kızlar bilen bilir 9.9.09 da sezeryan olacaktım.ama benim kız 3 gün bekleyemedi.6 eylül gece 23.30da doğdu kızım.bir kac gün önceden kasılmalarım vardı.c.tesi dr aradım.15 dk bir kasılma var diye ama dr sorun yaratmaz dedi.pazar günü saat 18 e kadar bekledim dru tekrar aradım ama sadece kasılma var .nstye bağladılar meğerse 5 dkda bir %90ları bulan kasılmalarım oluyormusta benim haberim yok.hic ağrım yoktu ama 1cm acılma vaRmış.malum bilen bilir rahim ağzıma dikiş atılmıştı hamileliğimde dikişlerde gerilmiş rahimi etkilemesin diye sezeryana aldılar hemen.2 gün kaldık hastanede simdi evdeyiz.37+3 günlükken 2910 gram 50cm boyunda dünyaya geldi.
kızlar bu duygu gercekten anlatılamaz olagan üstü bir sey.hayatta tadılan en degerli en anlatılmaz duygu.en kısa zamanda bekleyenlerin basına.sağlıkla sıhatle büyütürüz hepimiz bebeklerimizi inşallah.
kızlar bu duygu gercekten anlatılamaz olagan üstü bir sey.hayatta tadılan en degerli en anlatılmaz duygu.en kısa zamanda bekleyenlerin basına.sağlıkla sıhatle büyütürüz hepimiz bebeklerimizi inşallah.