2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

himm...anladimm kaydirigubbakcemile3 o zaman ben comelmiyim bile...koca moca yok yanimizda... eylul 16 ya kadar gelmez insalah diye dua edip duruyorum:Saruboceq:

kızlar bu arada son 2 gün giremedim en son girdiğimde emsal doğuracaktı nasıl oldu? başka doğum var mı?

tersine işlemez mi bu sistem. ben de kibritleri dağıtan olsam haha ..

süperrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

herkes peşinden toplasın canım onuda bizmi düşünücez:roflol:

Kizlar bir sey soracam...biraz once dusa girdim, dus sirasinda idraririm cok koyu bir renkti, ama hani boyle suyu az icersiniz ve idrar koyu bir renk alir ya, oyle bir koyuluk degil....kireç gibi ama tonu kirmiziya yakin....37.haftamdayim...sizdede oldumu boyle bir sey??? ben korktum ve bide evde yanlizim

tülaycım benim o kasılmalarım hergün oluyor hatta hergün adet sancım var ama gelen giden yok beklemedeyizmafoldumben
kıyamam yaa bunlar normal gelmicek bu sene off bize denk geldi nazlı bebişler
tülaycım hemen olan kibriti yere dök topla topla bidaha dök :))))))))))
hazır belirtilerde başlamışken hemen bu fırsatı değerlendir :)))))))

valla evde de yok kibrit ne duysam denicem gariii:::)))

ya bizimki çok hareketli maaşallah ta..haftaya nasıl olur bilmem 39+ lara geçicez...salı nst için gün verdi yine dr son gittiğimizde 1 hafta uzatabiliriz dedi bizim dr da durumu ii dedi ama

canım kan gibi mi yada adet sonrası lekesi gibimi ?? eğer öle ise hemen bi dr git ne olur ne olmaz dr um bu konuda beni çok uyardı dikkatli ol bişi olursa hemen gel diye kaydirigubbakcemile

canım kan gibi mi yada adet sonrası lekesi gibimi ?? eğer öle ise hemen bi dr git ne olur ne olmaz dr um bu konuda beni çok uyardı dikkatli ol bişi olursa hemen gel diye kaydirigubbakcemile
canim icinde kan karisimi degil de....hepsi ayni renkte bir idrar rengi....ama cok koyu tam kirmizida degil...camurlu gibi sanki...simdi bol bol su iciyorum tekrar bakacam rengine...takip ediyorum...insalah bir sey degildir....

canim icinde kan karisimi degil de....hepsi ayni renkte bir idrar rengi....ama cok koyu tam kirmizida degil...camurlu gibi sanki...simdi bol bol su iciyorum tekrar bakacam rengine...takip ediyorum...insalah bir sey degildir....

anladım canım sen yinede takip et bakalım dr kontrolüne gittiğinde muhakkak dr una söle idrarında iltihap olabilir yada protein çıkabilir kaydirigubbakcemile5

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr canım çok sıkılıyoooooooooo...................
bodrumdan nefret ediyom izmirde olsam kemeraltına gider bebek şekeri alırdım neler yapardım nelerrrr.... ((((((((

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr canım çok sıkılıyoooooooooo...................
bodrumdan nefret ediyom izmirde olsam kemeraltına gider bebek şekeri alırdım neler yapardım nelerrrr.... ((((((((

annem olsaydı şimdi sıkı can iyidir kolay çıkmaz derdikaydirigubbakcemile3 ama bende sıkılıyorum zaman geçmiyor akannehir

bende sıkılıyom bugün yaaaaaaa bi işin ucundanda tutamıyom...poofffff
sıkılanlar klübü oldu burası yafff

Özgecim maşallah yaaa çok tatlı ezgi nazımız allah nazarlardan saklasın güle güle büyütün inşallah. Hakikaten aynı sen benimki de bana benziyor :lepi: Bu arada doğum hikayeni okudum çok hoşuma gitti özendim şimdi bende yazıcam hemen.:)))

Geçmiş olsun tatlım allah kolaylık versin gülcancım...

Dileeeek hoşgeldin canım seni merak ettim nasılsın. :)

dilekçim hoşgeldin nasılsın canım.. keyfin bebişin herşey yolundamı??????????

Evet artık benimde doğum hikayemi yazma zamanım geldi sanırım...

