2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende de kasık ve bel ağrısı var ama bana göre dayanılabilir normal doğumyapan arkadaşımda başlangıç olabilir dio.....valla bilmiyom ne zor tecrübesiz olmakkk:kedi:

evet yha gercekten zor.artık aman agrım gelse de söle kıvransam sancıdan diyorum :) arkadaşının dediği gibidir inşallah:1hug:

bugun saat 6 gibi nst baglandim sancilarim cikti kizlar...dr yarin sabah alalim mi dedi.....%60 cikti agrilarim ama ben bise hissetmiyorum....kocacim da yok haftaya dogumdan 1 gun evel donecek... bende eger ciddi durum yoksa bekleyelim dedim doktora....yarin sabah 10 da tekrar gidicem belli olcak....yaa ben simdi istemiyorum yaa kizlar biliyorum bebisim cokk rahat dr bence abartti ve sonra zaten kendide dedi tamam o zaman almayalim dedi...o biran once is bitsin istiyor...tatile cikacak biliyorum....gerekirse baska hastane baska dr gidicem ama yarin yapmam bu isi... zaten kucuk cikiyor yavrum...37+5 teyiz ama henuz 2620 gr.... dua edin benim icin ltf..... istemiyorum yariiinnnn

kızlar bilen bilir 9.9.09 da sezeryan olacaktım.ama benim kız 3 gün bekleyemedi.6 eylül gece 23.30da doğdu kızım.bir kac gün önceden kasılmalarım vardı.c.tesi dr aradım.15 dk bir kasılma var diye ama dr sorun yaratmaz dedi.pazar günü saat 18 e kadar bekledim dru tekrar aradım ama sadece kasılma var .nstye bağladılar meğerse 5 dkda bir %90ları bulan kasılmalarım oluyormusta benim haberim yok.hic ağrım yoktu ama 1cm acılma vaRmış.malum bilen bilir rahim ağzıma dikiş atılmıştı hamileliğimde dikişlerde gerilmiş rahimi etkilemesin diye sezeryana aldılar hemen.2 gün kaldık hastanede simdi evdeyiz.37+3 günlükken 2910 gram 50cm boyunda dünyaya geldi.

kızlar bu duygu gercekten anlatılamaz olagan üstü bir sey.hayatta tadılan en degerli en anlatılmaz duygu.en kısa zamanda bekleyenlerin basına.sağlıkla sıhatle büyütürüz hepimiz bebeklerimizi inşallah.

gule gulee buyut canim yavrunu allah saglik mutluluk uzun onur versin....darisi bizleree:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin yavrumm Ali Tunam... artık iki kişi olan küçük ailemiz 09/09/09 akşam 9:29 itibariila üç kişilik kocaman bir aile oldu..

tebrikleerrrrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 darisi bize insalah bizde 2 kisi cikar ve uc kisi doneriz insalah.....:Saruboceq::Saruboceq:

bugun saat 6 gibi nst baglandim sancilarim cikti kizlar...dr yarin sabah alalim mi dedi.....%60 cikti agrilarim ama ben bise hissetmiyorum....kocacim da yok haftaya dogumdan 1 gun evel donecek... bende eger ciddi durum yoksa bekleyelim dedim doktora....yarin sabah 10 da tekrar gidicem belli olcak....yaa ben simdi istemiyorum yaa kizlar biliyorum bebisim cokk rahat dr bence abartti ve sonra zaten kendide dedi tamam o zaman almayalim dedi...o biran once is bitsin istiyor...tatile cikacak biliyorum....gerekirse baska hastane baska dr gidicem ama yarin yapmam bu isi... zaten kucuk cikiyor yavrum...37+5 teyiz ama henuz 2620 gr.... dua edin benim icin ltf..... istemiyorum yariiinnnn

cnm benm kuzum da küçük çıkıyor çok moralim bozuluyor yha :KK43: ama artık kucagıma aalmak istiyorum azıcıkta dısarda büüyüsüngamyoncuiremsu

canlarım bebeişleri dogan annelerımızı tebrık edıyorum...ne mutlu onlara...

