2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biri geliyoorr biri gidiyoorr ama sabahın köründen beri ben tek başıma hep burdayım
bari bi günaydın diyim de uğrayanlar "sana da günaydın" desin :)
günaydın herkeseeeeee

dün doktora gittim kızlar cumartesiden beri hafif sancılarım vardı...Doktora kasılmalar başlamış dedi nst de sancı cıktı...Haftaya p.tesiye kadar doğum yapabilirsin dedi..Yapmazsam eğer p.tesi doktora gidicem alttan muayene edicek açılma varmı diye?....

Bu hafta çok heycanlıyım..Hafif sancılarım devam ediyor ama yine....

biri geliyoorr biri gidiyoorr ama sabahın köründen beri ben tek başıma hep burdayım
bari bi günaydın diyim de uğrayanlar "sana da günaydın" desin :)
günaydın herkeseeeeee

günaydın ayyyyyyyyyy sinir oldum ya kaç saattir uğraşıyom giremiyom yanlış şifre diyip beni atıyo kulüp en sonunda aynı şifreyi kabul etti:eek:lmaz:

dün doktora gittim kızlar cumartesiden beri hafif sancılarım vardı...Doktora kasılmalar başlamış dedi nst de sancı cıktı...Haftaya p.tesiye kadar doğum yapabilirsin dedi..Yapmazsam eğer p.tesi doktora gidicem alttan muayene edicek açılma varmı diye?....

hayırlısı olsun canım bu haftada geçmiyo bi türlü dimi benide pazartesi yatıracaklar

günaydın feyza
benim dedün akşamdan beri ufak ufak adet ağrısı gibi ağrılarım var
ama hafif oldukça
nst de sancıların kaç çıktı peki
benim hiçsancımyoktu ama cuma günü 50 falandı sancılarım nst de
sanırım şimdi biraz daha fazldır
seninkiler hakkında bana bilgi verirmisin
benim doktorum bişey demedi de

pişt fussilet gördüm seni saklanma çık ortaya bebiş gelmemiş daha doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunalkisalkisalkis

gunaydın kıslar bende nasipse bu ay sonu dogum yapıcamm eylül bebegı olucak topiş kızım opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım bu haftada geçmiyo bi türlü dimi benide pazartesi yatıracaklar

ya evet bu hafta zor geçiçek gibi geliyor bana da....

günaydın feyza
benim dedün akşamdan beri ufak ufak adet ağrısı gibi ağrılarım var
ama hafif oldukça
nst de sancıların kaç çıktı peki
benim hiçsancımyoktu ama cuma günü 50 falandı sancılarım nst de
sanırım şimdi biraz daha fazldır
seninkiler hakkında bana bilgi verirmisin
benim doktorum bişey demedi de

nst de kaç çıktığını doktor söylemedi bana ama sancılardan zaten ben anlıyorum belimden ara ara vuruyor birde kasıklarda açılma hissi hissediyorum aşağı doğru bebek baskı yapıyor...

haa bu arada göğüslerim taş gibi oldu çok fena ağrıyor ya....Acaba kasılmalardan mı oldu bilmiyorum...

günaydın canım sezeryanmı olcak seninkide eylül ayı sezeryan ayıa.s

evet canım sezeryan kaydirigubbakcemile3
doktor sımdıye kadar hep 38. hafta demişti en son gıttıgımızde 39 dedi.. nasipse 29 eylulde canım kaydirigubbakcemile5
buay cok sezeryan var sanırım kaydirigubbakcemile3

benimde aşağı tarafta bi ağrılar var yürürken ördek gibiyim eşimde çok gülüyo benim oğlanda popoma bi tekme atıyo bi doğuruyum bunların hesabını sorcam onlardan

evet canım sezeryan kaydirigubbakcemile3
doktor sımdıye kadar hep 38. hafta demişti en son gıttıgımızde 39 dedi.. nasipse 29 eylulde canım kaydirigubbakcemile5
buay cok sezeryan var sanırım kaydirigubbakcemile3

hemde nasıl çok dr lar kasap gibi maşallah herkese bişi uydurup kesiyolar seninki neden senmi istedin bi sorunmu var

benimde aşağı tarafta bi ağrılar var yürürken ördek gibiyim eşimde çok gülüyo benim oğlanda popoma bi tekme atıyo bi doğuruyum bunların hesabını sorcam onlardan

bende catı acılıyo sanırım bacaklarım fılan curumus gıbıler... sabahları ıyıyım sadece sonra butun gun agrıı kaydirigubbakcemile3

gerçekten şu ana kadar eylül ayında normal doğum sadece 1 tanemi oldu ya...akannehir

X