canım benim burdaki ebem bana yere çömelip kibrit toplamamı söyledi böylece doğumun gerçekleşmesine yardımcı olunuyormuş..
bu arada çömeldiğimde sanki kızın kafası çıkıyomuş gibi hissediyorum... sizde bi denesenize:uhm:
tersine işlemez mi bu sistem. ben de kibritleri dağıtan olsam haha ..
puhahahaaa aynen aynen sen böle tarlaya tohum atar gibi kibrit saç bizde çömelip çömelip toplayalımm ama arkamızdanda birinin gelip çıkan düşen bebekleri toplaması lazım o esnada!!! :))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıyamam yaa bunlar normal gelmicek bu sene off bize denk geldi nazlı bebişlertülaycım benim o kasılmalarım hergün oluyor hatta hergün adet sancım var ama gelen giden yok beklemedeyizmafoldumben
tülaycım hemen olan kibriti yere dök topla topla bidaha dök :))))))))))
hazır belirtilerde başlamışken hemen bu fırsatı değerlendir :)))))))
canım dün dr daydık işte 3 250 kilo olmuş benim zilli oyumuz 52.5 cm plesantası filan suyu herşeyi iyi yalnız benim ağrılarım çıktı nst de 60 kadar vuruyodu dr salı kalmaz doğurursun ağrıların artınca gel dedi ama ben hiç bişi hissetmiyorum ama sürekli karnım taş gibi oluyo bu arada bol bol yürüyorum hareket ediyorum işte açılma olsun diye böle bizim durum kızımın kilosu bana biraz az geldi ama sonra dr kilolu bi bebği sen zaten doğuramzssın dedi bırak çıtı pıtı bi kız olsun dedi ama boyu acaip uzun ailenizde uzun varmı dedi dedim bi tek ben 1.65 gerisi 1.70 lerde normal bu kadar uzun olması o zaman dedi kaydirigubbakcemile3 bide hastanede dün bi sezeryan vardı bebeğin kilosu 5kilo 600 grdıbeşiğin tamamını kaplıyodu şok oldum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı canım aklında bulunsun dr hareketlerine çok dikkat et dedi azalma olursa hemen hastaneye gel dedi o yüzden sende dikkat et canım kaydirigubbakcemile5
Kizlar bir sey soracam...biraz once dusa girdim, dus sirasinda idraririm cok koyu bir renkti, ama hani boyle suyu az icersiniz ve idrar koyu bir renk alir ya, oyle bir koyuluk degil....kireç gibi ama tonu kirmiziya yakin....37.haftamdayim...sizdede oldumu boyle bir sey??? ben korktum ve bide evde yanlizim
canim icinde kan karisimi degil de....hepsi ayni renkte bir idrar rengi....ama cok koyu tam kirmizida degil...camurlu gibi sanki...simdi bol bol su iciyorum tekrar bakacam rengine...takip ediyorum...insalah bir sey degildir....canım kan gibi mi yada adet sonrası lekesi gibimi ?? eğer öle ise hemen bi dr git ne olur ne olmaz dr um bu konuda beni çok uyardı dikkatli ol bişi olursa hemen gel diye kaydirigubbakcemile
canim icinde kan karisimi degil de....hepsi ayni renkte bir idrar rengi....ama cok koyu tam kirmizida degil...camurlu gibi sanki...simdi bol bol su iciyorum tekrar bakacam rengine...takip ediyorum...insalah bir sey degildir....
bildiğim kadarıla emsal yavrusunu kucağına aldı canım onun dışında doğuran varmı biliyorum CADIARZUkızlar bu arada son 2 gün giremedim en son girdiğimde emsal doğuracaktı nasıl oldu? başka doğum var mı?
neyse kızlar ben kaçar...sonra görüşürüz...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr canım çok sıkılıyoooooooooo...................
bodrumdan nefret ediyom izmirde olsam kemeraltına gider bebek şekeri alırdım neler yapardım nelerrrr....((((((((
günaydın canlarım ya dün annemlerin diger evi su basmış onunla ılgılendık hiç giremedım buraya
umarın kötü durumlar yoktur
özgecim maşallah canım prensesıne yaw eylül bebekleri hep annelerine benziyo heheheh
Özgecim maşallah yaaa çok tatlı ezgi nazımız allah nazarlardan saklasın güle güle büyütün inşallah. Hakikaten aynı sen benimki de bana benziyor :lepi: Bu arada doğum hikayeni okudum çok hoşuma gitti özendim şimdi bende yazıcam hemen.:)))
Geçmiş olsun tatlım allah kolaylık versin gülcancım...