ınsallah yarın sabah saat 09:00 da bende sezeryana gırıcem.sızlerden dua beklıyorum...

bıde sıze fotomuzu nasıl yollayacagımzı bılemıyorum ben.bılenler yazarsa yarın yollamak ıstıyoruz ınsallah...haber beklıyorum sızden

meryemcım canım benım ya çok sevındım sende aldın yavrunu kucagına allahım analı babalı büytsün saglıklı ömürlü olsun çokkkkk çook sevındım

yaaa bircanda yarın sezeryana giriyomuş onun içinde hayırlısı olsun saglıkla kucagına alsın poyrazını ınş. bi sorun yoktur normal beklıyodu yaa sezeryanaa nıçın döndü

canlarım bebeişleri dogan annelerımızı tebrık edıyorum...ne mutlu onlara...

ınsallah yarın sabah saat 09:00 da bende sezeryana gırıcem.sızlerden dua beklıyorum...

bıde sıze fotomuzu nasıl yollayacagımzı bılemıyorum ben.bılenler yazarsa yarın yollamak ıstıyoruz ınsallah...haber beklıyorum sızden

canım hayırlısı ile kucagına al yavrunu şimdiden tebrık ederim bu gece uyku yok sizee sabahlarsınız....
ben numaramı vereyım ama benım takoz tlf resim almıyo :))))

cnm benm kuzum da küçük çıkıyor çok moralim bozuluyor yha :KK43: ama artık kucagıma aalmak istiyorum azıcıkta dısarda büüyüsüngamyoncuiremsu

ahh canimm yaa bende morelimi cok bozuyodum ama sakin bozma bebeklerimizide etkiliyoruz.... eger sagliginda bir sorun yoksa gerisi bos.... biz buyuturuz onu...birde, ultrason yanilabiliyormus bakarsin 3 kilo cikartiriz bizdee....bende once cok uzuldum ama saolsun kizlar beni cok rahatlatti...bosver 2 kiloyu astik....37.haftayida gectik....bence her sey mukemmel olacak....vereliniortak :1hug:

canım yaa benim telefon zaten yanımda olmuyor bebekle aynı odaya sokmuyorum .mesaj çağrıyı saatler sonra görüyorum ya cevap yazıcam ha bebiş ağlıyo ha altı değişiyor fırsat geç oluyor.şuraya girdimya ona şükrediyoms.önemli bişi miydi canıms ya?

sağolasın canımsss.seninde yavrun sağlıkla büyüsün inşallah analı babalı.maşallah onaa.

ya sorma ıııhh ıhh diyor dimi durmadan.ama o olmasa daha beter mi olurdu acaba.günde 4-5 damla veriyorum normal dimi?

canım ezcaneden aldık gunde 8 damla demis biz oyle veriyoruz . . . .dedigin gibi belki o olmasa daha kotu olcak.....insanın elinden biseyde gelmiyo...biz zeytinyagı ile karnına masaj yapıyoruz saat yonunde ...masajı yaparken bende saç kurutma makınesini uzaktan dusuk devirde karnına ayaklarına tutuyoruz o biraz rahatlatıo . . . .ben birde emzik aldım valla napiim....ki ben karsıydım emzige falan ama insan caresiz kalınca tek aglamasın sussun diye

kızlar dün gece göbeğimiz düştüüü.maşallah büyüyor bunlar yaaafff.hemen dualar ettim.ılık kaynatılmış su ve pamukla silicez dimi düştükten sonra?

yok canım oyle degil...bize hastaneden cıkarken gobek dustukten sonra alkol ile tampon yapmamızı soylediler gobegine....zaten iki gune kalmadı normal gobek gorunumunu aldı canım

ayfercim hadi gözün aydın..büyük bir yükten kurtulmuş oldun....göbek bağının düşmesiyle....

bizde de sarılık çıktı....3 gündür takipteydi..dün 16.8 çıkınca doktor fototerapiye yatırdı...bu sabah çıktık çok şükür değerler 12.3 e inmiş..yarın tekrar bakılıcak inşallah düşer ya...yoksa bu stresbeni mahvedicek...Bol bol emziriyorum.....bugünde baharın kontrolü vardı onunda değerleri 17.1 çıkmış....onada yatış verilmiş....İnşallah yarın ondada düşüş olur....

