2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba delfindora senin le aynı zaman da doğum yapıcaz allah nasip ederse :) benim ilk bebeğim ve 19 yaşındayım senin gibi sadece gazım var sık idrar bide uyku herşeyin hayırlısı gelmissin buraya sana attığım msj işe yaramış:CüvCüv:

eylül anneleri yardımmmmmmmmmmmmmm.benim adetimin 26.günü bhcg 52 idi iki gün sonra 80 oldu deger biraz düşük demi ama benim geç döllenme olabilirmiş.sizde degerlerinizi yazarmısınız

merhaba canım sen değerlerin zanedersem düşük değil benim adetim 27 kasımdı 5 gün sonra değerim 523 tü bilemiyorum doktoruna sorsan belki senin için daha iyi canım yada internetten araştır bide artması önemli seninki artış gösterio herşeyin hayırlısı:CüvCüv:

merhaba canım bende senin gibi garip duygular içindeyim benim de sat: 27 kasımdı 5+2 günlük hamileyim şikayetlerime gelirse aslın da pek bi problemim yok sertlik gaz ve sık idrara çıkma gibi şeyler var bulantım yok:CüvCüv: doktora gittim haftaya cumartesi randevu verdi ultrason da bakıcaz kalp atışlarını duymakiçin :CüvCüv:inş bi problem çıkmaz :Saruboceq:

merhaba canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:Saruboceq: bende senin gibi doktora daha gitmedim bende 10 ocakta gidicem inş bi problem olmaz aynı belirtiler var niye bu kadar gaz problemimiz var anlamıorum herkes böle

merhaba canım ben tam anlamıyorum bu oranlardan ama umarım bir sorun yoktur dedigin gibi gec dollenmeyle alakalı olabilir . . . .bu yuzden çok sorun yapma bu arada doktorun ne diyor ? benim degerim ise 40.44

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun hamileligin.bu 40.44 son adetinden kaç gün sonraki degerin ?

Hayırlı olsun arkadaşlar.bende 6 haftalık hamileyim.ama mide bulantım yok

kızlae bende şimdılık eylul annesı gorunıyorum.daha dr gıtmedım 10 gun gecınce gel dedı cok yedıde gıdecem.ama kasıklarım da agrı var mıgdemde faz bulantı yok bebgım inşaallah bana tutunur cok istıyorum 3 yıl aradık bebek bebek dıye meledık

merhaba canım inşallah bebişinde sende saglıklı bi hamilelik geçirirsiniz.doktora sordum canım deger normal dedi ama ara ara lekelenmem oluyo o yüzden düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum

Arkadaşlar beni de ekleyin.sat 24 kasım dı..ama olmadı.hala doktora gitmedim.çift ç,zgilere inanamıyorum hala.

slm aynı gunlerımız 27sıydı 3 eylul dogum şuan hayırlısı senın kasıklarda agrı yok galıba bende cok şitdetli ilk hamılelık oldugu icınmı aceba korkuyorum bebegımıze bırşey olmasın inşaallah:ecrin_bebek:

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun hamileligin.bu 40.44 son adetinden kaç gün sonraki degerin ?

merhaba canım tesekkur ederim :) hmmm son adet tarihim 3 aralıktı 30 aralıkta adet olmam gerekiyordu ben ocagın 2sinde yaptırdım tahlili

allah kavuştursun hem bebgıne hem eşine saglıklı hamılelık dılıyorum

merhaba canım kalp atısları ancak 6 haftalıktan itibaren duyulabiliyor simdilik sadece keseyi gorursun buyuk ihtimalle . . . . . .gaz problemi ve karın sissligi bende de var onun dısında hersey gayet normal

Anne Adayımız. .....................SAT ..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül

bengicim benıde eklermısın.benımde sat 3 aralık 8 eylül dogum.bayaga cokmusuz neguzel

8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül

8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…