2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar herkese geç de olsa biraz günadın. Forum susmuş artık bebişler çıkıcam diye zorlayınca tabi annişler oturamıyor net başınakaydirigubbakcemile3

netim gidip geliyodaa saolun arkadaşlar...bebişim doğum günü süprizi yapar dedim ama

kızlar herkese günaydın öncelikle mutluluğumu paylaşan herkese çokkk teşekkür ederimm...
ee nasılız bakalım tek parçalar ve bölünenler kimler bölüüüüüüüüükk tekmil verr!! :))))))))))))

hko günaydın cnm nasılsın nerlerdesin sen?????

günaydın canımmm. öncelikle doğum günün kutlu olsun. Allah bebeğin eşin ve ailenle mutlu sağlıklı ve hayırlı ömür nasip etsin inşallah.
canım internet yoktu evde o yüzden hiç giremedim foruma ay hergün bebekler geliyor halil ibrahim de inşallah sağlıklıca gelir anneciği sağlıklı olsun yeter ki oğluş.
benim doğum günüm de 12 eylül bakalım bizimki sürpriz yapacak mıkaydirigubbakcemile3

yooo ben ikinci gün pijamada giydim tuvaletede gittim zaten ilk gün sonda oluyo tuvalete gitmiyosun ama bana sorarsan bi tane boydan gecelik bide alt üst al dikiş acısı olmuyo fazla üzerine lastik gelmezse tabi pijamanın lastiği dikişin baya yukarısında oluyo

gunaydınlar herkese
tulay illk açtim seni göremeyince panik yaptım birden acaba diyE
Canım nice mutlu yıllara
belki bebişin yarın gelir daha guzel olur 7-8-9 diye :)

Gamzecim galiba yasemin dogum yapmış . Tulay sende nosu varsa arayıp bizi bilgilendiri misin

meraba bende aranıza yenı geldım bende bölünmeyi bekleyenlerdenim yaklasık 3 haftam var :kedi:

anladım canım cok saol aklımda bı ton soruuu doktoumda bıraz gec gormek ısteyınce benı hıc bısey soramadım kımseye annem ve kayınvaldemde hatırlamıyolar hıc bısey ondan kaldım tek basıma :kedi:

günaydın gamzecimmmm.....uyumuşsundur rahattttçaa gece ohh ne güzel..akşam 10 dk bir kasılmam vardı bnm ama.bugün öğleden sonra nst ye gidicez bakalım dua edinde kasım kasım kasılayımda geliversin gari oğlummm

meraba ya bısı sorsam sanada bu kasılma dedıgın sey böle mi oluyoo bi anda karnım kcuuk bı kavun yutmusum gıbı önde toplanıyo ve dokunamıyourm bıle canım acıyoo sora duzelıyooo her saaat oluyoo bumukii bı yardımcı olsanızzz :kedi:

canım kafana takılanları sorabilirsin ilk gün boydan gecelik rahat oluyo ikinci gün alt üst pijamada giyebilirsin ama ikiside önden düğmeli olsun bebişi emzirmek için:ecrin_bebek:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden tülay çatladım kıs gülmekten. kasım kasım kasıl inşallah o zaman ama acın ağrın çok olmasın doğumun kolay olsun inşallah:CüvCüv:

gunaydınlar herkese
tulay illk açtim seni göremeyince panik yaptım birden acaba diyE
Canım nice mutlu yıllara
belki bebişin yarın gelir daha guzel olur 7-8-9 diye :)

saol tatlışımmmmmm..Şeniz..evet babasına benziyo zatee..hayırlısı canım ne desek boş

canım ben o kavunu doktora sordum bebek poposuyla itiyor acın o yüzden demişti. ama belki farklı da olabilir o kavun sertlik yani bebişin poposuymuşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…