- 16 Mart 2008
- 1.849
- 0
ilk oğlum 5 yaşında normal doğum ile oldu...
Bu oğlumu da bekliyoruz bakalım şu an normal görünüyor..
ne güzel hayırlısı ile normal doğurursun inşallah büyük oğlun kıskanıyomuyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk oğlum 5 yaşında normal doğum ile oldu...
Bu oğlumu da bekliyoruz bakalım şu an normal görünüyor..
ne güzel hayırlısı ile normal doğurursun inşallah büyük oğlun kıskanıyomuyerimseniben
kızlarrr günaydın yarın sabah kısmetse sezeryana gırıyorum.sabah saat 09:00 da....dualarınızı esırgemeyın nolur.bende henuz dogurmamıs anneler ve bebıslerımız ıcın dua edıcem dogumda ınsallah...yalnız sız nasıl haberlesıyosunuz bılemeıyorum.haberlesmek ve foto gondermek ıcın bana yol gosterırsenız sevınırım.ılgılenen arkadasımız varsa ozelden yazıcam numaramı tabı onunkıde lazım sanırım foto ıcın dımı? yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler sımdıden...
özge hoşgeldin cnm nasıl prenses iimi???
kızlarrr günaydın yarın sabah kısmetse sezeryana gırıyorum.sabah saat 09:00 da....dualarınızı esırgemeyın nolur.bende henuz dogurmamıs anneler ve bebıslerımız ıcın dua edıcem dogumda ınsallah...yalnız sız nasıl haberlesıyosunuz bılemeıyorum.haberlesmek ve foto gondermek ıcın bana yol gosterırsenız sevınırım.ılgılenen arkadasımız varsa ozelden yazıcam numaramı tabı onunkıde lazım sanırım foto ıcın dımı? yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler sımdıden...
maşallah Allah analı babalı büyütsün canımmm bizde seni merak ediyordukkk maşallah kırkbir kereeee.
ємєℓ;8999609 .!.:canım benim gozun aydın Allah analı babalı buyutsun insallah aldın sende kuzunu kucagına ne guzel
oyle yapıyorum ben canım sab simplex kullanıyorum ama etkisi olmuyor ne yazık kı ....bir tuttumu sancı kasıp duruyo kendini
gözün aydın zeynepcim allah analı babalı büyütsün maşallah kızına
okadar bekledın ama kısmet işte hepimiz için hayırlısı olsun.............
Herkese günaydın kızlarrrr. İnş. iyisinizdir
Canım hadi gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. Foto istiyoruz ama senden :)
günaydınlar
zeynepçim tebrik ederim kavuşmuzsun bebişine bende seni merak ediyordum Allah analı babalı büyütsün cnm
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına:Saruboceq:
canım yaa benim telefon zaten yanımda olmuyor bebekle aynı odaya sokmuyorum .mesaj çağrıyı saatler sonra görüyorum ya cevap yazıcam ha bebiş ağlıyo ha altı değişiyor fırsat geç oluyor.şuraya girdimya ona şükrediyoms.önemli bişi miydi canıms ya?Selam kıslarrrrrrrr. ben geldim. Napaysınız?
Ben bugün kızı sağlık ocağına götürdüm. kilosunu tarttırmaya. Çok şükür cumadan beri 400 gr almış kuzum hihoyyyt Ama çok yoruldum anacım ya. Taksiyle gittik geldik ama iş bitmiş bende. İyileştim diye hava atıyorum ama fısssssss yani laelaelaelaelae gelince hemen kızı yıkadık uyuttum. Birde bende bugün acaip gaz sancısı var. Sırtıma sırtıma vuruyor. Rezene içiyorum inş. iyi gelir.
Ayşecikde almış kuzusunu kucağına ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün.
Ayfercim bacım çağrı attım sana kusura bakma kontörüm kalmamış :bbo:
sağolasın canımsss.seninde yavrun sağlıkla büyüsün inşallah analı babalı.maşallah onaa.ya ebrudan haber alanınız varmı ya çok merak ettimmmmmmmmmmmmm
özgecim maşallah canım kızına..........
ayfercim çok tatlısın çok beğendim doğum öykünüüü
ya sorma ıııhh ıhh diyor dimi durmadan.ama o olmasa daha beter mi olurdu acaba.günde 4-5 damla veriyorum normal dimi?ємєℓ;8999609 .!.:canım benim gozun aydın Allah analı babalı buyutsun insallah aldın sende kuzunu kucagına ne guzel
oyle yapıyorum ben canım sab simplex kullanıyorum ama etkisi olmuyor ne yazık kı ....bir tuttumu sancı kasıp duruyo kendini
hadi Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu sağlıklaaa.maşallah onada.kızlar herkese selam 08.09.09 da bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için antalya eğitim ve araştırma hastanesinin aciline gittim gece 11 de bayagı bi bekledik ama oynamıyordu sonra doktor ultrasona aldı ve suyu çok azalmış dedi acil almamız lazım dedi gece 12 40 da oğlum dünyaya geldi ayın 9 u gün boyu yattık bugün taburcu olduk tam yüreyemiyorum biraz da ağrım var meleğime kavuştum Allahın izniyle darısı diğer annelerin başına :Saruboceq: şimdi çıkıyorum daha sonra resim gönderirim hepinizi öptümopuyorumnanaktan
yaa kızlar bişey sorucam size gecen hafta belime agrı girdi 2 saat boyunca doktora gittim ve açılma yokmuş ama 1_2gün sonra rahmin ordaki sol taraftaki kemiğim çok agrıyor sanki çatım almış gibi catının açıldığını hamile kişi hissedermi ve hala daha agrıyor gecmedi.cevaplarsanız sevinirim
canım yaa benim telefon zaten yanımda olmuyor bebekle aynı odaya sokmuyorum .mesaj çağrıyı saatler sonra görüyorum ya cevap yazıcam ha bebiş ağlıyo ha altı değişiyor fırsat geç oluyor.şuraya girdimya ona şükrediyoms.önemli bişi miydi canıms ya?
kızlar dün gece göbeğimiz düştüüü.maşallah büyüyor bunlar yaaafff.hemen dualar ettim.ılık kaynatılmış su ve pamukla silicez dimi düştükten sonra?
ben aradımdı ama ta ne zaman.kızım bebişlerden sonra iletişim anca bu kaaa bisde ama çok şükür onları veren Allah'aaa.
Kıs senin çağrını gördümde telefonda onun üzerine bende sana çağrı attım. Yanlışmı gördüm acaba alalala :uhm:
ben yıkamadım anacım nemelazım.ayy benimki geç düştü ama olsun hep pansuman yaptıktı değişiyor bebekten bebeğe demek ki.Cnm benim kızın 5. gün düştü göbeği. Ama düşmeden bir gün önce biz yıkadık onu bence sende yıka artık düştüğüne göre.
bugun topigimiz ne kadar sessiz kalmış çogu annemız yavrusunu kucagına aldı vakti olmuyo girmeye
biz bekleyenlerin ise beklemekten bunalmış durumdayız kımse gırmıyorr artık yazcak hal kalmadı
eski günleri özledim
sizleri çok iyi anlıoyrum ayfercım çok haklısınız herşey inş. zamanla rayına oturcakya sorma sayfalara yetişemezdik gülcancım ya ama anne olunca hayırlısı ile anlıcan girmek namümkün ha giriyon bebiş ağlıyo ha giriyon altını değiş falan:)çok şükür çook.rayına otursun herşey başlarıs gene:)
evet sessizlik dizboyuuu