2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu da benim meleğim. maşallahlarınızı bekliyorus :)))

Baharcim Tekrar tebrikler canim benim.....oyle guzel ki dunyanin en guzel varligi dimi? tahmin edebiliyorum nasil buyuk bir ask oldugunu...allahim korusun onu binkere masalahhhh cokkk guzel yaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: demek bu sipaydii haa karnindaki opuyorumnanaktan Simdi okudum yazdiklarini....bende korkuyodum nasil bir anne olcam, altini nasil alcam falan..... baya rahatladim simdi senden sonraa....bu arada ali efemizz sarisin gelmisss sen esmermissin haa??? babasina benzemis... banyo isini ne yapiyorsunuz gobek bagi dusmeden yikanmaz diyolar oylemi??? boll boll koklaa bebisini bizim yerimizede..... darisi bize.... arada firsat buldukca anlat bize....cokk optum iyi bakin kendinize.....

kızlar selam
bi girip bakayım dedim. doguma kaldı 20 saat :emir_bebek:
heyecan, endişe, merak, son hazırlıklar.. herşeyi yaşıyorum şu an. mafoldumben
nolurr dua edin bizim için gerçekten insan buna çok ihtiyaç duyuyor. :Saruboceq:

kızlar selam
nolurr dua edin bizim için gerçekten insan buna çok ihtiyaç duyuyor. :Saruboceq:

canım hoşgeldin tabiki dualarımız seninle ve bebeğinle sen hiç meak etm allah yardımcınız olacak ve çok güzel bir doğum yaşıcansınız ikinizdee :))
doğum nerde olucak canım???

kizlar size bise soracam, sizlerde hala devam ediyorsunuz degilmi vitaminlerinizi almaya ben ( elevit, Cal-d-vita- ve gyno ferro sanol) almaya devam ediyoum....yani doguma gun sayanlari soruyorum??? :uhm:

ben gyno ferro sanol içiyorum sadece oda aklıma geldikçe...pek düzenli alamıyorum unutuyorum son zamanlarda.

kizlar size bise soracam, sizlerde hala devam ediyorsunuz degilmi vitaminlerinizi almaya ben ( elevit, Cal-d-vita- ve gyno ferro sanol) almaya devam ediyoum....yani doguma gun sayanlari soruyorum??? :uhm:
tatlım ben devam ediyorum hatta emzirirkende devam edilcek doğumdan sonra elevit ve demir haplarına.... cumartesi doktora gidicem daha detaylı bilgi veririm sana...

özgem hoşgeldin tatlışımm..
Allahım size bir ömür boyu sağlık huzur mutluluk ve evlatlarınızın kahkahalarıyla dolu, daha çoooookkk uzun yıllar sürecek bir evlilik nasip etsin işallahhh....
bu arada sen hatırlamadığını çaktırma eşinde hatırlamazsa bas yaygarayıı uyy anaamm unutuldum diye :))))))))))))))

Saol cnm benim amin inş. Valla hele bi unutsun saçını başını yolucam onun :eek:klava:

kızlar selam

Canım benim şimdiden geçmiş olsun. Çok güzel geçicek inş. minişin kollarında olcak yarın. Dualarımız seninle

kızlar pembe ıle konustum. kızlar sağlıkla gelmişler çok sukur. bıraz zayıf dogmus bır tanesı onu 1 2 gun kuveze koyacaklarmıs..

Pembenin sesi süper geliyordu valla maşallah. bebişlerde iyiymiş. Canavar bunlar dedi kaydirigubbakcemile3

canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim :)
ayrıca suni sancıdan hiç korkma doktoruma sordum benimde açılma olursa sen gibi başlatıcak doğumumu ve epidural veririz bişiy hissetmezsin dedi.. ayrıca suni sancı daha fazla acıtır diye kanıtlanmış bişiy olmadığı gibi dahada çabuk doğum gerçekleşirmiş.. hiç korkma için rahat olsun... Allah güzel ve sağlıkla bitecek bir doğum nasip etsin hepimize.. açılman filan varmış ne güzel.... darısı başımaaa :)))

ayfercim hoşgeldin tatlım ama anlatmayın böle kıskanıyoz yiyen var yiyemeyen var yaaaaa :)))))

Canım çok teşekkürler içimi rahatladı inanki...

