2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim
hoşgeldin canım tşk.ederim. nst ye ben de 36 nın içindeyken girdim. benim dr.da pek rahattı. seni de alır bu hafta sanırım.

gamzecim
hastane olayını kafana takma bu kadar. istedigin, gonlunden geçen olsun ama yine de hangisi hayırlısıysa oyle olsun.

gülaayy hikayeni şimdi okudum süperr bayıldım. allah analı babalı büyütsün canım.

tülaycıgımın da dogum gunuymus. nice saglıklı yaslara canım.

hadi inşallah hayırlısıyla gelsinler artık valla onlar da daraldı içerde resmen itiyor ayağıyla karnımı...dediğin doğru perşembe günü dicem yani bir nstye bağlanmadan doğuracam valla bende istiyorum nasıl bir şeydir kaydirigubbakcemile3

Slm mıllettt
nassınız bakam
valla bnm oĞlanın rahatı ıı bekleyebılır dıo dr um ama
ulrt.ÖlÇÜmlerınde 42.haftada maaŞallah oĞlum
hıÇ bı fıkrım yok kararsızın Önde gıdenıyım Şuan normal ısıtom gelmıyoo
sezer.olursam mecburen ÜzÜlcem....ama kendı kararımla olursa o kadar koymıcek bana ne bılem 2 arada bı derede kaldık Öleeee

hoşbulduk canım öylemi diyorsun bu hafta gireriz o zaman... nasıl hazır mı herşey ay az kaldı valla Tuba'cığım

doğum günümü kutlayan arkidişler çoookkk saolun nice beraber seneler geçirelim inş. bu topikte

doğum günümü kutlayan arkidişler çoookkk saolun nice beraber seneler geçirelim inş. bu topikte

canım benim ya demek sevdi senin oğluşun çıkmayacak...kaç kilo olmuş canım eğer 4 e yakınsa normal doğum yapma şansın düşer

evet tubacım haklısın herşeyden evvel hakkımızda hayırlısı diyelim...
bu araa evde sıkılmıyomusun ben olsam kendşmş sokaklara atarım valla gezer dolaşırımmm yoksa yarın olmazzz.... :)))))

evet evet sakkın kendine bi nst yüzü göremeden doğurdu gariban dedirtme gitt hakkını söke söke all :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım benim..
eşin ne diyo bu arada bu duruma onun yorumu nedir..?? bekleyelim diyomu??? bide bu 42. hafta durumunu fazla sallama bence biliyosun sonra çok alakasız sonuçlar çıkabiliyo....

canımmm işallahhhhh... ozamanda yazarsın artık bu çocuktan iki dakka mıçımı yere koyamıyom heryeri kırıyo döküyo karnımdayken nekadar rahatmışım oyy yy diyee :))))))))))) :roflol::roflol: :ecrin_bebek:

hoşbulduk canım öylemi diyorsun bu hafta gireriz o zaman... nasıl hazır mı herşey ay az kaldı valla Tuba'cığım

bence bu hafta alır mutlaka nst ye. gerçi ben o nst olayına da çok guvenmiyorum.
2 tane arkadaşım var biri sezeryan istedi digeri normal. ikisi de aynı gün nst ye girdi.
dr.ları daha dogurmazsın dediler, aynı gece dogruu kostur hastaneye :)) sabaha dogum :)

esyalarım da hazır canım birkaç eşya daha atıcam bavula. kalmadı bişey çok şükür..
hatta bugun esim supurge yaptı sagolsun ben de toz falan aldım simdi otuyuyorum :)

selam canım hosgeldin
hakkında hayırlısı nasılsa oyle olsun
kaç kilo olmus oglun?
sezeryana bunu dikkate alarak da karar verebilirsin.

nst hakkımız söke söke alırız kaydirigubbakcemile3
ya ne kötü sel olmuş trakyada

:roflol::roflol::roflol:

yaaa hastanede girdim ult.orda söylemiyorlar kg.mı ama cuma yada pazartesi gideriz özeli ne netleşir sanırım herşey bu arada bizde bakalım sezer.kararımı vercez..yoksa oğlum gelcekmi bilmiyom yaaaaa

ama bu kadar bekliyom son anda sezer.olmak ağırıma gitcek bende bari kendi kararımla veriyim sezer.kararını diom ama eşimde bekleriz diooo...kararsız kazım oldum...bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...oğlum ii ya şükür

slm kızlar nabersiniz bizim ev misafir dolu ama ben yinede fırsat bulup girdimm.. tubacım varmı heyecan...gamcecim senin adına çok sevindim...dualarımız seninleydii canımm ...ve hep öyle olacak..denizcim güzel dileklerin için sağol .. rabbim siizide en kısa zamanda kurtarsın...çok az kaldı...ne hissedeyim şaşırdımm ev kaynıyoo..

hadi hayırlısı canım önemli olan oğluşunun iyi olması

nst hakkımız söke söke alırız kaydirigubbakcemile3
ya ne kötü sel olmuş trakyada

evet yaa Allah yardımcıları olsun... izmirede gelecekmiş yağış ama neresine ve nezaman onu tam anlayamadım... bugun ve galiba perşembe yağış olacakmış....

hoşgeldin ...

benim arkadaş da senin gibi 40.haftsını bekledi..Doktoru suni sancı teklif etti eğer olmazsa sezeryana alırız dedi..Suni sancı ile yarım saatte çok güzel bir şekilde normal doğum yaptı ve çok kolay oldu..Eğer istersen dene derim zaten rahim açılmazsa devam etmeden sezeryana alıyorlar..Ama yinede iyi düşün....

valla ben heyecandan ölürüm heralde canım ya ne güzel sonuna geldin dualarımız seninle
evet yaa Allah yardımcıları olsun... izmirede gelecekmiş yağış ama neresine ve nezaman onu tam anlayamadım... bugun ve galiba perşembe yağış olacakmış....

valla bizim buralara cuma falan gelcekmiş

haklısın canım gelecek herşey Allahtan..
ama dediğin gibi karar vericeksen sen ver.... ben olsam bende öyle düşünürdüm :))
kafan az karışmıştı az daha karıştıralımda doğumdan tamamen vazgeç artıkk :)))))

hoşgeldin ayşecimmm.... nasılsın bakalım çokaz kaldı yaa yarın geliyo bebecik ne güzel bi günn :)))
bu arada iyi dileklerin ve duaların için çokkk teşekkür ederim canım allah razı olsun... şimdide benim hatta daha doğrusu bizim dualarımız seninle olacak yarın için ve küçük meleğinle tabiki.. :)) ay ne güzel yaa böle çok hoşuma gidiyo doğuma gidenler ama sonra bi yandanda diyorum aman boşvereyim normal daha iyi yani karışıklık manyaklık had safhada :)))))))))) -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…