günaydın tatlım... tülaycım şaka maka 39. haftanın son günündesin yaa ne güzell :))))
saolun kızlar ama elimde değil. bir yandan oğlum için endişe ediyom bir yandan o hastane ortamı geriyor. bir de rahim açılmıyor hayret bişi. pembecim hastanedeyken hep sen geldin aklıma zaten. iyi de bana neden ilaç vermiyorlar ya da akciğer gelişimi için iğne vurmuyorlar anlamıyorum ki... tubacım da 36 haftada doğurdu şükür bişi olmadı ben 37 yi bitirdim daha ne yani.... öfff saçmalıyorum ben sanırım
saolun kızlar ama elimde değil. bir yandan oğlum için endişe ediyom bir yandan o hastane ortamı geriyor. bir de rahim açılmıyor hayret bişi. pembecim hastanedeyken hep sen geldin aklıma zaten. iyi de bana neden ilaç vermiyorlar ya da akciğer gelişimi için iğne vurmuyorlar anlamıyorum ki... tubacım da 36 haftada doğurdu şükür bişi olmadı ben 37 yi bitirdim daha ne yani.... öfff saçmalıyorum ben sanırım
evet cnm 40.haftaya merhaba dicez yarın...çiçekleri eve gönderin lüftennn
bence ben sana kaktüs göndereyim karnına dayada çıksın o tembel tosun paşada artık ne bu be bizim bebelere zıbın almakla hata etmişiz biz kolalı yakalı okul önlüğüyle beslenme çantası alcekmişiz aslında bilememişizz :)))))))))))))
bilmiyorum kızlar kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum hiçbirşeyi. rahim bu kadar sancıya açılmıyorsa atom bombası mı atcam ki açılsın... yok işte taş gibi hatunum biliyordum ama rahim de taş gibi çıktı... sancıları hissetsem gene sorun olmıcak hastaneye koşuvercez ama yok onu da hissetmiyorum. oooof neyse ben kaçıyorum sizi de sıktım zaten. kusuruma bakmayın.
+ bizi sıkmıyosun aksine herşeyi anlat bize de sen de rahatla tamammmııı baharcım biz ne için varız burdaa...sıkma canınıııı
selam tatlım. Çarşamba günü geldik eve. Sarılığımız iyi şükür. Dün doktordaydık. Düşmüş yani. Bugün rengi dahada iyi. Sen nasılsın. oğlun yapıyo????????