2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hakkında hayırlısı ne ise o olsun açıklık başladıysa bu h.içi dogurursun bence daha salı 15 i ne çok var.....

Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı...

İnş dediğin gibi olur suni sancıya gerek kalmaz ve daha fazla açıklıkla giderim doğuma...

ama bu duygular böle anlatılmazkı aç var tok var biz napcaz şimdimafoldumbenmafoldumben
canım sizin de az kaldı.hayırlısı ile alcaksınız meleklerinizi kucağınıza...
ayyy insallah gulcancim bizimde oyle olur, aniden :)

baharcim hakkat erkek bebeler altini acar acmaz hemen cisini yspiyor mu nasil engel oluyorsun etrafa isemesine
canım bugün teoriyi pratiğe döktü benim oğlum. altını temizliyorum kakasını falan kremliyorum tam kapatcam cork diye sıçıyo gene çok komik. çişini de bugün yaoptı..

valla baharcım ayyynen katılıyorum sana o kokusu o surat ifadeleri yarabbim o kadar güzel bir duyguymuş ki kızlar anlatamam.hemen kaçıp girdim topiğede.

ayfercım hoşgeldın canım bebişlerden zaman buldukça kacın kacın gelın

yaw siz böle anlatıkça bıçakla kesip alasım gelıyo:KK43:((((

kizlar bende cikip biraz mutfaga gideyim
oglen ne yicez blli deil bisey yok ortada

su ne yemek yapcaz icez de cok gicik bisey yaaa evde olmanin tek sevmedigim tarafi :)
sooole birilei gelse hergun yemegimi yapsa cok mutlu olcam

valla altını açınca her zaman yapmıyor ama 7-8 açıştan birinde oluyor baharın dediği gibi.tam temizliyon haydaa çiş yada kaka:)

gülcancım vaktiyle gelsin acele etmeyin ya sağlıkla gelsinleeer inşallah.bizde arada giriyos böyle ama rayına oturunca hep gireris eskisi gibi inşallah.

Selam kıslarrrrrrrr :) Herkes iyi gördüğüm kadarıyla. Bende zilli kızımla uğraşıyorum geceden beri. Mıkır mıkır bir türlü tam dalamadı uykuya. Şimdi ananesinin kucağında .

Tülaycım
doğum günün kutlu olsun cnm bnm opuyorumnanaktan

Gülaycım süpersin valla. Ne güzel anlatmışsın doğumunu. allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin. Tekrar tebrik ederim cnm.

Yaseminde
bebişini kucağına almış. Allah analı babalı büyütsün inş.

Baharcım
oğluşun çok şeker ya. Allah nazarlardan saklasın.

ben gidem uyuyam bebiş kalkar yarım saat yarım saattir uyuyabilirsem arkadaşlar.mucuks herkese.

Buarada bizim bugün evlilik yıldönümümüz. Biraz önce annem hatırlattı valla. ılk defa unuttum. Kocamda unutmuşmudur acaba :uhm:

Kızlar ben 37 haftalık hamileyimm.

Dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum bebeğin doğum kanalına girdiğini ve 2 cm açılma olduğunu söyledi...

Eğer 38.haftanda olmuş olsaydın seni hemen doğuma alacaktım dedi....

Bu hafta içi kendi sancılarımla doğumum gerçekleşmezse 15 eylül salı sabahı yatış verdi....

Ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama eğer bayrama denk gelirse problem yaşayabileceğimi söyledi...15 eylül suni sancı verip epidural normal doğum olacak ama suni sancıdan çok korkuyorum ben...Lütfen beni biraz rahatlatın buna çok ihtiyacım var.

canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim :)
ayrıca suni sancıdan hiç korkma doktoruma sordum benimde açılma olursa sen gibi başlatıcak doğumumu ve epidural veririz bişiy hissetmezsin dedi.. ayrıca suni sancı daha fazla acıtır diye kanıtlanmış bişiy olmadığı gibi dahada çabuk doğum gerçekleşirmiş.. hiç korkma için rahat olsun... Allah güzel ve sağlıkla bitecek bir doğum nasip etsin hepimize.. açılman filan varmış ne güzel.... darısı başımaaa :)))

valla baharcım ayyynen katılıyorum sana o kokusu o surat ifadeleri yarabbim o kadar güzel bir duyguymuş ki kızlar anlatamam.hemen kaçıp girdim topiğede.

ayfercim hoşgeldin tatlım ama anlatmayın böle kıskanıyoz yiyen var yiyemeyen var yaaaaa :)))))

baharcım resim görmedims nerdee
geçmişe pek bakamıyomda.özgeden okudum şimdi tülaycım mutlu yıllar olsuuunnn,gülaycım yasemincim Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh bahtları tahtları güzel olsunnnn.