Yüce rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eder inş...:Saruboceq:

Şuan bile karnım sert ve ara ara kasılmalarım oluyo 15 eylülü beklemicek bebiş heralde:)

gamzecimmm özgecimmm
kalkıp birseylerle ugrastım şimdi oturdum tekrar bilg.ın başına.
dualarınız için tşk.ederim.
aglama gelip duruyor :gitme: bir garip hissediyorum bugun

gamzecim dogum kent hst.de olacak

Son düzenleme:
gamzecim bu arada dün baktım senin yazdıgını gordum ama cvp yazamadım

dr.randevun gayet iyiymiş bol gazlıı :)) bebişinin iyi olmasına çooook sevindim.
eşime bile soylemiştim, inşallah iyi olur demişti o da. inşallah senin de az kaldı kavuşmana.

pembe ve yasemin dogum yapmışlar

allah analı babalı büyütsün inşallah saglıkla. darısı bizlerin başına

tatlım ben devam ediyorum hatta emzirirkende devam edilcek doğumdan sonra elevit ve demir haplarına.... cumartesi doktora gidicem daha detaylı bilgi veririm sana...

tamam canim saol....dr bana kesinlikle duzenli bir sekild devam etmemi soyledi.....merak etmistim sizlerde devam ediyomusunuz diye.....CADIARZU

gamzecimmm özgecimmm
kalkıp birseylerle ugrastım şimdi oturdum tekrar bilg.ın başına.
dualarınız için tşk.ederim.
aglama gelip duruyor :gitme: bir garip hissediyorum bugun

gamzecim dogum kent hst.de olacak

ayy hadi hayırlısı tatlım yaa yarın kaçta olacak ararım seni ben hem sesini duyarım hemde yorumlarınmı alırımm :))) insan duygusallaşıyo bu arada demi... karnındaki kıpırtılar ayrı güzel kucağındakiler ayrı.. çıkması fikri bazen beni kötü yapsada eminim bunları düşüncek vakit kalmaz bebişler doğunca.. :)))

gamzecim bu arada dün baktım senin yazdıgını gordum ama cvp yazamadım

dr.randevun gayet iyiymiş bol gazlıı :)) bebişinin iyi olmasına çooook sevindim.
eşime bile soylemiştim, inşallah iyi olur demişti o da. inşallah senin de az kaldı kavuşmana.

canım benim sağolasın çok şükür kızım bizden çişini esirgemedi annesinide üzmedi :))) eşindende sendende Allah razı olsun şimdide dualarımız seninle işallah doğumun herşeyin kolayca geçip gidicek... geriye anne bebiş koklaşan resimleriniz kalıcakk :)) dediğin gibi az kaldı benimde hayırlısı bakalım bekliyoruz... tülaycım naptı acaba çok merak ediyorum yaa canım benim hayırlı haberlerle gelir işallah yaa.... :Saruboceq:

tamam canim saol....dr bana kesinlikle duzenli bir sekild devam etmemi soyledi.....merak etmistim sizlerde devam ediyomusunuz diye.....CADIARZU

aaaaaaaaaaaaaaa riccaaaaaa ederim tabiki devam ediyorum hayatta bi işten geri kalmam mutlaka yaparım hatta herkes ilaçları bırakır ben hala içiyo olurumm :)))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy hadi hayırlısı tatlım yaa yarın kaçta olacak ararım seni ben hem sesini duyarım hemde yorumlarınmı alırımm :))) insan duygusallaşıyo bu arada demi... karnındaki kıpırtılar ayrı güzel kucağındakiler ayrı.. çıkması fikri bazen beni kötü yapsada eminim bunları düşüncek vakit kalmaz bebişler doğunca.. :)))

canım benim sağolasın çok şükür kızım bizden çişini esirgemedi annesinide üzmedi :))) eşindende sendende Allah razı olsun şimdide dualarımız seninle işallah doğumun herşeyin kolayca geçip gidicek... geriye anne bebiş koklaşan resimleriniz kalıcakk :)) dediğin gibi az kaldı benimde hayırlısı bakalım bekliyoruz... tülaycım naptı acaba çok merak ediyorum yaa canım benim hayırlı haberlerle gelir işallah yaa.... :Saruboceq:

yarın 11:00 de olacak canım inşallah. evet insan duygusallaşıyor. hem doguralım diye can atıyoruz hem de vakit gelince karnımızın içinden çıkacagı fikri üzücü geliyor. ara canım sen beni. sıcagı sıcagına duygularımı anlatayım :) herkes kucagına alınca herşeyi unutuyorsun diyor, merak ediyorum bu duyguları bir an once de yaşamak istiyorumm zemuszemus çok tşk.ederiz dualarınız için. ben de senin şu hastane olayını merak edip duruyorum, hayırlısı olsun canım. bu hafta sonu belli olacak sanırım. bu arada tülayın noldu? ben ne kaçırdım? sancılandı mı yoksaa?

