2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ooo gülaycım gelmişş
nerlerdesin sen yaaffff
yaa gülcan da2 gündür yok nerlerde ki????

Tesekkurler arkadaslar.....saolun..evet bazi dr minoset veriyor bazilari da parol....acaip tuttu bas agrim ama biraz daha beklicem gecmezse icicem artik hemen....insalah bisi olmaz...

canım patates soy yuvarlak dilimle başına bağla. ya da kolonya ile masaj yap. ışığı kapat bir de.

kizlar nabersiniz
bende kayinvalidemlerden baglandim yemegi yedik cay iciyoz ben bilgisayar basinda onlar tv de hanimin ciftligini izliyorlar

valla su kasilma nasil bisey cok merak ediyorum ben

ana ebru ne çabuk girip çıktı ya şimdi :KK43:

tülaycım iyiyim tatlım, ağrım falkan yopk ama tıs tıs yürüyorum işte... evi yoparladım bugün, sonra gezdim kayınvalidemle. pek gezme sayılmaz iki gükkan ve pilim bitti...

baharcım benimkiler 45 saniye kadar sürmüyo canım sık ama kısa süreler.... bakalım bebek hareketlerini sayıyorum işte....

gülcan da yok evet...

sakura vardı kızlar acaba ne oldu artık hiç yazmıyo, haber alan var mı.....

kizlar nabersiniz
bende kayinvalidemlerden baglandim yemegi yedik cay iciyoz ben bilgisayar basinda onlar tv de hanimin ciftligini izliyorlar

valla su kasilma nasil bisey cok merak ediyorum ben

cnm hoşgeldin karnın semsert oluyo...ve bebğin hareketlerini hissetmekte zorlanıyorsun...ven bnm şahsen mideme kadar vuruyoo sertlik dolayısıyla yanmada yapıo mideme

hoşgeldin canım ii sayılırız sen nasılsın kızın nasıl nasıl gidiyor anlatsana azcık :)

bene ii sayılırım çok şükür.. oturup kalkerken sıkıntı yaşıyorum biraz ama olacak o kadar.. insan hakketen anne olunca herşeyi fdaha rahat göğüslüyomuş.. kızımda çok iyi maşallah.. sütüm daha tam gelmedi emmesini beceremiyo o yüzden.. bende bütün gün elimde pompayla kızıma süt sağıyorum.. o da bol bol içip uyuyo...

baharcım senin ağrı eşiğin baya yüksek galiba canım.hepimiz içinhersey hayırlısı olsun inşallah.sende yatıyorsun dimi .bol bol su iç.birde soluna yat.işe yarıyor drum öyle söyledi .

tulaycim yaaa senin cati muayenende cok acimis miydi
ben resmen kivrrandim yaaa cok moralim bozuldu

cnm acımadı desem yalan ama çokta değil ve 3 parmağınıda soktu yani dr um...ve ikitirdi ama ...çok değil belki daha çok acı bekleyerek gittim ondan az geldi ama moral olarak bend eçok etkilenmiştim ogün 3 parmakta bu oluyo çocuk çıkarken nasıl olcek diye.... tedirgin olmadım değil yaniii

beni özlemedin mi ebrruuuuuuuuuuu... hiç pas atmadın....

bu arada ben görümcemin bebeğine 3700 diyodum ama 4 kilo doğmuş, 3900 küdür yani... valla o doğurduysa ben hayli hayli doğururum diye kendime gaz veriyorum...

bu arada ebrucum tchibodan çantayı alan bendim canım, çok güzel di mi...

ay benim yok çatı muaynem, bakalım nasıl olacak , ama benim şuan kafası leğen kemiğimin arasına yaklaştı hissediyorum.....

gulaycim ozlemez olurmuyum hiiiic cok ozledim
seninlede 2 gundur gorusemiyoruz
evet cantayi cok begendik bizde fiyati da acayip uygun hemen aldik saolasin haber verdigin icin yoksa nerden bilcektik orda oldugunu. ayrica uyku tulumu battaniye ve emzirme sutyeni de aldim ordan

tulaycim aynen yaaa bende bunda bu kadar canim acidiysa dogumda nolur diye tirstim ama sonucta dogumda farklidir olay heralde. orasi aciliyor felan

X