bu arada fototerapiden sonra göbek bağı baya kurudu...bugün bi baktım ince bir ip tutuyor sanki sabaha oda düşer sanırım......

hayırlısıyla herkes yavrularını bi kucaklarına alsa konuşacak o kdar çok şey var ki.......asıl önemli konular doğumdan sonra başlıyormuşşşkaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canım ....bizimde bir hafta sonraki kontrolumuze gittigimizde sarılık var hafif demisti doktorumuz tahlil istemisti.......16 cıkmıstı....17 olmadan yatırmıyorlarmıs.....iki gunde bir kontrole gittik doktora...bu sure zarfında sık sık emzirdim ben canım cok sukur yatırmaya gerek kalmadın 14 dustu en sonra....doktorumuz bundan sonra merak etmeyin cıkmaz dedi......zaten vucudu da bembeyaz su an

slm kızlarr ay bircandamı sezr. oluyooo:KK43: hadi hayırlısııı bugidişlee banada o gözüküyoo hernekadar norrrrmaaaaaaaallllll diyee cırpınsamda sanki öyle olcekkkk

kızlar hepinize merhabaaa... nasılsınız bakalım neler kaçırdım gelmeyeli :)
ben hala yek parçayım hep yek hep yek bi tülayım bi ben zati şu durumda olan :))))
meryemcimde doğurmuş maşallah ikisinede allahım sağlıkla güzel günlerde büyütmek nasip etsin eşine ve kendine yavrularını işallaaaahhh......................

kızlar hepinize merhabaaa... nasılsınız bakalım neler kaçırdım gelmeyeli :)
ben hala yek parçayım hep yek hep yek bi tülayım bi ben zati şu durumda olan :))))
meryemcimde doğurmuş maşallah ikisinede allahım sağlıkla güzel günlerde büyütmek nasip etsin eşine ve kendine yavrularını işallaaaahhh......................

benii unuttunmuu anammmmmm bendeee tekimm dahaaaaaaa:CüvCüv:

ємєℓ;9025748 .!.:
gecmis olsun canım ....bizimde bir hafta sonraki kontrolumuze gittigimizde sarılık var hafif demisti doktorumuz tahlil istemisti.......16 cıkmıstı....17 olmadan yatırmıyorlarmıs.....iki gunde bir kontrole gittik doktora...bu sure zarfında sık sık emzirdim ben canım cok sukur yatırmaya gerek kalmadın 14 dustu en sonra....doktorumuz bundan sonra merak etmeyin cıkmaz dedi......zaten vucudu da bembeyaz su an

canım benim ne güzel geçmiş....

yarınki kontrolle bizdede inermi çıkarmı belli olur artık...düne göre bugün bizimkininde vücudu daha beyaz...sadece yüzümüz ve gözlerimiz sarı....onlarda 2 aya geçer dediler...

Bu arada bugün doğum yapalı 9 gün oldu ve toplamda 12 kilo vermişim kızlar.bende şaşırdım bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermeme ..ama göbek hala var..oda sanırım kanamayla ya gider ya kalır...Nasıl bu kadar verdiğime gelince özel bişe yapmadım...bol bol emzirdim...ilk günlerde gögüs uçlarım olmamasına rağmen elimle sağdım...yada slikon gögüs ucu kullandım..yani mama vermemek için her türlü direttim...sezeryandan sonra süt biraz geç geliyor....sakın mamayı alışkanlık haline getirmeyin...

bu arada emzirmek hem bebekler için hemde bizim için çok faydalı....emziren anne 2 saat lik spor yapan biriyle aynı kaloriyi yakıyormuş...zayıflamamda bunun etkisi çok sanırım...
yediklerime gelince ekmek yemedim..tatlı falan yemedim..sadece süt yapıcı ve bebeğe faydalı şeyler yedim...
sütlaç komposto muhallebi bol bol su çorba tavuk et pilav meyva süt peynir şeklinde..tabi bebekte sarılık çıkmasından dolayı yaşadığım stres...ve uykusuzluğunda etkisi çoktur...
.

ayy yok fatoşum yaa sen istediğin kadar mıçını yırt herkeste sabırlar bitti sezeryana giren girene... :KK43:(

X