- 16 Ocak 2009
- 1.194
- 4
:CüvCüv:
Canım hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel:) dolabın çok kullanışlı çokta şık duruyor...opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:CüvCüv:
kızlar umarım bu kez oluuurrrrrrrrr :)))))))))))))))
kızlar hadi bakalım son aldığımız cicilerimizz..... maşallah çekiiyyynnnnn :))))))))
süperler canım..alt üst takımlara bayıldım...Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin:)
oyyyy yerim ben bu cicileri yaaa, güle oynaya sağlıkla mutlulukla giydir kızına inşallah tatlım :Saruboceq:
bana ne ben de iş çıkışı alışverişe gidicem yeter beklediğim bana ne :umursamaz:
çok şekerler tatlım güzel günlerde kullansın bebişin kuzulu önlüğün bizde yeşili var ne güzel
Kızlar tüm sayfalrı okudum maşallah cicileriniz cok güsel.ben de koymak istiorum ama foto.mak.pil yok daha sonra eklerim inş.ne zaman yıkasakki bu cicişleri??
Ben de zor tutuyorum kendimi yıkamamak için kirlenir mi ki yha?aslında dolabı hazır bizimkinin.oğlumun çoraplarına hastayım ben yha,baktıkça içim eriyor valla.miniş miniş:asigim:nasıl böle şirin olabiliyor??birde içinde oğlum olsa nasıl olur dimiiii?:asigim: