2009 Eylül anneleri bebeklermize neler aldık:)

tesekkur ederim canım anladım opuyorumnanaktan peki resim kuçultme nasıl yapılıyor desem :eek:

arkadaş bahsetmiş ama bende 2. bir yöntemi söyliyim..Onla yapamzsan böylede yapabilirsin..
Tatlım resmin üzerine gel sağ tıkla birlikte aç de Microsoft Office Picture Manager seçip aç.Resmin üst tarafında Resimleri Düzenle yazan yere tıkla.Resmin sağ tarafında açılan pencereden Yeniden boyutlandırı tıkla.Açılan sayfadan Önceden tanımlanmış genişlik X yükseklik yazan yerin altındaki boş kutucuğa tıkla .640 x 480 piksel yazan boyutu seç.tamam de….
Alttan da zaten resimleri değiştirerek bunu boyutlarını küçültmek istediklerinin hepsine uygulayabilirsin..

Bebeğimize nevresim takımı kaç tane alsak sizce? hemen büyüdükleri için yorganda değişiyomu? Bende şuan 2 tane nevresim var bi tane daha alsammı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım..

Bebeğimize nevresim takımı kaç tane alsak sizce? hemen büyüdükleri için yorganda değişiyomu? Bende şuan 2 tane nevresim var bi tane daha alsammı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım..

tatlım bende yatak odasında oyun parkı bide kendi odası var..odası için uyku seti aldım.park yatağada nevresim takımı..ama 1 tane yedek diktiricem tekrar...

yorganda hazır nevresim takımı var onun ölçülerinde elyaf diktiricem sanırım oda 80 140 cm ebatlarında..bunlar yeterli olur.eğer tek yatak varsa 2 takım şimdilik yeter bence...

Kızlar herkesin cicileri bicileri hayırlı olsun, bebişleri güle güle kullansın :)

$p7090121.jpg

$p7090122.jpg

$p7110125.jpg

son aldıklarım kızlar

ben adidas ayakkabısını yerim onun opuyorumnanaktan çok tatlılar aldıkların canım gule gule giyisin

ємєℓ;8217856 .!.:
ben adidas ayakkabısını yerim onun opuyorumnanaktan çok tatlılar aldıkların canım gule gule giyisin

amin canım hep birlikte inşallah herşeyin küçüğü güzel derler ya bende görünce bayıldım ayakabıya

bütün bebişler cicilerini iyi günlerde sağlıkla giyinsinler...hepsi çok güzelllllyerimseniben

alalı cok olmustu da eklemek bugune nasip oldu :kedi:

hey allam yaa niye baglantı hatası veriyo anlamıyorum ki...millet sakır sakır resim koyuyo benimkisi fosssssssss....eklenti yapıyorum olmuyo URL nin neresini eklicez anlamadım valla

işte bunlarda benim oğluşumun cicişleriiiiiiii opuyorumnanaktan coktan hazırdılar ama ancak ekleme fırsatı buldum . . .

Emelcim bebişin her şeyi çok güzel.Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

X