güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar, hepinizi tek tek öpüyorum....
benim kasılmam vardı doğumdan önce ama zaten 1 aydır oluyodu o kasılmalar.... o günden de çok rahattım, ne adet ağrısı gibi bişey ne de kasılma oldu, birden suyum patladı foş diye.... yani bence öyle ağrıya sızıya bakmıyo bu işler, herkesde belirti farklı.....
tülaycım senden ben çok güzel bir normal doğum bekliyorum, senin günün geçmediki daha tatlım, bence bekledin bu kadar sorun yoksa da bekle tatlım, sen çünkü baştan beri hep normal istiyodun, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık....
ємєℓ;8973004 .!.:oyyy masallah yerim ben o sıpayı Allah nazarlardan korusun pek tatlı
doğum günümü kutlayan arkidişler çoookkk saolun nice beraber seneler geçirelim inş. bu topikte
slm kızlar nabersiniz bizim ev misafir dolu ama ben yinede fırsat bulup girdimm.. tubacım varmı heyecan...gamcecim senin adına çok sevindim...dualarımız seninleydii canımm ...ve hep öyle olacak..denizcim güzel dileklerin için sağol .. rabbim siizide en kısa zamanda kurtarsın...çok az kaldı...ne hissedeyim şaşırdımm ev kaynıyoo..
sağol emelcim sezeryan oldu.Şimdi evdeyiz.Çok şükür iyiyim sadece göğsüm çatladı canım çok yanıyor bu da fotosu sıpamın
dün sabah saatlerinde ben de anne oldum.Oğlum Kaan 3430gr ve 50 cm.Çok tatlı teyzeleri.Darısı başınıza...
sağol emelcim sezeryan oldu.Şimdi evdeyiz.Çok şükür iyiyim sadece göğsüm çatladı canım çok yanıyor bu da fotosu sıpamın