kızlae bende şimdılık eylul annesı gorunıyorum.daha dr gıtmedım 10 gun gecınce gel dedı cok yedıde gıdecem.ama kasıklarım da agrı var mıgdemde faz bulantı yok bebgım inşaallah bana tutunur cok istıyorum 3 yıl aradık bebek bebek dıye meledık
kızlar ben doktora gittim ultrasona girdim sadece minicik bi kesecik gördük. cuma günü kalp atışlarını duyabilrmişiz ancak. bulantı dönme olmayabilirmiş. ayrıca gaz şişkinlik kasık ağrısı(şiddetli olmadıkça) sık idrar gayet normalmiş.
merhaba canım oh ne güzel tatil yaomıssın sana ii gelir :) süt içmeye gelince içmekten bayılıcam sürekli süt su bide gazım var sütte gaz yapıo patlıcam:roflol: bende bu yüzden markete gittim 4 tane lıght süt aldım gazım az olsun die bide günlük sütler vardı ondan aldım bakalım ne olcak sen doktora gittin mi keseyi gördün mü ben çook merak ediorum :CüvCüv:
geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcın olsun sakın ha stress yapma bebeğe ve sana bilosunki çook zararlı oyüzden dikkatli ol pozitif düşün bol bol duat herşeyin hayırlısı inş i gün urda bebeğini kucağına aldığın ilk an neler hissetiğini anlatıcaksın ve bizde sana sevinicez moralini bozma :Saruboceq: :CüvCüv:
sanırım light içmek en iyisi :) gaz sorunu bende de var . . .ben yarın gidiyorum canım doktora umarım bir terslik olmazda goruruz keseyi
kızlarr 2 gün giremedim internete.. eylül anneleri ne kadar çoğalmış hepiniz hoşgeldiniiiiz :1hug:
merhaba arkadaşalr light süt içmeniz dha iyi kalsiyum oranı daha yksek onlarda çünkü...ben tüm hamileliğim boyunca pınar kalsiyum içmiştim :)
kızlarr 2 gün giremedim internete.. eylül anneleri ne kadar çoğalmış hepiniz hoşgeldiniiiiz :1hug:
Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.
merhaba arkadaşlar bende eylül annelerindenim inşalalh aslında ben böle bi sayfa açmak istedim ama dedim hem acemiiyim hemde gülerler die yapmamıştım sizin açtığız ii oldu çoook istiodum artık burda konuşuruz benimde sat:27 kasımdı öğreneli 2 gün oldu yılbaşı günü kesin olarak öğrendim bana ve eşime çok güzel bi yılbaşı hediyesi oldu eeeee şimdiden hazırlıklara başlayan oldumu bu arada benim hiç bulantım yok ama gazım şişkinlik çok sık tuvalete çıkıyorum kasık ağrılarım da var benim gibi başka bulantısı olamyan varmı acaba ?
oncelikle tebrik ederim canım seni :1hug: sanırım 9 ay boyunca hepimiz bir aile gibi olacagız burda . . . . .ilk bebegin oldugu için heyecanlısın benim ikinci bebegim olacak ama yine de heyecanlıyım ...ister istemez hepimizin aklından ya ters bisey olursa diye geçiyor muhakkak ama insallah saglıklı bi sekilde hamileligimizi tamamlayım alacagız kucagımıza bebislerimizi
tesekkur ediyorum canım amin diyelim ve herkesin saglıklı bebisler getirmesi için dua edelim :) . . . ..benim biraz cıkmam lazım kızımın sutunu verip yatırmalıyıma.s kendime de koca bi bardak sut koyup geliyorum
Afiyet olsun canım. Bebeğine yarasın inşallah:))) Bende kalkayım pekmezimi içeyim. Yatarken de sütümü içerim. Bu arada ben bişey öğrenmek istiyorum SAT dediğiniz nedir sizin?
Ben çok acemiyim ya bilmiyorum. Adet'in gelmesi gereken gün mü? Yoksa muhtemel yurmurtlama tarihimi ? Ben son bir kaç aydır hiç not almıyordum adet günlerimi. Bu nedenle maalesef listeye daha adımı yazdıramayacağım. Umarım 10 gün sonra falan doktora gidince bende o listede adımı görebilim..
merhaba canım .....en son ne zaman adet gordun o tarih son adet tarihi diye geçiyor yani son adet tarihinin 1. gunu tamam :) ne zaman gordun son adetini
tebrik ederim canım aramıza goşgeldin :) allah tamamına erdirsin inşallah :CüvCüv: bende daha doktora gitmedim cumartesi gidicem inşallah sende benim gibi heycanlımısn peki :CüvCüv: