- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
hımmm o zaman doktorun soyler sana canım tahmini dogum tarihini ...doktora ne zaman gidiyosun peki ? . . . . .
sagol canım hoşbuldum.heyecan korku cok tedırgınım ne olcak bebegım bana tutundumu benı annesı olarak kabul ettımı cok merak edıyorum hayırlısı inşaallah:ecrin_bebek:
bıede kızlar sabah ac karnına 3tane cevız yemek bebegın zekasına iyi gelirmış maden sodası gunde bırtane sabah cevızle sut cok guzel oluyor sutun tadını olıyor ben pek sevmıyorum sutu. gunluk bır avucda fındık mış
bıede kızlar sabah ac karnına 3tane cevız yemek bebegın zekasına iyi gelirmış maden sodası gunde bırtane sabah cevızle sut cok guzel oluyor sutun tadını olıyor ben pek sevmıyorum sutu. gunluk bır avucda fındık mış
anladım canım hayırlısı olsun ama çok fazla beklemeyin bence doktora gitmek için bir an once gitmekte fayda var ......izmir neresi canım hemsehri sayılırız :)
evet canım ceviz diyorlar ama ben sade tuketemiyorum ancak kekin icinde yiyebiliyorum.....hamileligin en basından itibaren folik asitte cok onemli ....doktorumuz muhakkak hapını verecektir ama dogal yollardan da dısardan takviye etmekte yarar var .....brokoli ve buruksel lahanası folik asit bakımından en zengin besinler . . .hele ki su kıs gunlerinde bolca var . . . . . .birde haftada 3 kez balık yemek gerekiyor unutmayın :)
Ben İzmirin Tire ilçesinde oturuyorum . Bu arada bende öğretmenim ingilizce öğretmeni ama yapmıyorum öğretmenlik. Sen Manisalısın galiba mesajlarından öyle okudum:))) Bengi asıl adın mı? Benim adım Dilek. Çok memnun oldum bu arada...
çok memnun oldum canım :1hug: evet manisalıyım ben ailem orada bizde mecburi gorev için buralardayız . . . .tireyi tv den biliyorum cok guzel ve yesillikleriyle unluymus ozellikle de tire pazarı . . .tazecik koylerden gelirmis urunler . . . .. . . . . . . . . . . .bengi kızımın adı henuz 6 yasında benim adım da emel canım
Evet iyi tanıyorsun Tire'yi. Umarım görevin tezlikle biter de sende batıya bu taraflara gelebilirsin. Ben çok iyi bilmiyorum Manisayı açıkcası. Sadece Bursa'ya giderken hep çevre yolundan geçerdik. Hiç merkezini gezmedim yani.. Ne güzel sen oldukça tecrübelisin ilk bebeğinden.
dilekcim ozel mesaj alımın kapalı sanırım mesaj atamıyorum sana bi kontrol eder misin
Hergün akşam yemeğinde brokoli yemeğe özen gösteriyorum. Folic acid'i ayrıca hapla da alıyorum. Şimdilik hiç kilo aldınız mı? Ben hiç almadım. Ayrıca semizotu ve maydanoz yemeyin gebeliğin başlangıcında bebek için zararlı olabiliyormuş
evet canım ceviz diyorlar ama ben sade tuketemiyorum ancak kekin icinde yiyebiliyorum.....hamileligin en basından itibaren folik asitte cok onemli ....doktorumuz muhakkak hapını verecektir ama dogal yollardan da dısardan takviye etmekte yarar var .....brokoli ve buruksel lahanası folik asit bakımından en zengin besinler . . .hele ki su kıs gunlerinde bolca var . . . . . .birde haftada 3 kez balık yemek gerekiyor unutmayın :)