- 13 Mayıs 2009
- 484
- 0
- 41
bilmiyom canım bebişiyle koklaşıyodur büyük ihtimal:ecrin_bebek:
Bizlerde koklasiriz insalah bir an evelll :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyom canım bebişiyle koklaşıyodur büyük ihtimal:ecrin_bebek:
hko günaydın cnm nasılsın nerlerdesin sen?????
ayyyh benıde kan tutar ama gormuyosunki bişicikkk ben dişçi gibi dusunerek rahatlıyorumm... kaydirigubbakcemile3ondad nasıl uyusturup bısı hıssetmıyosun ama bılıyosun neler oldugunu onun gıbı kaydirigubbakcemile3
bişi daha sorsam bana sey dedıler ıste dogumdan sora egılığp kalkman zor olur gecelik al sen altust alma ne kadr suruyo bu acısı dıkıslerın yanı kendım tuvalate bıle gıdemesmıyımm
kızlar herkese günaydın öncelikle mutluluğumu paylaşan herkese çokkk teşekkür ederimm...
ee nasılız bakalım tek parçalar ve bölünenler kimler bölüüüüüüüüükk tekmil verr!! :))))))))))))
kızlar herkese günaydın öncelikle mutluluğumu paylaşan herkese çokkk teşekkür ederimm...
ee nasılız bakalım tek parçalar ve bölünenler kimler bölüüüüüüüüükk tekmil verr!! :))))))))))))
kutu kutu pense .!.:yooo ben ikinci gün pijamada giydim tuvaletede gittim zaten ilk gün sonda oluyo tuvalete gitmiyosun ama bana sorarsan bi tane boydan gecelik bide alt üst al dikiş acısı olmuyo fazla üzerine lastik gelmezse tabi pijamanın lastiği dikişin baya yukarısında oluyo
aussie ve hko günaydın kızlar hoşgeldiniz
günaydın gamzecimmmm.....uyumuşsundur rahattttçaa gece ohh ne güzel..akşam 10 dk bir kasılmam vardı bnm ama.bugün öğleden sonra nst ye gidicez bakalım dua edinde kasım kasım kasılayımda geliversin gari oğlummm
meraba bende aranıza yenı geldım bende bölünmeyi bekleyenlerdenim yaklasık 3 haftam var :kedi:
anladım canım cok saol aklımda bı ton soruuu doktoumda bıraz gec gormek ısteyınce benı hıc bısey soramadım kımseye annem ve kayınvaldemde hatırlamıyolar hıc bısey ondan kaldım tek basıma :kedi:
günaydın gamzecimmmm.....uyumuşsundur rahattttçaa gece ohh ne güzel..akşam 10 dk bir kasılmam vardı bnm ama.bugün öğleden sonra nst ye gidicez bakalım dua edinde kasım kasım kasılayımda geliversin gari oğlummm
gunaydınlar herkese
tulay illk açtim seni göremeyince panik yaptım birden acaba diyE
Canım nice mutlu yıllara
belki bebişin yarın gelir daha guzel olur 7-8-9 diye :)
meraba ya bısı sorsam sanada bu kasılma dedıgın sey böle mi oluyoo bi anda karnım kcuuk bı kavun yutmusum gıbı önde toplanıyo ve dokunamıyourm bıle canım acıyoo sora duzelıyooo her saaat oluyoo bumukii bı yardımcı olsanızzz :kedi: