2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm o zaman doktorun soyler sana canım tahmini dogum tarihini ...doktora ne zaman gidiyosun peki ? . . . . .

Aslında 29 Aralık'ta gittiğim doktor ultrason için 12 Ocak'a gün vermişti. Ama o doktorun hiç iyi olmadığını söylediler. Bu nedenle başka bir doktora gideceğiz daha garanti olsun diyede 16 Ocakta doktora gitmeyi düşünüyoruz.

sagol canım hoşbuldum.heyecan korku cok tedırgınım ne olcak bebegım bana tutundumu benı annesı olarak kabul ettımı cok merak edıyorum hayırlısı inşaallah:ecrin_bebek:

Hepimiz aynı tedirginliği yaşıyoruz canım. Allah inşallah gönlümüze göre verir.

bıede kızlar sabah ac karnına 3tane cevız yemek bebegın zekasına iyi gelirmış maden sodası gunde bırtane sabah cevızle sut cok guzel oluyor sutun tadını olıyor ben pek sevmıyorum sutu. gunluk bır avucda fındık mış

anladım canım hayırlısı olsun ama çok fazla beklemeyin bence doktora gitmek için bir an once gitmekte fayda var ......izmir neresi canım hemsehri sayılırız :)

bıede kızlar sabah ac karnına 3tane cevız yemek bebegın zekasına iyi gelirmış maden sodası gunde bırtane sabah cevızle sut cok guzel oluyor sutun tadını olıyor ben pek sevmıyorum sutu. gunluk bır avucda fındık mış

Evet ceviz çok yararlıymış, haklısın. Ben sağlıklı beslenme notlarını yazmaya başladım bir deftere. Ve yavaş yavaş hepsini uygulamaya çalışıyorum. Pekmez çok yararlıymış mesela. Bu konularda da paylaşımlarda bulunabiliriz.
Hemen herkese çok önemli ve fazlasıyla dikkat edilmesi gereken bir konuyu söyleyeyim kızlar.
Sakın X-Ray kapılardan geçmeyiniz.....

evet canım ceviz diyorlar ama ben sade tuketemiyorum ancak kekin icinde yiyebiliyorum.....hamileligin en basından itibaren folik asitte cok onemli ....doktorumuz muhakkak hapını verecektir ama dogal yollardan da dısardan takviye etmekte yarar var .....brokoli ve buruksel lahanası folik asit bakımından en zengin besinler . . .hele ki su kıs gunlerinde bolca var . . . . . .birde haftada 3 kez balık yemek gerekiyor unutmayın :)

anladım canım hayırlısı olsun ama çok fazla beklemeyin bence doktora gitmek için bir an once gitmekte fayda var ......izmir neresi canım hemsehri sayılırız :)

Ben İzmirin Tire ilçesinde oturuyorum . Bu arada bende öğretmenim ingilizce öğretmeni ama yapmıyorum öğretmenlik. Sen Manisalısın galiba mesajlarından öyle okudum:))) Bengi asıl adın mı? Benim adım Dilek. Çok memnun oldum bu arada...

evet canım ceviz diyorlar ama ben sade tuketemiyorum ancak kekin icinde yiyebiliyorum.....hamileligin en basından itibaren folik asitte cok onemli ....doktorumuz muhakkak hapını verecektir ama dogal yollardan da dısardan takviye etmekte yarar var .....brokoli ve buruksel lahanası folik asit bakımından en zengin besinler . . .hele ki su kıs gunlerinde bolca var . . . . . .birde haftada 3 kez balık yemek gerekiyor unutmayın :)

Hergün akşam yemeğinde brokoli yemeğe özen gösteriyorum. Folic acid'i ayrıca hapla da alıyorum. Şimdilik hiç kilo aldınız mı? Ben hiç almadım. Ayrıca semizotu ve maydanoz yemeyin gebeliğin başlangıcında bebek için zararlı olabiliyormuş

Ben İzmirin Tire ilçesinde oturuyorum . Bu arada bende öğretmenim ingilizce öğretmeni ama yapmıyorum öğretmenlik. Sen Manisalısın galiba mesajlarından öyle okudum:))) Bengi asıl adın mı? Benim adım Dilek. Çok memnun oldum bu arada...

