selam kızlar ben de eylül annesi olcam inş. sat 27 kasım inş. 3eylül başak burcu olcak. benim 2. bebişim ilki kızdı şimdi Allah inş. sağlıklı hayırlı bir de erkek bebek nasip eder benim de bulantım başdönmem falan yok. biraz gazım ve sık idrarım var o kadar bu arada yaşım 24.
eylül anneleri yardımmmmmmmmmmmmmm.benim adetimin 26.günü bhcg 52 idi iki gün sonra 80 oldu deger biraz düşük demi ama benim geç döllenme olabilirmiş.sizde degerlerinizi yazarmısınız
slm eylül anneleri benim de sat 25 kasımda bekledim gelmedi meğer hamişmişim çok garip duygular içindeyim haftaya cumartesi doktora gitcem geç mi kaldım acaba sizler gittiniz mi benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sadece karnımda bir sertlik hissediyorum siz de ne gibi belirtiler var
Herkese merhaba. Kızlar benide listeye ekler misiniz? Sat 28 , tahmini doğum tarihi 4 Eylül. Bende 9 Ocak ta gideceğim doktora. Umarım kesesini görüp kalp atışlarını duyabiliriz. Henüz bulantım başlamadı.Çok yorgunluk ve uyku hali var. Bir de çok fazla gaz problemi. Karnım sürekli şiş gibi. Sanırım sizlerde de benzer belirtiler vardır.
merhaba canım ben tam anlamıyorum bu oranlardan ama umarım bir sorun yoktur dedigin gibi gec dollenmeyle alakalı olabilir . . . .bu yuzden çok sorun yapma bu arada doktorun ne diyor ? benim degerim ise 40.44
merhaba canım sen değerlerin zanedersem düşük değil benim adetim 27 kasımdı 5 gün sonra değerim 523 tü bilemiyorum doktoruna sorsan belki senin için daha iyi canım yada internetten araştır bide artması önemli seninki artış gösterio herşeyin hayırlısı:CüvCüv:
selam kızlar ben de eylül annesi olcam inş. sat 27 kasım inş. 3eylül başak burcu olcak. benim 2. bebişim ilki kızdı şimdi Allah inş. sağlıklı hayırlı bir de erkek bebek nasip eder benim de bulantım başdönmem falan yok. biraz gazım ve sık idrarım var o kadar bu arada yaşım 24.
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun hamileligin.bu 40.44 son adetinden kaç gün sonraki degerin ?
herkese özellikle eylül annelerine 1 yılın ardından kocamannn bir merhaba.eskiden hamişler sayfasına içimde bi bruklukla bakardım benim ne zaman bi bebğim olcak diye bakarken şimdi eylül de yavrumu kucağıma alcam.okadar mutluyum ki tabi bir okadarda şaşkın.eşim askerde ve asker dönüşü bebğimiz olsun derken ,, kurban bayramında eşim iznine geldiğinde adetimi beklerken hamile kalmışım.insanın kadareinde varsa yumurtlama dönemine felan gelmio.yavrumuz henüz 2.5 haftalık.beta hcg m 27 arlıkta 232 çıktı.yarın da doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Herkese merhaba. Kızlar benide listeye ekler misiniz? Sat 28 , tahmini doğum tarihi 4 Eylül. Bende 9 Ocak ta gideceğim doktora. Umarım kesesini görüp kalp atışlarını duyabiliriz. Henüz bulantım başlamadı.Çok yorgunluk ve uyku hali var. Bir de çok fazla gaz problemi. Karnım sürekli şiş gibi. Sanırım sizlerde de benzer belirtiler vardır.
bengicim benıde eklermısın.benımde sat 3 aralık 8 eylül dogum.bayaga cokmusuz neguzel