özgecim bebişin 8 günlük olmuş maşallah nasıl akıllımı bıdık
maaşallah cnmmmmm Allah nazardan saklasın yavrunu...güle güle büyütsağol emelcim sezeryan oldu.Şimdi evdeyiz.Çok şükür iyiyim sadece göğsüm çatladı canım çok yanıyor bu da fotosu sıpamın
güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar, hepinizi tek tek öpüyorum....
benim kasılmam vardı doğumdan önce ama zaten 1 aydır oluyodu o kasılmalar.... o günden de çok rahattım, ne adet ağrısı gibi bişey ne de kasılma oldu, birden suyum patladı foş diye.... yani bence öyle ağrıya sızıya bakmıyo bu işler, herkesde belirti farklı.....
tülaycım senden ben çok güzel bir normal doğum bekliyorum, senin günün geçmediki daha tatlım, bence bekledin bu kadar sorun yoksa da bekle tatlım, sen çünkü baştan beri hep normal istiyodun, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık....
Tülaycım bu kadar bekledin az daha sabret güzelim. Ben senden normal doğum bekliyorum valla. O güç sende fazlasıyla var. Eğer baktın gelmiyor paşa o zaman sezeryanı düşünürsün cnm.
Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün. Çok şeker süt kokulu Allah nazarlardan saklasın
Evet cnm büyüyor valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Çok zilli benim kızım zar zor uyuyor binbir şekle sokuyor valla beni kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın? ne zaman geliyor bebiş?
selam kızlar nasılsınız.. bugün doğum yapanlardan haber var mı?
selam canım benim haberim yok sen nasılsın bebişi uyuttunmu:ecrin_bebek:
fusicim nasılsın sancın falan varmı
iyiyim canım.. ızımıda uyuttum çok şükür.. göbüşü düşmek üzere bugün biraz huzursuzdu daha yeni fırsat buldum.. sen nasılsın
iyiyim canım.. ızımıda uyuttum çok şükür.. göbüşü düşmek üzere bugün biraz huzursuzdu daha yeni fırsat buldum.. sen nasılsın
maşallah canım göbüşü bile düşüyomuş nereye gömeceksiniz bakalım göbüşükaydirigubbakcemile3 bende iyi değilim daraldım iyice şu doğum olsada bitse bi ekim ayı gelse:sinifsinif:
yok cnm hiiiççç bi doğum beliriti yoktu
ohh bol uykulu olsun kızımız inş. abla olcek bizimkiler gelene kadar
aaaaaaaaaaaaa daralmakta neymişşşş...beraber aşıcaz bu günleri canım benımmm:1hug:
maşallah canım göbüşü bile düşüyomuş nereye gömeceksiniz bakalım göbüşükaydirigubbakcemile3 bende iyi değilim daraldım iyice şu doğum olsada bitse bi ekim ayı gelse:sinifsinif:
okul bahçesine gömücez inşallah.. evimin karşısında güzel sanatlar lisesi var oraya gömücem.. belki yetenekli olur belli olmaz.. az kaldı canım biraz daha sabret.. hamileliktw güzelll
slm kızlar ya bebegimin hareketlerini hissedemiyorum bi türlü ne yaptıysam olmadı... cok hafif kıprasıyo okadar... eşim gelsin hemen acile gidcem nst için(((