2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcaaaaaaaaaaaaannnn günaydın nerlerdesin yaafff 2 gündür merak ettim seni çook

burko normal doğum yapmışşş...pushıng de beklemedeydi daha bildiğim kadarıyla bahar haftaya 11.09 da sezer olucak sanırım

aaa özgecim sabah sabah aglattın beni allahım analı babalı büytüsün saglıklı ömürlü olsun yavrru kuşun..ben yavrumun kucagıma alcam ılk anı hayal ettıkçe şimdiden aglıyorum ozaman ne olur bılmıyorum..çok sulu göz oldum...mafoldumben

özge tülay hoşbulduk şekerler çok şükür ii olmaya çalışıyorum...

tülaycım annemlerin diger evi su başmış daha yenı alınmıştı öle bikaç eşya vardı ordaydım pek işim yapamasamda getır götür işleri ile ugraştım akşamda çok yordgundum hiç giremedım...ondan öncekı günde hiç keyfım yok bunalım takılıyordum öleee işte yanı şeker

kızlar ben kaçar. Kızımı yıkıcaz şimdi. Çok öptüm sizi. gelicem yine.

güle güle özgecim işin en zevklı yanları olsa gerek yıkama işi mis olcak mis...

göbegi düşmemiştir harelde dimi...ben göbegi düşmeden yıkamam diyorum ama bakalım...

hadi kolay gelsın sanaopuyorumnanaktan

kıyamam gülcan sana yaaa bugün bende çok moralsizim ....neden böle bilmiyorum ama sıkıldım artık...içim sıkılıyooo

bunlar artık çok normal canım aslında geceleri dogru düzgün uyuyamıyoz uykumuzu alamıyoz hareketler herşeyler sınırlı ama az kaldı biraz daha sıkcaz dişimizi senın yıne az kaldı benım daha çok var(((((

az kaldı da bi belirti yok çatılıcam yaaaa...Allah ım hayırlısını hayırlı zamanda verisn inş. hepimize...bugün bayağı içim sıkılıyo Allah hayra çıkarsın

tülaycım bana artk herkesın sölediği batıyo iyide deseler küfür gibi gelıyo annem babama bile karşı durum aynıydı iyide deseler kötü algılıyodum kafayı yıycektım nerdeyse...ama dünki olayda çok üzüldüler biraz kendıme geldim işin açıgı :)))))

allah hayıra çıkarsın tülaycım ya bide bide dogum ıle ılgılı bikaç gün önceden belli olcak diye bişey yokmuş yani belki geceye dogurursun :))

walla aynen cnm telleri açmıyom bende bu sefer msj atıyo arayanlar doğurdunmu yoksa diye..bay geldi bu sorudan yaaaaa

canım öyle güzel anlatmıssınki gözlerim doldu inan.. bende bıraz korkuyorum sezeryan olucak benımde inşallah hesey yolunda gider..:1hug:

allah hayıra çıkarsın tülaycım ya bide bide dogum ıle ılgılı bikaç gün önceden belli olcak diye bişey yokmuş yani belki geceye dogurursun :))

ya illaki ama 1 haftadır her gece BU GECEMİ acaba hastaneye gidicez le yatıyorum..bazen de aman ii oldu olmadığı uyudum filan diyorum moral veriyom ama sıkıldım artık...çok ağırlaştım bel ağrılarım bacak ağrılarım arttı...ne biliyim hani böle bi iş olur önünde onu halletmedikçe rahat edemezsin bu da böle bişi oldu önümde dağ gibi duruyo şu doğum olayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…