2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok heyecanlııı canım Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla inşallahhh.

bu arada bahar ile konuştum iyiymiş ağrısı çok yokmuş maşallah.emziriyormuş.valla darısı bekleyenlere hayırlısı ilee.

cnm bende teli yok slm söylermisin bi daha görüşürsen

ıyiyiz Tülaycım. Şimdi uyuyor bebişim. Gece uyumadık yaf. Biraz üşümüş. Onu ısıtcam diye ne hallere girdim sorma. Neyseki atlattık

özgecim kızının maşşalahı var çok şeker ama nasıl yaptında üşüttürdün o cancazımı merak ettim.. benim kızım sıcaktan isilik geçircek die korkuom.

kızlar bu meme uçlarına ne sürsem fayda etmiyooor.acıdan kıvranıyom yaa.lansinoh,garmastan ne varsa sürüyomm.var mı başka bir yöntemi?

Ahhh ayfercim bende neler çekiyorum tek benim sanıyordum... bende aynı şekilde herşeyi denedim ama yok yani çözümümafoldumben

selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim

:Canım benim yaaa rabbim yardımcısı olsun umarım kolay bir doğum geçirip yavrusunu sağlıkla kucağına alır gülayımız

neyse ben dinleniyim accık bel ağrım çok var bugün

geçmiş olsun şekerim

kızlar ben de dün acile gittim.sancım cıktı yatırdılar hastaneye ama dogumu durdurmak için....yha sacma deil mi 38i bitirdik biz.sabaha kdr serum fln verdıler tuvalete göndermediler bu sancılarla dogurursun die.cok sinirlendim yha..sabah yıne nst yaptılar ve sancılarım gitmişti..bu dr beni sezeryan yapmaya calısıo sanırım bu haftada dogum durduruur mu yha??bebekte sorunda yok..

Ahhh ayfercim bende neler çekiyorum tek benim sanıyordum... bende aynı şekilde herşeyi denedim ama yok yani çözümümafoldumben

:Canım benim yaaa rabbim yardımcısı olsun umarım kolay bir doğum geçirip yavrusunu sağlıkla kucağına alır gülayımız

geçmiş olsun şekerim

Selam
Göğüs uçlarına ayva çekirdeğinden yapılan merhemin iyi geldiğini duymuştum ama ayvalar çıkmışmıdır ki? Eğer bulabilirsen birkaç çekirdeği yarım çay bardağı suda bir gün bekletirsen kıvamlı merhem gibi bişey oluyormuş. İnşallah faydası olur canım. Ben de 9 eylül de alıcam inşallah kızımı kucağıma. Benim için dua edin.

selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim

ayy canım benim hadi hayırlısı......aramızda ilk normla doğum olucak çok şükür:)

kızlar ben de dün acile gittim.sancım cıktı yatırdılar hastaneye ama dogumu durdurmak için....yha sacma deil mi 38i bitirdik biz.sabaha kdr serum fln verdıler tuvalete göndermediler bu sancılarla dogurursun die.cok sinirlendim yha..sabah yıne nst yaptılar ve sancılarım gitmişti..bu dr beni sezeryan yapmaya calısıo sanırım bu haftada dogum durduruur mu yha??bebekte sorunda yok..

aaa canım şaşırdım valla...sancıların var ve normal doğum istiyosun durdurmaya çalışıyolar....var bunda bence bişe...ben 37+1 de kontrole gittim sancılar çıktı 2,5 cm açıklık çıktı...ve normal doğuma müsait olmadığım ertesi gün sezeryana aldılar..37+2 çok sağlıklı bi bebeğim oldu...doktorda zaten 37 yi geçsin korkma diyodu...

Baharın sancıları vardı ama açılma yoktu....bide daha 36+4 yada 36+5 olduğu için sancıları durdurmaya çalıştılar...
sen bence bu konuyu ayrıntılı bir şekilde doktoruna sor sana açıklama yapsın...genelde fazla para almak için sezeryana itiyor doktorlar...

baharcım çıktın mı hastaneden?yoksa ordan mı giriyorsun.... ya dün gece msj atınca doğum yaptım çok sevindim.....sezeryan olmuş ama olsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki.... o kadar sezeryandan korktuk durduk ama yine sezeryan olmak zorunda kaldık...bu arada şimdi düşünüyorumda korktuğumuza değmemiş valla....çünkü doğuma dair hiç bişe hissetmiyorsun.. sadece tek sorun doğumdan sonraki dikişler...oda kendini sıcak tuttun mu fazla bir problem yaratmıyor...evde artık pişiyorum....kalın üstler patik falan...ama ağrı sancı çekmiyeceksem değer valla.....
bu ayrıntıları geçen gün tubaok yazmış galiba sezeryandan korkutmayın diye onun için yazdım....genel anestezi oldum ve şimdi çok şükür ciddi bi problemim yok....

eminecim yarın gidiyos evimize nasipse canım. ben çok iyiyim şükürler olsun. benim sezeryan zorunlu oldu birazda. bu kadar sancıyla rahimde değil açılma yumuşama bile yoktu. doktor acil sezeryana aldı bekletmek istemedi bebeği daha fazla. genel anestezi oldum ve ayılma süreci haricinde hiç sıkıntım olmadı. sabah tek başıma yürüyordum kendi işimi görecek durumdaydım. moralinizi yüksek tutun bebeğimle ilk karşılaştığım anda bile ağlamadım bu maymun benim mi dedim millet koptu :) hissetmediğim sancılarım sayesinde hemen sütüm geldi bebeğim de hemen emdi. ameliyat masasında kahkaha atan tek hasta benimdir herhalde :)))

anaaaaaaaaaam gülayım doğumamı gitmiş kıyamam ben ona yaaaaa... hadi inşallah anneciği gibi pıt diye doğurur gelir rüzgarımızı...

bu arada dün gece bebeğimi izlemekten onun varlığına inanmaya çalışmaktan hiç uyumadım... hala da gözlerim fıldır fıldırrr...

eminecim yarın gidiyos evimize nasipse canım. ben çok iyiyim şükürler olsun. benim sezeryan zorunlu oldu birazda. bu kadar sancıyla rahimde değil açılma yumuşama bile yoktu. doktor acil sezeryana aldı bekletmek istemedi bebeği daha fazla. genel anestezi oldum ve ayılma süreci haricinde hiç sıkıntım olmadı. sabah tek başıma yürüyordum kendi işimi görecek durumdaydım. moralinizi yüksek tutun bebeğimle ilk karşılaştığım anda bile ağlamadım bu maymun benim mi dedim millet koptu :) hissetmediğim sancılarım sayesinde hemen sütüm geldi bebeğim de hemen emdi. ameliyat masasında kahkaha atan tek hasta benimdir herhalde :)))

süpermiş ya kahkaha atman..... kaydirigubbakcemile3

ay çok sevindim..sütünün iyi olmasınada...bende bol bol emziriyorum oğlumu yeter ki sarılık olmadn atlatalım ve göbeği hemen düşsün.....

kizlar gulay dogurmus
2 saat surmus toplam dogum
epidural istedigimde zaten 10 cm aciklik olmustu yapmadilar dedi
kesinlikle tavsiye etti su an hicc br seyim yok cok iyiyim dedi
ruzgar kizimiz 2600, 48 cm dogmus su an annesini emmekle mesgulmus

X