2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin begümcüm hadi hayırlısı canım yaa senınde haberini alalım artık eee zamanı yani topla şu kibritleri :))))

oy mozinin bebesi çok güzel maşallah. cin gibi bakıyor.

begüm illa kibrit mi olacak kürdan çer çöp olmaz mı bu da isveç batıl inancı olsa gerek :)

sorma gülcancım burdaa 42. haftaya kadar bekliyorlar umarım 18 eylülü bulmaz nazlı kızımızın gelmesimafoldumben kibritleri bu akşam toplamaya başlıyorum:roflol:

pembecim hepsi olurda hamiş biri bunu yapmış ertesi günü doğurmuş canım oyüzden kibrit diye geçiyo hikaye:roflol:

ben üniversite için kep filan almalıyım hata yapmışız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
KIZZLAR....gunaydın herkese...sımdı doktordan geldik...bebişim 3 kg olmus.doktor sezeryan tarihi belirledi.11 eylül cuma saat 09:00 da.ve ben coooooooooooooook heyecanlıyım....alkisalkisalkis
tebrik ederim canım allahım sağılıkla yavrunu kucağına alamayı nasip etsin :))
ємєℓ;8906530 .!.:
iyi sukur hadı canım . . . .benim oglumda iyi teyzesi buyuyo yavas yavas . . .dun saglık ocagındaydık ikinci topuk kanı ıcın 3.400 olmus oglum masallah sutum yarıyo demek ki ne guzel
maşallah canım bizde içerde besliyoz hanfendiyi dışardaki ortamı beğenmiyoda benim zilli zemuszemus

pushing ben hastanede yatarken günü geçmiş gebelerden fazla günlerini isterdim bana versene ya diye. :) şimdi de senden isteyeyim. olmaz mı?

valla pushing biz bunu yapalım bu akşam yarın doğurursak bilimsel bişeye imza atmış oluruz...yoksa bu kızların yerinden çıkası yok...

pushing ben hastanede yatarken günü geçmiş gebelerden fazla günlerini isterdim bana versene ya diye. :) şimdi de senden isteyeyim. olmaz mı?

veriyim şekerim al senin olsun nasıl olsa bende bayağı bi fazladan gün olacağa benziyo hepsi senin olsun ayıp bi kaç günün lafımı olur kaydirigubbakcemile5zemuszemus

tülaycım benim o kasılmalarım hergün oluyor hatta hergün adet sancım var ama gelen giden yok beklemedeyizmafoldumben

tülaycım hemen olan kibriti yere dök topla topla bidaha dök :))))))))))
hazır belirtilerde başlamışken hemen bu fırsatı değerlendir :)))))))

pushıng cnm son durum ne????

canım dün dr daydık işte 3 250 kilo olmuş benim zilli oyumuz 52.5 cm plesantası filan suyu herşeyi iyi yalnız benim ağrılarım çıktı nst de 60 kadar vuruyodu dr salı kalmaz doğurursun ağrıların artınca gel dedi ama ben hiç bişi hissetmiyorum ama sürekli karnım taş gibi oluyo bu arada bol bol yürüyorum hareket ediyorum işte açılma olsun diye böle bizim durum kızımın kilosu bana biraz az geldi ama sonra dr kilolu bi bebği sen zaten doğuramzssın dedi bırak çıtı pıtı bi kız olsun dedi ama boyu acaip uzun ailenizde uzun varmı dedi dedim bi tek ben 1.65 gerisi 1.70 lerde normal bu kadar uzun olması o zaman dedi kaydirigubbakcemile3 bide hastanede dün bi sezeryan vardı bebeğin kilosu 5kilo 600 grdıbeşiğin tamamını kaplıyodu şok oldum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı canım aklında bulunsun dr hareketlerine çok dikkat et dedi azalma olursa hemen hastaneye gel dedi o yüzden sende dikkat et canım kaydirigubbakcemile5

valla pushing biz bunu yapalım bu akşam yarın doğurursak bilimsel bişeye imza atmış oluruz...yoksa bu kızların yerinden çıkası yok...

yapalım canım hemde bizden sonrakilere umut olur heryerde kibrit toplayan hamileler ay ne komik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bu kibrit toplama isini anlayamadim o nee??? mirmirmirmir

canım benim burdaki ebem bana yere çömelip kibrit toplamamı söyledi böylece doğumun gerçekleşmesine yardımcı olunuyormuş..

bu arada çömeldiğimde sanki kızın kafası çıkıyomuş gibi hissediyorum... sizde bi denesenize:uhm:

tersine işlemez mi bu sistem. ben de kibritleri dağıtan olsam haha ..

puhahahaaa aynen aynen sen böle tarlaya tohum atar gibi kibrit saç bizde çömelip çömelip toplayalımm ama arkamızdanda birinin gelip çıkan düşen bebekleri toplaması lazım o esnada!!! :))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…