2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim canım aramıza goşgeldin :) allah tamamına erdirsin inşallah :CüvCüv: bende daha doktora gitmedim cumartesi gidicem inşallah sende benim gibi heycanlımısn peki :CüvCüv:

canım adına çok sevindim ama kaç hafatlıkken gördün keseciğini???

sanırım light içmek en iyisi :) gaz sorunu bende de var . . .ben yarın gidiyorum canım doktora umarım bir terslik olmazda goruruz keseyi

kızlarr 2 gün giremedim internete.. eylül anneleri ne kadar çoğalmış hepiniz hoşgeldiniiiiz :1hug:

cok tesekkur ederım canım benım amın dualarınızın benımle oldugunu bılıyorum.ınsallah hepımız saglıkla kucagmıza alırız.

sanırım light içmek en iyisi :) gaz sorunu bende de var . . .ben yarın gidiyorum canım doktora umarım bir terslik olmazda goruruz keseyi

merhaba arkadaşalr light süt içmeniz dha iyi kalsiyum oranı daha yksek onlarda çünkü...ben tüm hamileliğim boyunca pınar kalsiyum içmiştim :)

sütü sıcak içerseniz daha az gaz yapıyor kızlar. hiç içemeyenler onun yerine yoğurt ve türevlerini de tüketse olurmuş

Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.

merhaba arkadaşalr light süt içmeniz dha iyi kalsiyum oranı daha yksek onlarda çünkü...ben tüm hamileliğim boyunca pınar kalsiyum içmiştim :)

hmmm bende pınar kalsıyum alayım o zaman :) kalsiyum su asama da en gerekli sey bize

oncelikle tebrik ederim canım seni :1hug: sanırım 9 ay boyunca hepimiz bir aile gibi olacagız burda . . . . .ilk bebegin oldugu için heyecanlısın benim ikinci bebegim olacak ama yine de heyecanlıyım ...ister istemez hepimizin aklından ya ters bisey olursa diye geçiyor muhakkak ama insallah saglıklı bi sekilde hamileligimizi tamamlayım alacagız kucagımıza bebislerimizi

Selam arkadaşım,
Bende 29 Aralık ta öğrendim hamile olduğumu. Benim de hiç bulantım yok aslında bu iyi bir şey ama insan endişeleniyor elinde olmada. Acaba ters giden bişeyler mi var diye.Söylediğin gibi çok tuvalete çıkıyorum bende ama bunu içtiğim suya bağlıyorum zaten hamile kalmadan öncede çok su içerdim şimdi iyice abarttım. Kasık ağrıları bende de mevcut adet ağrısı kadar şiddetli olmuyor ama. Ayrıca seni tebrik ederim. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah...

İnşallah canım herşey gönlümüze göre olur. Hislerimizi , mutluluklarımızı paylaşabileceğimiz böyle bir alana sahip olmak gerçekten çok güzel .Dediğin gibi burda aile gibi olacağız. Seni de çok tebrik ederim bu arada. İyi bir hamilelik , sağlıklı bir bebek dilerim...

tesekkur ediyorum canım amin diyelim ve herkesin saglıklı bebisler getirmesi için dua edelim :) . . . ..benim biraz cıkmam lazım kızımın sutunu verip yatırmalıyıma.s kendime de koca bi bardak sut koyup geliyorum

tesekkur ediyorum canım amin diyelim ve herkesin saglıklı bebisler getirmesi için dua edelim :) . . . ..benim biraz cıkmam lazım kızımın sutunu verip yatırmalıyıma.s kendime de koca bi bardak sut koyup geliyorum

Afiyet olsun canım. Bebeğine yarasın inşallah:))) Bende kalkayım pekmezimi içeyim. Yatarken de sütümü içerim. Bu arada ben bişey öğrenmek istiyorum SAT dediğiniz nedir sizin?
Ben çok acemiyim ya bilmiyorum. Adet'in gelmesi gereken gün mü? Yoksa muhtemel yurmurtlama tarihimi ? Ben son bir kaç aydır hiç not almıyordum adet günlerimi. Bu nedenle maalesef listeye daha adımı yazdıramayacağım. Umarım 10 gün sonra falan doktora gidince bende o listede adımı görebilim..

merhaba canım .....en son ne zaman adet gordun o tarih son adet tarihi diye geçiyor yani son adet tarihinin 1. gunu tamam :) ne zaman gordun son adetini

merhaba canım .....en son ne zaman adet gordun o tarih son adet tarihi diye geçiyor yani son adet tarihinin 1. gunu tamam :) ne zaman gordun son adetini

Onu zaten bir hatırlasam:))) Ama benim hiç sekmez hep 28-29 günde gelir.Muhtemelen 28-29 kasım olabilir. Belki 4-5 ay önce işaretlediğim tarihlere bakıp ortalama bişeyler bulabilirim ama net olmayacaktır. Yine de sağol canım... Arkadaşlar bu arada eylül ayında bebek bekleyen tüm aile üyelerimizle msn'den de arkadaş olmak ve daha fazlasını paylaşmak isterim burdan yazışmak zor oluyor.

tebrik ederim canım aramıza goşgeldin :) allah tamamına erdirsin inşallah :CüvCüv: bende daha doktora gitmedim cumartesi gidicem inşallah sende benim gibi heycanlımısn peki :CüvCüv:

sagol canım hoşbuldum.heyecan korku cok tedırgınım ne olcak bebegım bana tutundumu benı annesı olarak kabul ettımı cok merak edıyorum hayırlısı inşaallah:ecrin_bebek:

hımmm o zaman doktorun soyler sana canım tahmini dogum tarihini ...doktora ne zaman gidiyosun peki ? . . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…