yarın 11:00 de olacak canım inşallah. evet insan duygusallaşıyor. hem doguralım diye can atıyoruz hem de vakit gelince karnımızın içinden çıkacagı fikri üzücü geliyor. ara canım sen beni. sıcagı sıcagına duygularımı anlatayım :) herkes kucagına alınca herşeyi unutuyorsun diyor, merak ediyorum bu duyguları bir an once de yaşamak istiyorumm zemuszemus çok tşk.ederiz dualarınız için. ben de senin şu hastane olayını merak edip duruyorum, hayırlısı olsun canım. bu hafta sonu belli olacak sanırım. bu arada tülayın noldu? ben ne kaçırdım? sancılandı mı yoksaa?

ayy canım yaa valla bizim hastane olayı hala havada çünkü bebeğin rahatsızlığı araya girince bizim hastane olayı havada kaldı akla bile gelmedi hatta...
cts konuşucaz işallah hayırlısıyla... yoruldum artık beynimde bu konuyla uğraşmaktan inan... dediğin gibi bende kucağıma alıp artık bu salak saçma konulardan kurtulmak istiyorum of off...
ayrıca tülaycım hastaneye gitti nst.ye girdi bebeğe sancıya vs vs bakıldıda bugun yine.... ama çok şükür tek parça hala onu söleyebilirim galiba şimdilik sancıda yok :)) gelir birazdan kendinden alırız yorumları :))

selam kızlar amma bugün yazılmış ancak onları okudum umarım herkes iyidir...
Gülay maşallah canım Allah gönlüne göre verdi valla....Allah analı babalı büyütsün canım...
Tülay doğumgünün kutlu olsun canım bebişin gelsin artık...
Yasemin de kavuşmuş prensine Allah analı babalı büyütsin...
Bahar kuzuna kocaman bir maşallak çok tatlı :nazar:
Pembe çok şükür kavuştu kuzularına Allah analı babalı büyütsün...
Tuba canım az kaldı heyecanın çok normal ama sakin ol ne güzel kucağına alacaksın hayırlısıyla dualrımız seninle

hoşgeldin deniz herkesi okuyup öğrenmişsinde söle bakalımm sende nevar neyok :))

hoşgeldin deniz herkesi okuyup öğrenmişsinde söle bakalımm sende nevar neyok :))

hoşbulduk canım valla ne olsun zaten benim normal doğum yapma durumum olmaz heralde hiç kasılma falan yok arada kanımın altı ağrıyor o kadar bir de doktora geçen gittiğimde nst ye bağlamadı daha doğrusu hiç bağlamadı şimdiye kadar neden ki perşembe kontrolüm var soracağım tamam sezeryan istiyorum ama yinede hissetmediğim sancılar olabilir böyle canım bir dokun bin ah işit oldu sen nasılsın

hoşbulduk canım valla ne olsun zaten benim normal doğum yapma durumum olmaz heralde hiç kasılma falan yok arada kanımın altı ağrıyor o kadar bir de doktora geçen gittiğimde nst ye bağlamadı daha doğrusu hiç bağlamadı şimdiye kadar neden ki perşembe kontrolüm var soracağım tamam sezeryan istiyorum ama yinede hissetmediğim sancılar olabilir böyle canım bir dokun bin ah işit oldu sen nasılsın

evet canım çok haklsıın sen sezeryan istesende bakması lazım değilmi yani belki sancın var hissetmiyosun?? ya bi sıkıntı çıkarsa senetmi yaptın asla normal olmicak diye... benced söle sen yaa nst rutin bişi sadece senin sancına bakılmıyo bebeğin oksijen alımına haraketlerinede bakılıyo... hayret bişiy atlaması ilginç.....

ben iyiyim bu arada çok şükür bekliyorum işte cumartesi kontrol var yine... bi açılma sancı vs vs bişicikler çıkar belkim bahtıma :))))

X