kızlar ben doktora gittim ultrasona girdim sadece minicik bi kesecik gördük. cuma günü kalp atışlarını duyabilrmişiz ancak. bulantı dönme olmayabilirmiş. ayrıca gaz şişkinlik kasık ağrısı(şiddetli olmadıkça) sık idrar gayet normalmiş.
2tane kaybedınce bırını 5 aylıkdogum yaptım.2. 8 haftalıktı.genetık arastırma sonucu kan pıhtılaşması cıktı bende.faktor v dıye bı rahatsızlık cok var cevrede aslında.sen duymamıssındır .hergun 9 ay karından once daha sonra bacaga gecıcez ıgne olucam kan sulandırıcı.bebegıme sevınemedım canım yanıyo bayaga morarıyoda oyle işte sızlerden bıraz farklı bı hamılelık benımkı..ama bebek ıcın herseye katlanılır her acıya allah beterınden korusun.
Anne Adayımız. .....................SAT ..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül
8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül
10-telli.........................27 Kasım.............3 Eylül
11-farsena.....................28 Kasım.............4 Eylül
kızlar ben doktora gittim ultrasona girdim sadece minicik bi kesecik gördük. cuma günü kalp atışlarını duyabilrmişiz ancak. bulantı dönme olmayabilirmiş. ayrıca gaz şişkinlik kasık ağrısı(şiddetli olmadıkça) sık idrar gayet normalmiş.
gunaydın bu arada kızlar:1hug: bugun pazar cumayı da kar tatili nedeniyle birlestirince biz epey bi tatil yapmıs olduk yılbasından sonra :) neyseki yarıyıl tatiline pek fazla bisey kalmadı . . . .o zaman bol bol dinlerim bende . . . . . . . .bu arada sabah aksam süt içmeyi unutmuyorsunuz degil mi ? bu cok onemli cunku arasıra bunları da burdan konusalım olur mu :) neyse cıkmam lazım bizimkilere kahvaltıdayerimseniben borek yapacagıma soz vermistim daha sonra gorusuruz
dun aksamdan berı gıremedım.kacırmısım olanları.iğnelere basladım karından ılk defa dun yapıldı cok acıyo ya nasıl dayanıcam 9 ay allah yardımcım olsun arkadaslar ve morarıyo.bugunde ıkıcıyı oldum kendım yapmam gerekıyomus zamanla nasıl ınsan kendıne batırsın ıgne ya alışmam lazım off of .hamılelıgıme sevınemıyrm cok stres yaptım bebege bısey olcak dıye korkuyorum.benım stresımden.