- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
evet canım çok haklsıın sen sezeryan istesende bakması lazım değilmi yani belki sancın var hissetmiyosun?? ya bi sıkıntı çıkarsa senetmi yaptın asla normal olmicak diye... benced söle sen yaa nst rutin bişi sadece senin sancına bakılmıyo bebeğin oksijen alımına haraketlerinede bakılıyo... hayret bişiy atlaması ilginç.....
ben iyiyim bu arada çok şükür bekliyorum işte cumartesi kontrol var yine... bi açılma sancı vs vs bişicikler çıkar belkim bahtıma :))))
denizcim
hoşgeldin canım tşk.ederim. nst ye ben de 36 nın içindeyken girdim. benim dr.da pek rahattı. seni de alır bu hafta sanırım.
gamzecim
hastane olayını kafana takma bu kadar. istedigin, gonlunden geçen olsun ama yine de hangisi hayırlısıysa oyle olsun.
gülaayy hikayeni şimdi okudum süperr bayıldım. allah analı babalı büyütsün canım.
tülaycıgımın da dogum gunuymus. nice saglıklı yaslara canım.
Slm mİllettt
nassınız bakam
valla bnm oĞlanın rahatı İİ bekleyebİlİr dİo dr um ama
ulrt.ÖlÇÜmlerİnde 42.haftada maaŞallah oĞlum
hİÇ bİ fİkrİm yok kararsızın Önde gİdenİyİm Şuan normal İsİtom gelmİyoo
sezer.olursam mecburen ÜzÜlcem....ama kendİ kararımla olursa o kadar koymıcek bana ne bİlem 2 arada bİ derede kaldık Öleeee
hadi inşallah hayırlısıyla gelsinler artık valla onlar da daraldı içerde resmen itiyor ayağıyla karnımı...dediğin doğru perşembe günü dicem yani bir nstye bağlanmadan doğuracam valla bende istiyorum nasıl bir şeydir kaydirigubbakcemile3
Slm mİllettt
nassınız bakam
sezer.olursam mecburen ÜzÜlcem....ama kendİ kararımla olursa o kadar koymıcek bana ne bİlem 2 arada bİ derede kaldık Öleeee
doğum günümü kutlayan arkidişler çoookkk saolun nice beraber seneler geçirelim inş. bu topikte
hoşbulduk canım öylemi diyorsun bu hafta gireriz o zaman... nasıl hazır mı herşey ay az kaldı valla Tuba'cığım
Slm mİllettt
nassınız bakam
şekerim sen içini ferah tut hepimizin hakkında hayırlısı neyse rabbim onu versin bize...
ama sen yinede boş boş bakınma orda bak bakayım o suni sancı serumunun adı ne :))))))))))))))) ben gelir takarım sana evde... artanıda kendime takarım artık bağrına bağrına gezeriz :))))))))))))) :roflol:
ama bu kadar bekliyom son anda sezer.olmak ağırıma gitcek bende bari kendi kararımla veriyim sezer.kararını diom ama eşimde bekleriz diooo...kararsız kazım oldum...bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...oğlum ii ya şükür
nst hakkımız söke söke alırız kaydirigubbakcemile3
ya ne kötü sel olmuş trakyada
ama bu kadar bekliyom son anda sezer.olmak ağırıma gitcek bende bari kendi kararımla veriyim sezer.kararını diom ama eşimde bekleriz diooo...kararsız kazım oldum...bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...oğlum ii ya şükür
valla ben heyecandan ölürüm heralde canım ya ne güzel sonuna geldin dualarımız seninleslm kızlar nabersiniz bizim ev misafir dolu ama ben yinede fırsat bulup girdimm.. tubacım varmı heyecan...gamcecim senin adına çok sevindim...dualarımız seninleydii canımm ...ve hep öyle olacak..denizcim güzel dileklerin için sağol .. rabbim siizide en kısa zamanda kurtarsın...çok az kaldı...ne hissedeyim şaşırdımm ev kaynıyoo..
evet yaa Allah yardımcıları olsun... izmirede gelecekmiş yağış ama neresine ve nezaman onu tam anlayamadım... bugun ve galiba perşembe yağış olacakmış....
slm kızlar nabersiniz bizim ev misafir dolu ama ben yinede fırsat bulup girdimm.. tubacım varmı heyecan...gamcecim senin adına çok sevindim...dualarımız seninleydii canımm ...ve hep öyle olacak..denizcim güzel dileklerin için sağol .. rabbim siizide en kısa zamanda kurtarsın...çok az kaldı...ne hissedeyim şaşırdımm ev kaynıyoo..