2009 Eylül anneleri bebeklermize neler aldık:)

hko_8 maşallah canım herşey çok güzel güle güle kulansın oğlun inşallah :))

kızlar hadi bakalım son aldığımız cicilerimizz..... maşallah çekiiyyynnnnn :))))))))

kızlar umarım bu kez oluuurrrrrrrrr :)))))))))))))))

Eklentiler

• $kçk159.JPG
    $kçk159.JPG
    46,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $kçk160.JPG
    $kçk160.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $kçk161.JPG
    $kçk161.JPG
    51,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $kçk162.JPG
    $kçk162.JPG
    33,7 KB · Görüntüleme: 57
kızlar umarım bu kez oluuurrrrrrrrr :)))))))))))))))

oyyyy yerim ben bu cicileri yaaa, güle oynaya sağlıkla mutlulukla giydir kızına inşallah tatlım :Saruboceq:
bana ne ben de iş çıkışı alışverişe gidicem yeter beklediğim bana ne :umursamaz:

:nazar::nazar:

süperler canım..alt üst takımlara bayıldım...Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin:)

oyyyy yerim ben bu cicileri yaaa, güle oynaya sağlıkla mutlulukla giydir kızına inşallah tatlım :Saruboceq:
bana ne ben de iş çıkışı alışverişe gidicem yeter beklediğim bana ne :umursamaz:

çok şekerler tatlım güzel günlerde kullansın bebişin kuzulu önlüğün bizde yeşili var ne güzel :nazar:

aminnnn canlarımm çok teşekkür ederim hepimzinki güzelliklere sağlıklara doğsun işallahhhhhta ağız tadıyla giydirip gezdirelim minişlerimiziii... :Saruboceq:

ayyy çok saolun canlarım yaaaaaaaaa amiinnnnnnnn bütün güzel dileklere :)))))))))))

Kızlar tüm sayfalrı okudum maşallah cicileriniz cok güsel.ben de koymak istiorum ama foto.mak.pil yok daha sonra eklerim inş.ne zaman yıkasakki bu cicişleri??

Kızlar tüm sayfalrı okudum maşallah cicileriniz cok güsel.ben de koymak istiorum ama foto.mak.pil yok daha sonra eklerim inş.ne zaman yıkasakki bu cicişleri??

tamam canım beklerizopuyorumnanaktan
ben yıkadım.hepsini güzelcede ütüledim..küçük bir hurca koydum oda takımı gelincede yerleştiricem..

Ben de zor tutuyorum kendimi yıkamamak için kirlenir mi ki yha?aslında dolabı hazır bizimkinin.oğlumun çoraplarına hastayım ben yha,baktıkça içim eriyor valla.miniş miniş:asigim:nasıl böle şirin olabiliyor??birde içinde oğlum olsa nasıl olur dimiiii?:asigim::nazar:

Ben de zor tutuyorum kendimi yıkamamak için kirlenir mi ki yha?aslında dolabı hazır bizimkinin.oğlumun çoraplarına hastayım ben yha,baktıkça içim eriyor valla.miniş miniş:asigim:nasıl böle şirin olabiliyor??birde içinde oğlum olsa nasıl olur dimiiii?:asigim::nazar:

ayy gerçekten süper olur...neyseki yolun yarısından fazlasını geride bıraktık:teytey:Bebeklerimizi görüceğimiz gün az kaldı..:Saruboceq:

dolabıda hazırsa bence yıka...dolabın içinde kirlenmez nede olsa.

X