2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dun aksamdan berı gıremedım.kacırmısım olanları.iğnelere basladım karından ılk defa dun yapıldı cok acıyo ya nasıl dayanıcam 9 ay allah yardımcım olsun arkadaslar ve morarıyo.bugunde ıkıcıyı oldum kendım yapmam gerekıyomus zamanla nasıl ınsan kendıne batırsın ıgne ya alışmam lazım off of .hamılelıgıme sevınemıyrm cok stres yaptım bebege bısey olcak dıye korkuyorum.benım stresımden.

hayırdır canım bu neyin ignesi boyle daha once hiç duymamıstım ?

evet oyle gercekten ınsallah sonuna kadar gıder hepımızın kucagmıza alırız.korkuyrm artık bu benım 3.de ama kucagıma alcagım ılk olcak.

anladım canım oncekiler dusuk muydu? . . . . .uzulme bu kadar herseyde bir hayır vardır ınsallah bu sefer saglıklı bi sekilde alcaksın kucagına bebegini :) ama sen bu kadar stres yaparsan olmaz sen rahat ol ki bebeginde rahat olsun :)

2tane kaybedınce bırını 5 aylıkdogum yaptım.2. 8 haftalıktı.genetık arastırma sonucu kan pıhtılaşması cıktı bende.faktor v dıye bı rahatsızlık cok var cevrede aslında.sen duymamıssındır .hergun 9 ay karından once daha sonra bacaga gecıcez ıgne olucam kan sulandırıcı.bebegıme sevınemedım canım yanıyo bayaga morarıyoda oyle işte sızlerden bıraz farklı bı hamılelık benımkı..ama bebek ıcın herseye katlanılır her acıya allah beterınden korusun.

evet rahat olmam lazım onun ıcın ılk gunler oldugundan herhalde alışırım bende.az zaman degıl 9 ay iğne olmak kolay degıl onun stresı.

canım benim çok gecmis olsun yaa ınan cok uzuldum ama dedigin gibi bir bebek için nelere katlanıyoruz degil mi ? o yuzden stresi uzak tutcaksın hayatından ....hep bebegini kucagına alacagın gunu dusunerek motive olmalısın ve senin için de dua ecm hep Allah saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasıp etsin sana

selam kızlar beni de ekleyin listeye sat 28 kasım doğum 4 eylül

Anne Adayımız. .....................SAT ..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül
8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül
10-telli.........................27 Kasım.............3 Eylül
11-farsena.....................28 Kasım.............4 Eylül

kızlar ben doktora gittim ultrasona girdim sadece minicik bi kesecik gördük. cuma günü kalp atışlarını duyabilrmişiz ancak. bulantı dönme olmayabilirmiş. ayrıca gaz şişkinlik kasık ağrısı(şiddetli olmadıkça) sık idrar gayet normalmiş.

gözün aydın canım inşallah kalpl atışınıda duyarsın. bende bugün gittim ama kese falan göremedik:çok üzgünüm: karından baktı doktor vaginal ultrason yapmadı. neden görülmedi dedim daha çok erken dedi. canım çok sıkıldı ama yinede.:çok üzgünüm:

Merhaba canım. Durumuna çok üzüldüm. Herkes için riskler var aslında. Bende de rahim ağzında 6,5 cmlik bir myom var. Doktorum hamileliğin riskli gececek bunu göze alıyorsan hamile kal demişti. Hamile kalamazsam da ameliyata alınacaktım. Ameliyat sonrasında da bir takım riskler vardı tabii...Neyse diyeceğim şu ki bebişler için bu dönemde elimizden gelen herşeyi yapacağız. İnşallah herkesin hamilelik dönemi sağlıklı geçer de bebişlerimizde sağlıklı olur. Moralini yüksek tut. Stres herşeyi tetikler. Önceki kötü tecrübelerini geçmişte bırak. Bu senin için yeni bir sayfa olsun.a.s

ayyy ne kadar çok olmuşuz böle maşşallahhh allah dahada arttırır inşallah :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ohhh içimi rahatlattın canım yaa aynı sikayetler bende de vardı rahatlamıs oldum boylece :) keseyi gormussunuz hadi gozun aydın kalp atısını da duyarsınız insallah

gunaydın bu arada kızlar:1hug: bugun pazar cumayı da kar tatili nedeniyle birlestirince biz epey bi tatil yapmıs olduk yılbasından sonra :) neyseki yarıyıl tatiline pek fazla bisey kalmadı . . . .o zaman bol bol dinlerim bende . . . . . . . .bu arada sabah aksam süt içmeyi unutmuyorsunuz degil mi ? bu cok onemli cunku arasıra bunları da burdan konusalım olur mu :) neyse cıkmam lazım bizimkilere kahvaltıdayerimseniben borek yapacagıma soz vermistim daha sonra gorusuruz

gozun aydın canım darısı başimıza inşallah bızde goruruz

canım seni adına çook sevindim açıkçası bende korkuyorum bende cumartesi gidicem nasıl bi duygu biliosun bu arada seninle aynı zamanda doğum yapıcaz :) allah nasip ederse bendede aynı belirtiler var içim rahatladı:CüvCüv:

merhaba canım oh ne güzel tatil yaomıssın sana ii gelir :) süt içmeye gelince içmekten bayılıcam sürekli süt su bide gazım var sütte gaz yapıo patlıcam:roflol: bende bu yüzden markete gittim 4 tane lıght süt aldım gazım az olsun die bide günlük sütler vardı ondan aldım bakalım ne olcak sen doktora gittin mi keseyi gördün mü ben çook merak ediorum :CüvCüv:

geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcın olsun sakın ha stress yapma bebeğe ve sana bilosunki çook zararlı oyüzden dikkatli ol pozitif düşün bol bol duat herşeyin hayırlısı inş i gün urda bebeğini kucağına aldığın ilk an neler hissetiğini anlatıcaksın ve bizde sana sevinicez moralini bozma :Saruboceq: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…