kızlar bu da benim meleğim. maşallahlarınızı bekliyorus :)))
kızlar selam
bi girip bakayım dedim. doguma kaldı 20 saat
heyecan, endişe, merak, son hazırlıklar.. herşeyi yaşıyorum şu an. mafoldumben
nolurr dua edin bizim için gerçekten insan buna çok ihtiyaç duyuyor. :Saruboceq:
tatlım ben devam ediyorum hatta emzirirkende devam edilcek doğumdan sonra elevit ve demir haplarına.... cumartesi doktora gidicem daha detaylı bilgi veririm sana...kizlar size bise soracam, sizlerde hala devam ediyorsunuz degilmi vitaminlerinizi almaya ben ( elevit, Cal-d-vita- ve gyno ferro sanol) almaya devam ediyoum....yani doguma gun sayanlari soruyorum??? :uhm:
özgem hoşgeldin tatlışımm..
Allahım size bir ömür boyu sağlık huzur mutluluk ve evlatlarınızın kahkahalarıyla dolu, daha çoooookkk uzun yıllar sürecek bir evlilik nasip etsin işallahhh....
bu arada sen hatırlamadığını çaktırma eşinde hatırlamazsa bas yaygarayıı uyy anaamm unutuldum diye :))))))))))))))
kızlar selam
bi girip bakayım dedim. doguma kaldı 20 saat
heyecan, endişe, merak, son hazırlıklar.. herşeyi yaşıyorum şu an. mafoldumben
nolurr dua edin bizim için gerçekten insan buna çok ihtiyaç duyuyor. :Saruboceq:
kızlar pembe ıle konustum. kızlar sağlıkla gelmişler çok sukur. bıraz zayıf dogmus bır tanesı onu 1 2 gun kuveze koyacaklarmıs..
canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim :)
ayrıca suni sancıdan hiç korkma doktoruma sordum benimde açılma olursa sen gibi başlatıcak doğumumu ve epidural veririz bişiy hissetmezsin dedi.. ayrıca suni sancı daha fazla acıtır diye kanıtlanmış bişiy olmadığı gibi dahada çabuk doğum gerçekleşirmiş.. hiç korkma için rahat olsun... Allah güzel ve sağlıkla bitecek bir doğum nasip etsin hepimize.. açılman filan varmış ne güzel.... darısı başımaaa :)))
ayfercim hoşgeldin tatlım ama anlatmayın böle kıskanıyoz yiyen var yiyemeyen var yaaaaa :)))))
tatlım ben devam ediyorum hatta emzirirkende devam edilcek doğumdan sonra elevit ve demir haplarına.... cumartesi doktora gidicem daha detaylı bilgi veririm sana...
gamzecimmm özgecimmm
kalkıp birseylerle ugrastım şimdi oturdum tekrar bilg.ın başına.
dualarınız için tşk.ederim.
aglama gelip duruyor :gitme: bir garip hissediyorum bugun
gamzecim dogum kent hst.de olacak
gamzecim bu arada dün baktım senin yazdıgını gordum ama cvp yazamadım
dr.randevun gayet iyiymiş bol gazlıı :)) bebişinin iyi olmasına çooook sevindim.
eşime bile soylemiştim, inşallah iyi olur demişti o da. inşallah senin de az kaldı kavuşmana.
tamam canim saol....dr bana kesinlikle duzenli bir sekild devam etmemi soyledi.....merak etmistim sizlerde devam ediyomusunuz diye.....CADIARZU
ayy hadi hayırlısı tatlım yaa yarın kaçta olacak ararım seni ben hem sesini duyarım hemde yorumlarınmı alırımm :))) insan duygusallaşıyo bu arada demi... karnındaki kıpırtılar ayrı güzel kucağındakiler ayrı.. çıkması fikri bazen beni kötü yapsada eminim bunları düşüncek vakit kalmaz bebişler doğunca.. :)))
canım benim sağolasın çok şükür kızım bizden çişini esirgemedi annesinide üzmedi :))) eşindende sendende Allah razı olsun şimdide dualarımız seninle işallah doğumun herşeyin kolayca geçip gidicek... geriye anne bebiş koklaşan resimleriniz kalıcakk :)) dediğin gibi az kaldı benimde hayırlısı bakalım bekliyoruz... tülaycım naptı acaba çok merak ediyorum yaa canım benim hayırlı haberlerle gelir işallah yaa.... :Saruboceq:
yarın 11:00 de olacak canım inşallah. evet insan duygusallaşıyor. hem doguralım diye can atıyoruz hem de vakit gelince karnımızın içinden çıkacagı fikri üzücü geliyor. ara canım sen beni. sıcagı sıcagına duygularımı anlatayım :) herkes kucagına alınca herşeyi unutuyorsun diyor, merak ediyorum bu duyguları bir an once de yaşamak istiyorumm zemuszemus çok tşk.ederiz dualarınız için. ben de senin şu hastane olayını merak edip duruyorum, hayırlısı olsun canım. bu hafta sonu belli olacak sanırım. bu arada tülayın noldu? ben ne kaçırdım? sancılandı mı yoksaa?
hoşgeldin deniz herkesi okuyup öğrenmişsinde söle bakalımm sende nevar neyok :))
hoşbulduk canım valla ne olsun zaten benim normal doğum yapma durumum olmaz heralde hiç kasılma falan yok arada kanımın altı ağrıyor o kadar bir de doktora geçen gittiğimde nst ye bağlamadı daha doğrusu hiç bağlamadı şimdiye kadar neden ki perşembe kontrolüm var soracağım tamam sezeryan istiyorum ama yinede hissetmediğim sancılar olabilir böyle canım bir dokun bin ah işit oldu sen nasılsın