram 50cm boyunda dünyaya geldi.

kızlar bu duygu gercekten anlatılamaz olagan üstü bir sey.hayatta tadılan en degerli en anlatılmaz duygu.en kısa zamanda bekleyenlerin basına.sağlıkla sıhatle büyütürüz hepimiz bebeklerimizi inşallah.

aaaa sen pazar günü mü dogum yaptın yaw senın bebiş aceleci oldugu belliydi zaten canım yaaa hayırlı olsun allahım analı baalı büyütsün maşallah :nazar:prensesıne boyu ve kılosu gayet iyi canım
ne güzel ya sancılar 5 dk 1 e düşüyor hıssetmıyosunuz demekkı normal olsa gayet rahat dogum yapacaksınız darısı başımıza ınş..agrıları hıssetmeden su gibi dogururuz...:Saruboceq:Saruboceq:

ayy kızlar bugün hiç ii deilim yha ama bakıom kasılmalar 15dk falan gibi bişi yok belim kasıklarım karnım agrıo,kasılıo falan.acaba böle dogurulmaz mı?

hoşgeldin yavrumm Ali Tunam... artık iki kişi olan küçük ailemiz 09/09/09 akşam 9:29 itibariila üç kişilik kocaman bir aile oldu..

canım gözün aydın nasıl kuzun iyimi hemen resim eklede görelim...sezeryanmı oldun...

ayy kızlar bugün hiç ii deilim yha ama bakıom kasılmalar 15dk falan gibi bişi yok belim kasıklarım karnım agrıo,kasılıo falan.acaba böle dogurulmaz mı?

cnm bende de kasık ve bel ağrısı var ama bana göre dayanılabilir normal doğumyapan arkadaşımda başlangıç olabilir dio.....valla bilmiyom ne zor tecrübesiz olmakkk:kedi:

darısı başınıza canım. sezeryan oldum. dr a gıttım acılman var dedı nst ye baglayınca aldılar hemen doguma

ooooo süper daha ii hemencecik oluvermiş ne güzel dua et meryemcim ben hala beklemedeyim bende zuzumu alıyım kucağıma artık

Son düzenleme:
sizleri çok iyi anlıoyrum ayfercım çok haklısınız herşey inş. zamanla rayına oturcak

sen bile girmiyosun tülaycım yaaa durum gerçekten vahım galıba ben okuyup çıkıyorum arada bılmıyorum yazmak zor gelıyooo:KK43:((((((((

öle cnm ben artık yaşlandım 40.haftam bitmek üzere siz yazın 39.haftadaki gençler olarak heheheeee

X