2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oleyyyyy saol ebrucum süper bir haber bu... gülaycığımın gönlüne göre verdi rabbimmm. maşallah rüzgarımıza...
ebru hakkaten öle oldu yaaaaa...birer gün arayla doğurduk :)))

Gülay cığıma maşallah bak normal istedi oldu çok şükür Allah uzun sağlıklı bir ömür versin Rüzgar'ımıza

kızlarr nabersinizz bakalımm..
ben son kez yüzdüm bugün.... deniz mevsimini kapattım....
belki seneye aynı yerlerde kızımla olucaz...
bakalım kısmet.....
yarın neler olcak dr ne dicek acaba hadi hemen sezeryana filan dermiki.....
ay saatler kaldı ve ben çok stresliyim kızlar yaa....

bakalım kısmet.....

kız desin ne olacak hemen kavusursun kızına kaydirigubbakcemile2valla ben cok istiom bebeğimi artık..inşallah meleğin hemen kavusur saglıgına:emir_bebek:

eminecim sen nassın tatlım? erkek suratlım ne alemde???

valla tatlım anne olmak bambaşka ve süper bir duyguymuş....ama benimki beni çileden çıkarıyor....nasıl bir iştahı var anlamadım gitti.maşallahı var yani...emzirmemle doymuyor...zaten ucu fazla yok elimle sağıyorum biberona koyup öyle veriyorum.....pompa sipariş ettim dün netten salıya ancak gelir..o zaman kadar elle sağmaya devam artık...Bu arada doktorun verdiği çay süper süt yapıyor bilesin...tadıda güzel..
bide karnı tam doymadı mı ne yatıyor nede ağlaması bitiyor...sahte memeyi atıp elini ağzına sokuyor..boğulur diye ödüm kopuyor anlayacağın ..bu yüzden yalanması ne zaman biterse o zaman kesiyorum emzirmeyi..bide bacaklar aynı ben...kıpır kıpır adam yatarken bacak bacak üstüne atıyor ya yok böyle bişe..bugün bi baktım 2 ayak tek pijama bacağına girmiş...Kızlar size tavsiyem hep küçük almayın almayın diyolardı ya bebek çabuk büyüyor diye....1 aylıkken giyebileceği 3-4 tane alt alın...kesinlikle....yarın eşime al dedim bu böyle olmuyor çünkü...
günde rahat 8 bez gidiyordur...numune gelen bezleri kullandımm hemen hemen her marka vardı pişik falan yapma gibi bir problem yok..Şimdi asıl kullandığım prima...zaten kızlar emin olun pişik yapacak kadar altında kalmıyor...bez stoğuna başlasanız iyi yaparsınızkaydirigubbakcemile3

kizlar gulay dogurmus
2 saat surmus toplam dogum
epidural istedigimde zaten 10 cm aciklik olmustu yapmadilar dedi
kesinlikle tavsiye etti su an hicc br seyim yok cok iyiyim dedi
ruzgar kizimiz 2600, 48 cm dogmus su an annesini emmekle mesgulmus
ayy ne güzel...maşallak annemizede kızımızada:nazar:opuyorumnanaktan
eminecim oglun cok tatli masallh yaaaa
o nasil bir gulustur ooole yaaa kocaman adam gibi

sağol canım benimm darısı senin başınahihoyyyt

ayyy gülay doğurmuş demek hadi jayırlısı olsun kız dedi dedi başardı maşallah darsı bütün isteyenlerin başına işallahhh.....
Allah gülaya bebeğini sağlıkla güzel günlerde mutlu mesut büyütmek kısmet etsin.....

ecem oğluşun nasıl tatlı öyleee.maşallah ..kime benziyor sanamı babasınamı...bide hemen nasıl güldü o :) yada nasıl yakaladınız o pozu...

ecem oğluşun nasıl tatlı öyleee.maşallah ..kime benziyor sanamı babasınamı...bide hemen nasıl güldü o :) yada nasıl yakaladınız o pozu...
annem çekmeyi başarmış canım şans eseri melekler güldürünce hemen çekmiş pozu:) en sevdiğim fotoğrafı o...
her gören bana benzediğini söylüyor...canım..bakalım ilerlerleyen günler ne göstericek

eminecimm resimleriniz nerde ben görmediiiiiiiiiiiiimmmmmmm

tatlım birazdan albüme eklerim bakarsın olur mu?opuyorumnanaktan

ayyy gülay a çok sevindim darısı başıma inş. yaaaaaa...ne güzel aldı meleğini kucağına ...ay süper ya
baharda iyiyiım miş ohhh bol bol güzel haberler gelmiş bu akşam

bakalım kısmet.....

tatlışım stres yapma ...sezer.olsan bile 38.haftan bitiyo yarın normal bi zamanda gelicek kızın kavuşacaksın ne güzel..hakkınızda hayırlısı inş.

X