çok memnun oldum canım :1hug: evet manisalıyım ben ailem orada bizde mecburi gorev için buralardayız . . . .tireyi tv den biliyorum cok guzel ve yesillikleriyle unluymus ozellikle de tire pazarı . . .tazecik koylerden gelirmis urunler . . . .. . . . . . . . . . . .bengi kızımın adı henuz 6 yasında benim adım da emel canım

çok memnun oldum canım :1hug: evet manisalıyım ben ailem orada bizde mecburi gorev için buralardayız . . . .tireyi tv den biliyorum cok guzel ve yesillikleriyle unluymus ozellikle de tire pazarı . . .tazecik koylerden gelirmis urunler . . . .. . . . . . . . . . . .bengi kızımın adı henuz 6 yasında benim adım da emel canım

Evet iyi tanıyorsun Tire'yi. Umarım görevin tezlikle biter de sende batıya bu taraflara gelebilirsin. Ben çok iyi bilmiyorum Manisayı açıkcası. Sadece Bursa'ya giderken hep çevre yolundan geçerdik. Hiç merkezini gezmedim yani.. Ne güzel sen oldukça tecrübelisin ilk bebeğinden.

hmmmm semizotu ve maydanoz demek....yemeyiz bizde napalım :) . . . .malum içinde bulundugumuz kıs ayı hastalık ayı aman hastalanmamaya dikkat etmeliyiz sonra vay halimize bunun için de c vitamini onemli en fazla c vitamini yesil yapraklı sebzelerde varmıs ozelliklede rokada ki ben rokaya bayılırım bol bol salatasını her sofrada bulundurmalı

Evet iyi tanıyorsun Tire'yi. Umarım görevin tezlikle biter de sende batıya bu taraflara gelebilirsin. Ben çok iyi bilmiyorum Manisayı açıkcası. Sadece Bursa'ya giderken hep çevre yolundan geçerdik. Hiç merkezini gezmedim yani.. Ne güzel sen oldukça tecrübelisin ilk bebeğinden.

ah insallah canım 1.5 sene daha burdayız donusumuzde aydını da yazcaz ben cok istiyorum hem insanları hem havası sıcak ustelik memlekete de yakın . . . . . . . . . .evet canım tecrubeli sayılırım ilk cocugumdan dolayı........ben ilk hamileligimde ne bulantı ne de kusma cektim aş bile ermedim :) umarım bu da oyle olur hayırlısı artık

dilekcim ozel mesaj alımın kapalı sanırım mesaj atamıyorum sana bi kontrol eder misin

Canım kontrol ettim açık gibi. Ben bir tane kendime yolladım ve geldi. En iyisi ben sana bir tane özel mesaj atmaya çalışayım..

canım kontrol panelinde secenekleri duzenle var ordan ozel mesajı etkin kılman gerekiyor

Hergün akşam yemeğinde brokoli yemeğe özen gösteriyorum. Folic acid'i ayrıca hapla da alıyorum. Şimdilik hiç kilo aldınız mı? Ben hiç almadım. Ayrıca semizotu ve maydanoz yemeyin gebeliğin başlangıcında bebek için zararlı olabiliyormuş

maydonoz neden zararlıkı ben hamılelıgımı ögrendıgımden berı maydonoz tere marol cok yıyorum folık asit dıye cok şaşirdım

bence kendını zorla bebegını duşun cok akıllı bır bebek olacak benım bır tanıdıgım var super zeka oglu var 3 yaşinda zehırgıbı maşallah cevıze baglıyor ve bana bol bolye ilk 3 aybence zorla ve ye

X