Buarada bizim bugün evlilik yıldönümümüz. Biraz önce annem hatırlattı valla. İlk defa unuttum. Kocamda unutmuşmudur acaba :uhm:
ayy canım bizimde öyle oldu 28/08 bebiş doğdu 01/09 yıldönümü idi ama hediye almış kocişim ben pasaklı vaziyetteydim ama olsun sağolsun yaaa.
canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim :)
ayrıca suni sancıdan hiç korkma doktoruma sordum benimde açılma olursa sen gibi başlatıcak doğumumu ve epidural veririz bişiy hissetmezsin dedi.. ayrıca suni sancı daha fazla acıtır diye kanıtlanmış bişiy olmadığı gibi dahada çabuk doğum gerçekleşirmiş.. hiç korkma için rahat olsun... Allah güzel ve sağlıkla bitecek bir doğum nasip etsin hepimize.. açılman filan varmış ne güzel.... darısı başımaaa :)))

ayfercim hoşgeldin tatlım ama anlatmayın böle kıskanıyoz yiyen var yiyemeyen var yaaaaa :)))))

sizde anlatcaksınız inşallah gamzoşum bak gör neler yazceksiniz.vakit olursa tabi.ben hala doğum hikayesi yazcem:kedi:

özgem hoşgeldin tatlışımm..
Allahım size bir ömür boyu sağlık huzur mutluluk ve evlatlarınızın kahkahalarıyla dolu, daha çoooookkk uzun yıllar sürecek bir evlilik nasip etsin işallahhh....
bu arada sen hatırlamadığını çaktırma eşinde hatırlamazsa bas yaygarayıı uyy anaamm unutuldum diye :))))))))))))))

ayy canım bizimde öyle oldu 28/08 bebiş doğdu 01/09 yıldönümü idi ama hediye almış kocişim ben pasaklı vaziyetteydim ama olsun sağolsun yaaa.

sizde anlatcaksınız inşallah gamzoşum bak gör neler yazceksiniz.vakit olursa tabi.ben hala doğum hikayesi yazcem:kedi:

işallah ayferim bal damlıyo valla ağzındann :))
evet ayrıca şu hikayeni artık yazda okuyalımm.. :))
bu arada doğuran arkidişler accıkta babalardan bahsedin yav nasılar tepkileri nasıl keyifleri nasıl bebeklere yaklaşımları nasıl??? kaydirigubbakcemile2

kızlar emzirip geldim yazamadım.
özgem saol tatlımmmm.
yasemin de doğurmuş allah analı babalı büyütsün ,
ayfercim resimli topiğe ekledi fatoş saolsun resmi.

kızlar pembe ıle konustum. kızlar sağlıkla gelmişler çok sukur. bıraz zayıf dogmus bır tanesı onu 1 2 gun kuveze koyacaklarmıs..

Selam kızlar ben de geldim. Geri sayım başladı inşallah bende de. ) gün kaldı inşallah. Bu arada ben de hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum. DÜn alışerişe çıktım. Benim ilkinde sezaryan sonrası hemen sütüm gelmemişti, 3. gün geldi. Şimdi mümkün olduğunca önlem almaya çalışıyorum. Humana bitki çayı aldım emziren anneler için olandan. Bi de göğüs pompası aldım. Bakalım inşallah bu sefer bebişi 3 gün aç bırakmam :)

merhaba kızlar bugünde tek parçayım hala kızın gelesi yok...

gülay, yasemin ve pembe nin yavrularına allahım sağlık sıhhat uzun ömürler versin bahtları açık olsun.
baharcım senin bebişinede koca bi maşallah çok tatlı ya:nazar:

X