Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 19042 kızlar bu beşiğimiz belisten aldık nasıl güzelmi ??? rengi bu unisex olsun istedik :)))
ogluşumun cıcılerı
canım beşiğiniz çok güzelmiş güle güle ve sağlıklı günlerde yatsın kızın içinde inşallahh
canım yatağınız cok güzel ve kullanışlı.benimde aklımda böyle birsey almak var.bakalım daha almadık.
cok cici oğlunun giysileri
merhaba eylül anneleri
bebeğiniz için özel yastık aldınız mı,
benim annem bebek icin yastik yaptigini söyledi,
kafama takıldı acaba hazır satılanlardan mı almalı?:uhm:
canım zaten ilk zamanlar yastık kullanılmıyormuş.bende hazırlarından aldım oda sırf uyku setinin yastık kılıfları boş durmasın yatakta süslü gözüksün diye...tahminimce bebek zaten 1 yaşına kadar o yastıklara kafasını koyamaz çok yüksekler..o Yüzden annem ilerleyen aylarda kullnması için daha ince bir yastık yapmış..Senin annende eminim bu düşünceyle yapmıştır:ecrin_bebek:
birazda biz cicilerimizi ekleyelim kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Çok güzeller canım Allahın sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
eslemcım prensesın cıcılerı cok guzel yaa bayıldım.. nerden aldıgını soyleyebılırmısın. ben daha hıcbsey alamadım yavruma.
valla canım bence en iyisi primanın....ondan kullandım gayette memnundum...hıç ıslaklık olmuyor...gerci biraz pahalı ama......huggies var birde oda iyi gibi gozukuyor fiyatı da uygun onların...prima olmasaydı huggies alırdım canım :)