Hamileliğimin başından beri kendime bir milad belirlemiştim oda 36. haftanın sonuydu çünkü gebelik sitesinde bu haftadan sonra doğan bebeklerin prematüre olarak geçmedikleri ve küveze ihtiyaçları olmadığı yazılıydı. Hep doğacaksa 36. haftam dolduktan sonra doğsun der dururdum. Eşim iş için yurtdışına gitti benimde tam 36. haftam doğdu kayınvalidemler bendeydi.. Eşim üç gece kalacaktı ben ilk iki gece gayet iyiydim ama son gece hüngür hüngür ağlayıp durdum hatta eşimi arayıp dönsen olmazmı falan dedim oda bi gün kaldı dedi dönmedi tabii ki. Derken 36+1 oldum eşim döndü gece arabayla onu gidip servisin bıraktığı yerden aldım yanında bi personel vardı onuda evine biz bıraktık arabayı hala ben kullanıyorum sonra eve geldik. O gece saat 3,00 gibi kalktığımda şar diye bişey boşaldı suyum geldi gibi geldi.. Sabah eşime kayıtsızca söyledim kahvaltıda komşularımız vardı deli misin hemen doktora gidelim dedi. Tabii benim doktor izinde olduğu için ilk bulduğum doktordan randevu aldım bi saat sonraya kahvaltıdan kalktık gittik. Doktor şöyle bir baktı suyunda bi azalma yok amaaaa dedi ben suratına bakıyorum korkuyla bu çocuk çok aşşağıda benim kesin çatı muayenesi yapmam lazım. Ben başladım ağlamaya yaptırmam doğumu tetikler diye. Epey bi mücadele etti ben resmen ayakkabılarımı giyip kaçtım. Kayınvalideye gittik ben hala ağlıyorum ne olacak bu çocuk aşşağıda diye daha güvendiğim bi doktor bulduk ona gittik oda aynı şeyi söyleyince hemen bi çatı muayenesi yaptırdım 3 cm açılmış bebeğin kafası burda dedi.. Beni sancı odasına alıp serum ilaç falan verdiler geciktirsin diye. ben doğurmak istemiyorum diye ağlıyorum hüngür hüngür. sonra eve gönderdiler. Eve arkadaşlar geldi destek için ama benim belime bişeyler olmaya başladı. Sağıma bi bıçak falan giriyo bi elektriklenme bişeyler. Oturduğum şehirde iki tane daha doktor yedeklemiştim kafamda ikisinide aradım ikiside tatildelermiş :) bi arkadaşım bi kaç ay önce doğumyapmıştı hemen onu aradım oda doktorunu adam bodrumdaymış artık delirmek üzereyim. Siteden bi arkadaşım bi hafta önce doğum yapmıştı onu aradım adam tatildeymiş... Amaaa dönüyomuş. Konuştum ne olur gelin dedim tamam sen geç hastaneye geliyorum dedi biz kalktık istanbula bastık gittik. Zaten gittiğimde açıklık 4-5 cm olmuştu doktorlar bana normal doğurabilirsin sezeryana gerek yok dedikçe ben çabuk beni ameliyata alın diye yıktım ortalığı.. :) Derken sadece bir kere sesini duyduğum doktor geldi baktım süper bi adam inanılmaz elektrik aldım hadi tolga bey bu işi yapalım dedim :) Ben çıkıyorum hemen getirin yoksa kızı tutamıycaz normal doğacak dedi. Ameliyathaneye çıktı. Peşinden ben gittim bi sedyeye yattım tam amilyathane kapısında eşimi öptüm resmen titriyodu. Kendine gel yarım saat sonra bebeğimiz kucağında dedim girdim.

Ameliyathanede başrol oyuncusu bendim bütün hemşireler ve doktorum anestezisyen ben girince gülümseyip bizde seni bekliyorduk hoşgeldin dediler. Hemen sipinal epidural kompakt yaptılar. Tak diye uyuştum uzan dediler gelinde siz uzanın dedim :) kıpırdayamıyorum bile.. Neyse yatırdılar başladı ameliyat sohbet muhabbet süperdi.. Bi bastırma hissi duydum işte geliyo kızım dedim nerden biliyosun dediler bilmem mi bin tane video izledim dedim :) Güldüler.. Sonra ağlama sesi yok yok yokkk.. Yaaa niye ağlamıyo dedim. O filmlerde olur popoya vurup ağlatmalar dedi doktorum. Derken viyaaaak diye bi ses sadece bi kere. Bi hafta boyunca kızımın ağlamasıyla ilgili duyacağım ilk ve son sesmiş :) Götürüp hemen sağda temizlemeye başladılar bi baktım kapkara bi kız bu benim mi yalan söylüyosunuz bu beni mdeğil benim gibi sarışın hatundan bu nasıl çıkar dedim. Çocukları karıştırdınız falan diyorum gece saat 1,00 bu arada tek doğuran benim :) Neyle karışacaksa artık. Gülüyolar falan hadi hadi numara yapma aynı babası onu esmer adamla evlenirken düşünecektin dediler. Sonra istiyomusun kızını dediler istemem mi ben onu tam dokuz parrrrdon sekiz ay taşıdım dedim. Derken kızımı getirdiler yanağıma minik parmaklarıyla dokundu göz göze geldik öptüm kokladım minik buz gibi burnunun hissi hala yanağımda seni seviyorum şimdi babaya git bende birazdan yanınıza gelicem dedim gitti. Sonra beni biraz uyutmuşlar dikiş aşamasında sıkılmıyım diye. Doktorum çıkmış eşime ben böyle rahat ve komik bi ameliyat geçirmemitim hepimizi gülmekten kırdı geçirdi demiş :) Sonra çıktım çıkarken yarı ilacın etkisinde gülüümseyerek çıkayım eşim mutlu olsun diye düşündüğümü hatırlıyorum ama gülümseyebildim mi bilmiyorum.

Odaya çıktım inanılmaz titriyordum ameliyathanenin soğuk serumlarındanmış.. Bebeğimi getirin emziricem demişim. Hastanede epey alay konusu oldu :) cazgır anneee. Bebeğim geldi ağzına bi damla zemzemsuyu bi damla hurma koydum sünnet diye sonra öptüm öptüm emzirmeye çalıştım.. Herşey mükemmel ve kusursuzdu. 1,5 gün hastanede kaldım. İkinci gece kalktığımda bebeğim odada yoktu dikişlerimi tuta tuta tek başıma bebek odasına gittim camı tıkladım eşim odada uyuyordu heeey bebeğim nerde çabuk bebeği odaya getirin dedim. Hemşireler koptu tabi gecenin bi yarısı kabus gibi bi anne. kızımla şimdi 28, günümüz öpüşmeye sevişmeye doyamadık. Bazen ağlıyor koynuma alır almaz susuyor. Benim kokumu özlemesi çok hoşuma gidiyor çünkü bende onun kokusu olmadan nefes bile alamıyorum. Güzel kara kızım benim... Allah tüm isteyenlere tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…