canım hayırlı olsun çok güzeler,,maşallah celalin hiç kıyafet eksiği kalmamış....Allah odasındada uyuyacağı günleride görmeyi nasip etsin...
merhaba 2009 eylül anneleri , bebişlere alınanlar çok güzel hepsini güzel günlerde Allah giydirmek nasip etsin. Benimde 2. bebeğim 15 eylül gibi olucak Allahın izniyle.
3,5 yaşında oğlum var ona okadar çok şey almışımki kıza bişey almasam olacak ama insan duramıyor işte.
Benim size tavsiyem portbebe takımlarına boş yere para vermeyin , ana kucaklarının oturuyomuş pozisyonunda olmasıda sizi yanıltmasın . Özellikle kraftta anne karnı pozisyonu olduğu için çocuklar daha çok seviyor . Bende sizin gibi aynı yanılgıya düşüp doğumdan önce aldığım yere özellikle gidip sormuştum bunun minderi falan yokmu diye hiç gerek yok siz kullanın farkı görüceksiniz dediler. Gazdan kıvranıp uyuyamadığı zamanlarda çok uyutttum oğlumu ana kucağında(puset) hakikaten işe yarıyor.
merhaba 2009 eylül anneleri , bebişlere alınanlar çok güzel hepsini güzel günlerde Allah giydirmek nasip etsin. Benimde 2. bebeğim 15 eylül gibi olucak Allahın izniyle.
3,5 yaşında oğlum var ona okadar çok şey almışımki kıza bişey almasam olacak ama insan duramıyor işte.
Benim size tavsiyem portbebe takımlarına boş yere para vermeyin , ana kucaklarının oturuyomuş pozisyonunda olmasıda sizi yanıltmasın . Özellikle kraftta anne karnı pozisyonu olduğu için çocuklar daha çok seviyor . Bende sizin gibi aynı yanılgıya düşüp doğumdan önce aldığım yere özellikle gidip sormuştum bunun minderi falan yokmu diye hiç gerek yok siz kullanın farkı görüceksiniz dediler. Gazdan kıvranıp uyuyamadığı zamanlarda çok uyutttum oğlumu ana kucağında(puset) hakikaten işe yarıyor.
mervis bebişinin cicileri çok güzel canım sen toplu olarak tek resımde halletmişin işi odanızda çok güze allahım iyi günlerde yatırmayı nasip etsin.....
ecem canım alperen ımızın herşeyi tamam gibi bi eksıgınız kalmamıştır dızlıklerı bıle almışsın iyi günlerde kullanırsınız hepsini
sğl canım.yorumların için..önerilerin için...benimde kafama takılıyordu bebek bunda nasıl yatıcak diye...demek ki bir zararı yokmuş...Bu arada dediğin benim aldığımdan olan demi
Eki Görüntüle 19042 kızlar bu beşiğimiz belisten aldık nasıl güzelmi ??? rengi bu unisex olsun istedik :)))
ogluşumun cıcılerı
İyi günlerde kullan canım.
oyyy cicilerine bak şunların yaaa, Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah kızlar a.s.
ben de eklicem ama ya bi yere gidiyoruz ya bize geliyorlar, fırsatım olmuyor...