- 21 Ocak 2009
- 1.289
- 0
glnz cım hoşgeldin hayırlı olsun yavrun güle güle büyüt inş.
Tülayım mutlu yıllar canım hadi kız bugün doğuruverde bebekle aynı günde anlarsın ya azcık sıkıver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
glnz cım hoşgeldin hayırlı olsun yavrun güle güle büyüt inş.
Tülayım mutlu yıllar canım hadi kız bugün doğuruverde bebekle aynı günde anlarsın ya azcık sıkıver.
selam kızlar nasılsınız
pişt nerdesiniz herkes doğurdu bi ben mi kaldım yoksakaydirigubbakcemile3
yok canım daha doğurmayanlar var bende beklemedeyim senin günün belli mi canım bizim 18 eylül
benimkini 14 ünde almak istiyolar ama ben 18i istiyorum biraz daha büyürse sarılık olma ihtimali azalır diye bakalım hayırlısı gözünaydın artık gün saymaya başlamışsındır şaka maka yolun sonuna geldik heyecan dorukda dimi:1hug:
selam kızlar... oğlumuz 21:20 itibariyle 3080 gram 48 cm olarak doğdu. hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. meleğim mışıl mışıl uyuyor ben de onu izliyorum. dualarınız için teşekkür ederiz. ben de sizin için hep dua ettim. herşey o kadar güzel ki... detayları sonra yazıcam. öpüyorum sizi kocaman kocaman...
ємєℓ;8920203 .!.:dilekcim aynı sıkıntı bende de var canım gogus uçlarım yok benim ...hele birinde nerdeyse hiç yok . . yavrum zor yakalıyo gogsumu . . . .ilk zamanlar çok sızladı uçları benim dogru emzirdigim halde.....dayanamıyordum ama devam ediyordum emzirmeye lansınoh aldırdım esime inan çok iyi geldi simdi ne sızı ne bisey . . . . .aklında olsun canım
dilek ve karanfilcim hikayelerinizi okudum bundan sonra Rabbim mutlu huzurlu günler nasip etsin size yavrularınız la inş..
selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim
selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim
selam kizlar
selam kizlar